BEYPAZARI-ESKİŞEHİR TURLARI Sezon ve Bayramda 2017 Tur Programı

  

BEYPAZARI ESKİŞEHİR TURU

Beypazarı Konaklama Ayrıcalığı Bu Turda...

 

1 GECE: Eskişehir’in En Güzel Otellerinden biri olan 5* TURUNÇ OTEL’de Konaklama  ve

1 GECE: Beypazarı’nda Konaklama Ayrıcalığı ile… 3*SELAM OTEL 

   

BEYPAZARI’nda BAĞ EVİ’nde Yöresel Yemek ve Canlı Müzik Eğlence Fiyata Dahil…

 

 27-29 Ekim 419 TL  ve 10-12 Kasım  (3 Gün-2 Gece)

 

 

Kalkış Yerleri: Sabah, saat 06:10 ÜÇKUYULAR (Opet Benzin İstasyonu Önü) 06:25 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) 06:40 LOZAN (Atatürk Lisesi Karşısı), 06:55 KARŞIYAKA (Anıt, Yunuslar) 07:00 KARŞIYAKA Bostanlı İskele 07:20 BORNOVA (Kampus Önü)
PROGRAM
1 Gün:

Sabah, saat 06:10 ÜÇKUYULAR (Opet Benzin İstasyonu Önü) 06:25 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü)      06:40 LOZAN  (Atatürk Lisesi Karşısı), 06:55 KARŞIYAKA (Anıt, Yunuslar) 07:00 KARŞIYAKA Bostanlı İskele  07:20  BORNOVA (Kampus Önü)’den siz değerli konuklarımızı alarak seyahatimize başlıyoruz. Yolda uygun molalarla, KULA-UŞAK üzerinden, Çiniler Diyarı, KÜTAHYA’ya varıyoruz. Panoramik şehir turu yaparak, ÇİNİ ÇARŞISI’na gidiyoruz. Burada hesaplı porselen alışverişleri yapmak üzere serbest zaman veriyoruz. Öğle yemeği sonrasında,  ESKİŞEHİR’e varıyoruz. Önce, Eskişehir’in en büyük parklarından biri olan, SAZOVA BİLİM SANAT VE KÜLTÜR PARKI’nı görmeye gidiyoruz. Parkta Korsan Gemisi ve Nuh’un Gemisi’nin yanı sıra 25 bin metrekarelik bir gölet, park çevresinde dolaşan Buharlı Mini Tren, Çocuk oyun alanları, Hayvanat Bahçesi, Bilim Merkezi Uzay, Anfitiyatro’yu, yeni açılan Sualtı Dünyası (akvaryum), Masal Şatosu’nu görüyoruz. Akşam üzeri Eskişehir’in en güzel otellerinden biri olan 5* TURUNÇ OTEL’e yerleşiyoruz. Yemekten sonra, bu güzel şehrin hareketli gece yaşamını görmek için, gece turumuzu gerçekleştiriyoruz. İsteyen konuklarımızla HALLER GENÇLİK MERKEZİ’ne veya BARLAR SOKAĞI’na gidiyoruz.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, ŞELALE PARK’a hareket ediyoruz. Mükemmel şehir manzarası eşliğinde, sabah kahvelerimizi yudumlayarak, Eskişehir’i gezmeye devam ediyoruz. TARİHİ ODUN PAZARI MAHALLESİ’ne gidiyor, restore edilmiş şehir konaklarını ve evlerini görüyoruz.Türkiye’nin ilk ÇAĞDAŞ CAM SANATLARI MÜZESİ’nde birçok sanatçının eserlerini gördükten sonra, şehrin en güzel yapılarından biri olan tarihi  KURŞUNLU KÜLLİYESİNİ geziyoruz., Yeni açılan, BALMUMU HEYKELLERİ MÜZESİ’nide keyifle ve ilgiyle gezdikten sonra, ESKİŞEHİR’in meşhur lületaşı ve el işlerinden hatıra eşyalar alışverişini yapıyoruz. ESKİŞEHİR’in ünlü çiğ böreğini yiyerek, şehir merkezine geçiyoruz. Kafelerini, köprülerini, vilayet konağını, belediye binasını ve heykellerle süslü caddelerini görerek, modern görünümlü şehrin, PORSUK ÇAYI’nda isteyenlerle, (Ekstra) GONDOL GEZİSİ yapıyoruz.Daha sonra, Eskişehir’in akciğeri olan, KENT PARK’a gidiyoruz. Yaz aylarında denize gidemeyen kent halkının deniz keyfini yaşayabilecekleri yapay plaj, iki açık yüzme havuzu, bir yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, oyun grupları, restoranlar, gölet, at binme alanları, gül bahçeleri, spor alanları, heykel ve anıtları, kültür sanat etkinlikleri için açık alanları, eğlence ve dinlenme mekanları ile  Eskişehir’in önemli bir sosyal yaşam alanlarından biri olan KENT PARK’ı geziyoruz.  Tekrar otobüsümüze binerek, BEYPAZARI’na hareket ediyoruz. Önce, BEYPAZARI çarşısında, sergilerden gümüş ve Beypazarı Kurusu  alışverişlerimizi yapmak için serbest zaman  veriyoruz.  Buradan, Otelimize yerleşiyoruz. Kısa bir süre dinlendikten sonra, akşam yemeğimizi meşhur  BAĞEVİ’nde, yöresel yemeklerden oluşan menülerle canlı müzik eşliğinde alıyoruz. Konaklama 3* SELAM  Otelimizde.vb.



3 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, Osmanlı Mimarisi’nin özelliklerini ve yaşayış şekillerini ince bir çizgide yaşatan, evleri ile ünlü belde BEYPAZARI’nı gezmeye başlıyoruz. KURŞUNLU CAMİİ, İNCİRLİ CAMİİ, TAŞMEKTEP’i görüp, şehrin tüm güzelliğini yansıtan HIDIRLIK TEPESİ’nde etrafı fotoğraf ve kameralarımızla ölümsüzleştiriyoruz. Ardından, yamaçlarına oyulmuş mağaralar ve İnözü deresi boyunca uzanan görsel zenginliği son derece etkileyici olan, İNÖZÜ VADİSİ’ne  gidiyoruz. Bu güzel vadiyi seyrederek, BEYPAZARI’na veda ediyoruz. . POLATLI-AFYON-UŞAK  güzergahından,  geçireceğimiz güzel bir gezinin ardından, geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Kısa molalardan sonra, akşam geç saatlerde İZMİR’e varıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (06:25)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:55)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (07:00)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (07:20)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda  ve oteller’de değişiklik yapma hakkına sahiptir.
» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir.Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayıllır.
» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’da saklıdır.Turun iptali
  durumunda  ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.
» Beypazarı’nda en iyi standartlardaki oteller 3*’dır.  Bu şirin ve güzel ilçeyi görmek için, daha yüksek katagoride otel olmadığından dolayı 3*oteller’de  konaklıyoruz.. Yöreye özgü yemek ve BAĞ EVİ Eğlencesi, Beypazarı gezimize ayrı bir renk katıyor..


İptal Şartları
https://academic-tour.com/eskisehir-beypazari-turlari
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 15:17 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.