SAMOS ADASI 2019 (3 Gün 2 Gece) Tur Programı

  SAMOS ADASI TURU 

3* AEGEON HOTEL 2 GECE O.K KONAKLAMA

DİKKAT !!! EKSTRA SÜRPRİZ İLAVELER OLMAKSIZIN...

KAMBOS TURU+VATHY-KOKKARİ TURU+PYTHAGORİA TURU+GİDİŞ-DÖNÜŞ FERİBOT BİLETLERİ

PLAJ KEYFİ HEPSİ DAHİL !!!

ŞOK PROMOSYON  119 €'dan itibaren  

3 GÜN 2 GECE

1.TUR: 24-26 Temmuz      2.TUR: 21-23 Ağustos       3.TUR: 4-6 Eylül

 

Kalkış Yerleri: Seferihisar-Sığacık Feribot Limanı
PROGRAM
1 Gün: SEFERİHİSAR TEOS-KARLOVASİ-SAMOS ADASI-VATHY

Saat 06:30 TEOS GÜMRÜK’te, kendi imkanlarıyla gelen siz değerli misafirlerimizle buluşuyoruz. Kısa pasaport kontrol işlemlerinden sonra, feribotumuzla yaklaşık 1 saat 55 dakikalık bir deniz  keyfi yaşayarak, komşumuz Yunanistan’ın nadide adalarından biri olan SAMOS  Adasına varıyoruz. Karlovasi Limanında kısa bir pasaport kontrol işleminden sonra bizi bekleyen aracımızda yerlerimizi alıyoruz ve otelimize doğru yol alıyoruz. Rehberimizin buradaki bilgilendirmesinden sonra otel müsaitliğine göre odalarımıza yerleşiyor ve Vathy turumuzun başlama saatine kadar hazırlıklarımızı yapıyoruz. Rehberimizin belirleyeceği saatte Otel önünde bizleri hazır bekleyen aracımıza yerleşiyor ve yola çıkıyoruz. Bir yanımızda yemyeşil ormanlar, diğer yanımızda ise mas mavi denizle çevrili olduğu yoldan seyahatimize devam ediyoruz. Yolumuzun üzerinde Agios Konstantinos ve Avlakia gibi küçüklü büyüklü şirin ada köylerinin içinden geçerek Samos Adasının başkenti olan Vathy’ye ulaşıyoruz. Arslan heykelini ve  Pisagor meydanının hikayelerini dinleyip güzel kareler aldıktan sonra yemek ve alış-veriş ihtiyaçlarımız karşılamak üzere serbest zaman alıyoruz. Serbest zamanın ardından rehberimizle buluşup dönüş yoluna geçiyoruz. Bülbül sesleri ve doğanın kucağında kahve molamızı vermek üzere Manolates Köyü eteklerinde bulunan Aidonia’ya gidiyoruz. Buradaki keyifli molamızın ardından havanın ve zamanın uygunluğuna göre yol üzerinde bulunan Plajlarından birinde yüzme molamızı da verdikten sonra otelimize dönüyoruz.Konaklama 3* AEGEON Otelimizde.



2 Gün: KARLOVASİ-MARATHOKAMPOS-PLATANOS-TAVERNA EĞLENCESİ(Yemekli-Limitsiz içkili-ekstra)

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından bizi hazır bekleyen ve saat 10:00’ da hareket edecek olan otobüsümüzde yerlerimizi alıyoruz ve rehberimiz eşliğinde Adanın güneybatısında yer alan Ormos Limanıyla adı aynı adı taşıyan Marathokampos bölgesine doğru yola çıkıyoruz. SAMOS adasının doğal güzellikleri arasında geçerek Zeytincilik ve Zeytinyağlı sabun imalatıyla ünlü Kampos Koyuna gidiyoruz ve öğle yemeği (ekstra) ve deniz molası için rehberimizin yönlendirmeleriyle serbest zaman veriyoruz. Keyifli bir yemek molası ve Plaj sefasının ardından Samos adasının rakım olarak en yüksek noktası olan ve eşsiz manzarasıyla insanları hayran bıraktıran Platanos köyüne gidiyoruz. Burada vereceğimiz kısa bir fotoğraflama molasının ardından geri dönüş yoluna geçiyoruz ve Karlovasi’ye geri dönüyoruz. Dileyenler yakın bölgedeki plajlara gidebilir veya odalarına çekilip dinlenebilirler. Dileyen misafirlerimizle akşam saat 20:30‘ da Taverna Eğlencemize (Yemekli + Limitsiz İçkili 25 € ekstra) katılmak üzere otelimizin önünde hazır bulunuyor ve hep birlikte gecenin tadını çıkarmak üzere Taverna eğlencesine gidiyoruz. Geç saatlere kadar adanın en iyi eğlence mekanlarından birinde olan Tavernamızda keyifli dakikalar geçiriyor ve ada lezzetlerinin tadına varıyoruz. Geç saatlerde 3* Aegeon Otel’imize geri dönüyoruz.



