1-Bayram LİKYA TURU DESTİNA BUTİK OTEL Tur Programı

 

1-LİKYA TURU (Bayram 4 Gün-3 Gece)

 

DESTİNA BUTİK OTEL Y.P. (Ovacık'ta-Hisarönü'ne Yakın)

  

DALYAN TEKNE TURU- 12 ADALAR TEKNE TURU- FETHİYE-HİSARÖNÜ- SAKLIKENT - KAŞ - KEKOVA TEKNE TURU-ÖLÜDENİZ- AKYAKA - AZMAKBAŞI TEKNE TURU-

  
1-4 Eylül 2017  (4 Gün-3 Gece)

    

              NAKİT: 519 TL           

 

Kalkış Yerleri: Sabah saat 07:00 de KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) 07:05 KARŞIYAKA (Yunuslar, Anıt), 07:30’da LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 07:45 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 08:00 ÜÇYOL’dan
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 07:00 de KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) 07:05 KARŞIYAKA (Yunuslar, Anıt), 07:30’da LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 07:45 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 08:00 ÜÇYOL’dan siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Uygun bir yerde sabah kahvaltımızı alıp, (extra) AYDIN otobanından, ÇİNE  baraj gölünü görerek  DALYAN’a hareket ediyoruz. Öğle yemeği sonrası, arzu eden konuklarımızla DALYAN TEKNE TURU’na çıkıyoruz. Sazlıkların arasından bol bol fotograf çekimi yapacağımız TEKNE TURU’nda,  Caunos Kral Mezarlarını, dünyaca ünlü Caretta - Caretta Kaplumbağalarının üreme yeri olan Mavi Bayrak Ödüllü İztuzu Plajını geziyoruz ve arzu edenlerle yüzme molaları veriyoruz. Daha sonra  FETHİYE Ovacık’ta bulunan DESTİNA BUTİK HOTEL’imize yerleşiyoruz. Akşam yemeğine kadar Otelin büyük ve güzel havuzlarından faydalanabilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.
http://www.destinaotel.com/



2 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, isteyen konuklarımızla, (diğer konuklarımız, denize yakın otelimizden, gün boyu deniz, havuz keyfi yapabilir…) birbirinden güzel koyları ve adaları göreceğimiz, 12 ADALAR TEKNE TURU’na katılıyoruz. Koylarda yüzme molaları verilerek, öğle yemeğimizi Tekne’de  alıyoruz. Keyfine doyamıyacağınız bu tekne turunun ardından, Fethiye’de vereceğimiz serbest zaman sonrasında, tekrar otelimize dönüyoruz. Akşam isteyen konuklarımız HİSARÖNÜ merkeze gidebilir, yürüyüşler yapabilir veya eğlence mekanlarında gönüllerince eğlenebilirler.



3 Gün:

: Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, SAKLIKENT’e hareket ediyoruz. Burada esrarengiz kanyonların ve deli çağlayanın seyrine doyum olmayacak. Daha sonra, denizin turkuaz rengini göreceğimiz, KAPUTAŞ PLAJI’nda fotoğraf molası vererek,  denizin yüzlerce koyla çevrildiği yeryüzü cenneti KEKOVA’'da, Tekne Turu'na çıkıyoruz. ÜÇAĞIZ’dan teknelere biniyoruz ve kristal kadar berrak sularda, Batık Şehir’i görüyoruz. Öğle yemeğimizi Tekne’de alarak, yüzme molaları veriyoruz. Geçireceğimiz keyifli saatler sonrası, Akdeniz’in en farklı coğrafyasına sahip antik kentleri ve dünyaca ünlü dalış noktaları ile doğa cenneti, KAŞ’a varıyoruz..Kaş sokaklarında, çarşısında ve sahilinde gezintiler yapıyoruz ve serbest zaman alıyoruz. KAŞ’ta vereceğimiz mola sonrasında, KALKAN üzerinden, tekrar Otelimiz’e geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve Konaklama otelimizde.



4 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, dünyaca ünlü ÖLÜDENİZ’e geçiyoruz ve serbest zaman veriyoruz.
Daha sonra, küçük bir balıkçı kasabası olan AKYAKA’ya hareket ediyoruz. Burada serbest zaman verip, isteyen konuklarımızla Tekne Turuna katılıyoruz. AZMAKBAŞI deresinin, denizle buluştuğu noktayı gördükten sonra, GÖKOVA KÖRFEZİ’nin büyüleyen manzarasını seyredip, mavi ve yeşilin muhteşem tonlarını gözlemleyerek geri dönüş yolculuğumuza devam ediyoruz. Yolda alacağımız uygun molalarla, akşam saatlerin de İZMİR’e varıyoruz ve bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (07:00)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (07:05)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (07:45)
  • ÜÇYOL (08:00)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
» Academic Tour  ve Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda  ve oteller’de değişiklik yapma hakkına sahiptir.
» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir.Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.
» Tur programı ACADEMİC TOUR. Kayıt formu maddeleri bir bütündür.
»Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’da saklıdır.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/bayram-likya-turu-lykia-akyaka-gocek-dalyan-yuvarlakcay-tekne-dalamanotel
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 18.04.2024 23:28 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.