BODRUM TURU Bayram Tur Programı

 

BODRUM TURU (Bayram'a Özel)

3 Gece Konaklamalı

 

5* SUNDANCE  RESORT HOTEL KALİTESİYLE (Denize Sıfır)

 

HERŞEY DAHİL KONAKLAMA- ANİMASYON -EĞLENCE

0-12 Yaş Çocuk Otelde Ücretsiz-Sadece Otobüste Koltuk Öder

 

1-4 Eylül   2017    (4 Gün - 3 Gece)

 

Bodrum-Turgutreis D.Marin-Bodrum Kalesi-Sualtı Müzesi -Gümüşlük- Yalıkavak-Bafa Gölü

   

NAKİT: 829 TL

 

Kalkış Yerleri: Sabah saat 07:10 KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) 07:15 KARŞIYAKA(Yunuslar, Anıt) 07:35’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü) 07:50 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) 08:05 ÜÇYOL
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 07:10 KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) 07:15 KARŞIYAKA(Yunuslar, Anıt) 07:35’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü) 07:50 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) 08:05 ÜÇYOL’dan  siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Kahvaltı molamızı (Ekstra) yol üzerindeki uygun bir tesiste aldıktan sonra, SELÇUK, SÖKE, MİLAS güzergahı üzerinden, BODRUM’a varıyoruz. Önce, bu cennet yörenin en sevimli yerlerinden birine, GÜMÜŞLÜK’e hareket ediyoruz. Balık Restaurantları ile ünlü bu yöremizde, öğle yemeğimizi aldıktan sonra,  BODRUM-TURGUTREİS’te deniz kıyısındaki, 5* SUN DANCE RESORT OTEL yerleşiyoruz. Herşeydahil konseptindeki otelimizde,  akşam yemeğine kadar otelin aktivitelerinden, denizinden, havuzundan faydalanıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, öğle yemeğine kadar otelin aktivitelerinden faydalanıyoruz. Ardından, arzu eden konuklarımızla beraber, BODRUM.’a hareket ediyoruz. Burada, BODRUM KALESİ, ünlü SUALTI MÜZESİ’ni geziyoruz. Sahilinde yürüyüşler yaparak serbest zaman veriyoruz. Daha sonra, akşam yemeği ve konaklama için tekrar otelimize geri dönüyoruz.



3 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, tam gün 5* otelimizin ve bayram tatilinin keyfini çıkarabilir veya Tekne Turlarına katılabilirsiniz.. Akşam yemekten sonra, isteyen konuklarımızı, BODRUM gece yaşantısını görmek üzere BODRUM MERKEZ’e hareket ediyoruz. Rehberimizin belirlediği saate  kadar gönlünüzce eğlenme şansınız olacak...Gece tekrar otelimize dönüyoruz.Konaklama otelimizde.



4 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, otelin aktivitelerinden faydalanarak, öğle yemeğinden  sonra otelden ayrılıyoruz. Elit bir sahil yerleşimi olan YALIKAVAK’a geçiyoruz. Sahilinde ve kafelerinde, YALIKAVAK’ın güzelliklerini seyrederek, geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Yol güzergahımızda, BAFA GÖLÜ’ne uğruyoruz. Beş çayımızı gölü seyrederek içiyoruz ve akşam saatlerinde, İZMİR’e varıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde görüşmek üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (07:10)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (07:15)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (07:50)
  • ÜÇYOL (08:05)
Notlar

- TURLARIMIZDA MEVCUT DURAKLAR HARİCİ DURAKLAMA YAPILMAZ. YOLCU BİNDİĞİ DURAKTA BIRAKILIR.
- ARAÇTA VE TESİSLERDE KAYBOLAN EŞYALARDAN ACENTAMIZ SORUMLU DEĞİLDİR.
- REHBER; HAVA, YOL VE KONAKLAMA ŞARTLARINA UYGUN OLARAK, TURDA DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINA SAHİPTİR.
- OTEL’DE, DENİZ MANZARALI, DOĞA MANZARALI  ODA ARASINDA FİYAT FARKI YOKTUR. OTEL MÜSAİTLİK DURUMUNA GÖRE  DENİZ VEYA KARA MANZARALI ODA DAĞILIMI YAPACAKTIR. TURU SATIN ALIRKEN BU ŞART KABUL EDİLMİŞ SAYILIR.
- ÇOÇUK İNDİRİMLERİ 2 YETİŞKİN İLE BİRLİKTE KONAKLAMAK ŞARTI İLE GERÇEKLEŞTİRİLİR.
- TURLARIMIZ TALEPLER  DOĞRULTUSUNDA 27 VEYA 46 KİŞİLİK ARAÇLARLA GERÇEKLEŞTİRİLİR.YOLCU TURU SATIN ALIRKEN, BU ŞART KABUL EDİLMİŞ SAYILIR.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/tur-355-bodrum-turu-bayram.html
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 01:27 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.