3 Gün: KARLOVASİ-PYTHAGORİA-KOKKARİ-TEOS-SEFERİHİSAR

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından eşyalarımızı da alarak, saat 09:00’ da  bizler için hazır bulunan otobüsümüze yerleşiyor ve Samos adasının bu bölgesinden ayrılarak Karlovasi Potami plajının hemen üstünde bulunan çok şirin bir Kilisede rehberimizin bilgilendirmeleri eşliğinde ilk ziyaretimizi gerçekleştiriyor,fotoğraflarımızı çekiyoruz ve hemen sonrasında Pisagor’un doğum yeri olan Phytagoria’ya doğru yol alıyoruz. Bölgenin bir diğer doğa harikası güzel bölgelerinden biri olan Pirgos Köyüne geçiyoruz ve adanın ünlü ballarının tadına varmak üzere kısa bir mola veriyoruz. Dileyenler bal alışverişlerini de yapabilirler. Adanın tarım merkezi sayılan Koumaradei Köyünü ziyaret ediyoruz ve ünlü Pythagoras kupalarının yapıldığı bir atölyeye konuk oluyor ve diğer adı “Adalet Kupası” olan bu matematiksel kupanın yapılışını (imal edilişini) izliyoruz. Dileyen misafirlerimiz yakınları için bu kupalardan edinebilirler. Buradaki kısa molamızdan sonra şarabıyla neden bu kadar ünlü olduğunu gözlerimizle görebileceğimiz üzüm bağlarının arasından yolumuza devam ederken bir sonraki durağımız Pythagoria’nın tertemiz sokaklarındaki antik evler bölgesi ve Lykourgos Logothetis Kalesini panoramik olarak görüyoruz. Yaz aylarında 24 saat hareketli olan bu beldenin çarşısı ve lokantalarında vakit geçirmek üzere alışveriş ve öğle yemeği molamızdan sonra adanın en meşhur plajlarına sahip olan ,tavernaları ve eşsiz mimarisi ile Mykonos’tan izler taşıyan Kokkari’ye gidiyoruz. Bu şirin beldede vereceğimiz serbest zaman süresince dileyen misafirlerimiz turkuaz renkli denizin tadını çıkarabilirler. Burada geçirdiğimiz keyifli zamanın ardından Avlakia ve Agios Konstantinos gibi küçüklü büyüklü şirin köylerin içinden geçerek Karlovasi’ye varıyoruz. Saat 17:00‘ de Sığacık’ a gidecek olarak feribotumuza binmek üzere kısa bir pasaport kontrolünden geçip feribottaki yerlerimizi alıyoruz. Yaklaşık 1 saat 55 dakikalık deniz seyahatinden sonra limanımıza varıyor ve bir sonra ki Academic Tour gezimizde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    1- ACADEMIC TOUR hava, yol, feribot  yoğunluk ve olağan üstü durumlarda gerekli gördüğü takdirde, turda, güzergahta ve konaklamada değişiklik yapma hakkına sahiptir.

    2- Yeşil Pasaport ve geçerli Schengen vizesi olanların vize almalarına gerek yoktur. Tur tarihine göre, pasaportunuzun ve Schengen vizenizin geçerlilik tarihini ve tura gerekli giriş-çıkış sayılarını (misafirin sorumluluğundadır) kontrol ediniz.

    3- Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak, minimum 3 ay geçerliliği olması gerekmektedir. Bu bilgi doğrultusunda misafirlerimiz pasaportlarını kendileri kontrol etmelidirler. 3 aydan az süreli pasaport ile seyahat eden misafirlerimiz, ülke pasaport polisleri tarafından, ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir. Ayrıca, yırtık, hasar görmüş pasaportlar sınır polisleri tarafından kabul edilmeyebilir.

    4- Shengen vizesi veya Kapı vizesi alacak yolcularımızın(bebek dahil) vize için gerekli evraklarını tur tarihinden en az  40-30 gün önce acenteye  teslim etmesi gerekmektedir. Ayrıca konsolosluk getirdiğiniz evrakların yanında, tur ücretinin tamamının yattığını gösteren belgeyi de istemektedir. Ödemenin tam yapılması durumunda Acentemiz, ödeme otel araç evraklarını vb. konsolosluğa sunacaktır. 

