URLA ENGİNAR FESTİVALİ ve SEFERİHİSAR TURU Tur Programı

GÜNÜBİRLİK 

 URLA ENGİNAR FESTİVALİ 

 SEFERİHİSAR-BADEMLER KÖYÜ-SIĞACIK TURU 

(ULAŞIM+ÇEVRE GEZİLERİ+REHBERLİK DAHİL)  200 TL

8 Mayıs Pazar Günü

Kalkış Yerleri:
PROGRAM

Sabah saat 07:40  Mavişehir Mavibahçe Avm önü 07:45 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü, 07:50 KARŞIYAKA Yunuslar 07:55 KARŞIYAKA Anıt,  08:10 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 08:20  ALSANCAK  Lozan Atatürk Lisesi  08.30’da ÜÇYOL (Terra Pizza Önü),  08:35 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı),  08:45 ÜÇKUYULAR (Üçkuyular Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)’nden siz değerli misafirlerimizi alarak URLA’ya hareket ediyoruz. Kahvaltı molamızı burada aldıktan sonra, Urla Enginar Festivali etkinliklerini görmek üzere Festival alanına geçiyoruz. Urla Enginar Festivalini izleyebilir, stantlar arasında gezintiler yapabilir veya bölge halkı tarafından yapılan Enginarlı lezzetleri tatabilir,  yöresel ürünlerden alışverişler yapabilirsiniz. Serbest zaman ardından, BADEMLER KÖYÜ’ne geçiyoruz. Ülkemizin en aydın ve en çağdaş yerleşimlerinden biri olan BADEMLER’de, Türkiye’nin ilk ve tek köy tiyatrosunun olmasının  yanı sıra, 20 yıllık bir oyuncak müzesi, 80 yıldır hizmet veren bir halk kütüphanesi, yerel üretimi teşvik eden bir üretici pazarı ve sosyal yaşamı destekleyen birçok dernek de yer almaktadır… Bembeyaz evleri ve sahip olduğu tüm bu kültürel birikimleriyle bu köyde  turumuzu tamamlayıp, SEFERİHİSAR üzerinden, tarihi taş evlerinin bulunduğu sokaklara ve bakir koylara sahip SIĞACIK’a geçiyoruz. Her bir köşesinde sakin şehrin sembolü olan salyangoz resimlerini görebileceğiniz, huzur ve sessizliğin hakim olduğu şirin beldede,  vereceğimiz serbest zamanın ardından, geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz.  Unutulmaz anılarımızla, bir başka Academic Tour gezisinde yeniden bir arada olabilmek dileğiyle, siz değerli konuklarımızla vedalaşıyoruz

DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Önü) (07:40)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (07:45)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (07:50)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (07:55)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (08:10)
  • ALSANCAK (Lozan-Atatürk Lisesi Önü) (08:20)
  • ÜÇYOL (Terra Pizza Önü) (08:30)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (08:35)
  • ÜÇKUYULAR(Pamukkale Yazh. Önü-F.Altay) (08:45)
Notlar

» Araçta ve yolda kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
» Turlarımızda katılan kişi sayısı doğrultusunda araç seçimi yapılmaktadır. (16-19-27-31-35-39-46 kişilik) Yolcu turu satın alırken bu şartı kabul etmiş sayılır.
» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
» Mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk, restorasyon çalışmaları, öngörülemeyen durumlar vb.) veya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlamalara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Academic Tour sorumlu tutulamaz.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/urla-enginar-festivali-seferihisar
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 16.04.2024 21:22 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.