    5- ACADEMIC TOUR yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir. Yolcunun vize alamaması, vizenin yetişmemesi veya tek girişli alması ile ilgili olarak ACADEMIC TOUR`un hiç bir sorumluluğu yoktur.

    6- Konsolosluğun vize vermemesi durumunda, ödenen vize, sigorta ve tur ücreti iade edilmez.

    7- Yunanistan makamları pasaportunda KKTC girişi olan yolcuların ülkeye girişine izin vermemektedir. Lütfen bu hususa dikkat ediniz.

    8- Vize olduğu halde ülkenin gümrük memurunun veya polisinin yolcuyu ülkeye kabul etmeme hakkı vardır. Bu durumda acentemizin sorumluluğu bulunmamakta olup, misafir tur ile ilgili haklarını kaybetmiş demektir.

    9- Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

    10- Tur programı ACADEMIC TOUR Seyahat Acentesi  kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

    11- Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından ACADEMIC TOUR sorumlu tutulamaz.

    12- Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan ACADEMIC TOUR sorumlu değildir. Pasaportunuzun kaybolması yada çalınması halinde Acentemiz yetkilisi/rehberi, diğer seyahat eden misafirlere acentenin taahhüt ettiği üzere Tur Programına devam etmek zorunda olduğundan; kaybın/çalınmanın gerçekleştiği ülkede Pasaport işlemleri, geri dönüş yada tura dahil olma işlemleri ile ilgili tüm organizasyonda kendi sorumluluklarında hareket edeceklerini bilmelidirler. Bu hususta doğabilecek sıkıntı ve sorunlar ile ilgili Acentemiz sorumluluk kabul etmez.

    13-  Seyahatiniz süresince konakladığınız oteli terk ederken, lütfen eşyalarınızı eksiksiz aldığınıza emin olunuz. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında Ülkeye ve/veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir.

    14-  Konaklamalarımızı gerçekleştireceğimiz 4* Otel statüsü, ülkemiz 3* statüsüne denk gelebilir. Seyahat edilen ülke standartları göz önünde bulundurulmalıdır.

    15- 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.

    16- Otellerde gruplara sunulan oda tipi haricindeki taleplerinizi (superior, suit, kral dairesi vb.) acentemizden bağımsız otel resepsiyonundan yapabilirsiniz. ACADEMIC TOUR bundan doğabilecek ödeme, ihtilaf veya aksaklıklardan sorumlu tutulamaz.

    17- Tur programında dahil olan hizmetlerden otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. Kahvaltı salonuna yiyecek getirilmesi oteller tarafından kabul edilmemekte olup, salondan dışarı yemek çıkartılması ekstra ücrete tabidir.

    18- Turun gerçekleşmesi için, yeterli sayıda katılımcıya ulaşılamadığı takdirde önceden haber vermek kaydı ile Acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Misafirimize ödenen ücret, ödendiği şekilde iade edilecektir.

    19- 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne ve babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakat namelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurmaları zorundadır.

    20- Kişiler seyahat öncesi yurtdışına çıkış izni, belge vb. durumlarını kontrol etmelidirler.

    21- Yolculuk esnasında Emniyet Kemerlerinizin takılma zorunluluğu bulunmaktadır.Kurallara uyulmaması halinde ACADEMİC TOUR uygulanacak olan Trafik cezalarından veya yaptırımlarından sorumlu tutulamaz.

    22- Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı tercih edilmelidir. Gece için yanınıza hırka v.b bir kıyafet bulundurmanızda fayda vardır.

    23- Samos Adası Turumuz ‘’ Özel Ürün’’ kapsamındadır.

    24- İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon, Uçaklı ve Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Bunların dışında Psikolojik tedaviler, daha önce tekrarlanmış kronik (akut) rahatsızlıklar, estetik tedaviler, rehabilitasyon tedavileri, doğum ve salgın hastalıklar sigorta kapsamında değerlendirilmemekte ve bu sebeplerden ötürü başvuran katılımcıların tur iptal işlemi sağlanamamaktadır. Bu değerlendirme acentemiz nezdinde yapılmayıp, tüm başvurular ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir.

    25-Tur kayıt esnasında yapılan ödemeler hangi para birimi ve miktarda yapıldıysa; iptal-iade durumunda da aynı para birimi ve miktarlarda geri ödemesi yapılır.

    26- Kapı Vizesi işlemlerinden dolayı (Parmak izi,Pasaport v.b) yaşanabilecek gecikmelerden dolayı acentemiz sorumlu tutulamaz.

    27- Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turu satın almış sayılır.

     


    İptal Şartları
    https://academic-tour.com/tur330.html
    İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
    Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
    0232 463 25 25


    Bu çıktı 29.03.2024 15:54 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.