Venedik Simplon Orient Ekspres Tur Programı

VENEDİK SİMPLON ORIENT EKSPRES

İSTANBUL SİRKECİ GARINDAN VENEDİK'E

BİR AGATHA CHRİSTİE KLASİĞİ

01 EYLÜL 2017 ÇIKIŞLI

6 GECE 7 GÜN

 


Kalkış Yerleri: İSTANBUL SİRKECİ GARI
PROGRAM
1 Gün: 1. GÜN İSTANBUL, TÜRKİYE

Saat 12.30’da Tarihi Sirkeci garında buluşma ve check-in işlemlerinin ardından bavullarımız trene gönderilecek. İşlemlerimizden sonrasında Tarihi Sirkeci Gar’ında bulunan tarihi Orient Express Lokanta’sında hafif bir öğle yemeği alıyoruz ve yemek sonrası özel araçlarla Ispartakule istasyonuna transferimiz gerçekleşiyor. Saat 15:00 itibariyle trenimiz hareket ediyor ve muhteşem yolculuğumuz başlıyor. Akşam yemeğini trenimizin lüks restaurantında alabilir ve akşam yemeği sonrası piyanist eşliğinde trenimizin barında unutamayacağınız bir gece geçirebilirsiniz.Geceleme trenimizde olacaktır.



2 Gün: 2. GÜN BÜKREŞ, ROMANYA

Bulgaristan ve Romanya üzerinden geçerken muhteşem manzaralar eşliğinde kahvaltımızı alıyoruz. Öğle yemeğimiz sonrası saat 13.36’da Bükreş Nord Tren İstasyonu’na varıyoruz. Trenden indiğimizde bizi lokal rehberimiz karşılayacak ve özel araçlarla Bükreş şehrini keşfedip daha yakından tanıyacağız. Tur sonrasında 5*Athenée Palace Hilton oteline giriş yapacağız. Akşam yemeği otelde tarafımıza ayrılan özel bölümde olacaktır. Akşam yemeği sonrası dileyen misafirlerimiz otelin kapalı havuzundan yararlanabilir ya da yaklaşık 40 viski çeşitinin bulunduğu English Bar’da keyifli zaman geçirebilirler.



3 Gün: 3. GÜN SİNAİA TOWN, ROMANYA

Sabah kahvaltısı ardından otelden çıkış yapacağız ve doğal güzellikleriyle ünlenmiş bir dağ kasabası olan Sinaia’ya varacağız.Varış sonrası lokal restaurantta öğle yemeği ve Kral Carol’ın yazlık olarak kullandığı Peles kalesini ziyaret edeceğiz. Akşamüstü trene dönüş ve Budapeşte’ye hareket. Trende Fransız şefler tarafından hazırlanan akşam yemeğimizi alarak ve sonrasında seçkin likörleri tadarak yolculuğumuza devam ediyoruz.



4 Gün: 4. GÜN BUDAPEŞTE, MACARİSTAN

Sabah kahvaltımız kompartman görevlimiz tarafından tarafınıza özel olarak servis edilecektir. Saat 10.15’de Budapeşte Nyugati Tren İstasyonu’na varışımızın ardından, lokal rehberimiz eşliğinde bizi karşılayan özel araçlarımızla şehri keşdefeceğiz. Öğle yemeğimiz Tuna Nehri üzerinde, gemide olacaktır. Öğle yemeği sonrasında 5*Gresham Four Seasons oteline giriş yapacağız. Akşam yemeği menümüz Macar yemekleri olacaktır. Akşam yemeği sonrası dileyen misafirlerimiz otelin kapalı havuzundan ve SPA merkezinden yararlanabilirler.



5 Gün: 5. GÜN BUDAPEŞTE, MACARİSTAN

Sabah kahvaltı sonrası check-out işlemleri ve trene dönüş. Trenimiz saat 10.26’da Budapeşte’den hareket edecektir. Öğle yemeğimiz Balaton Gölü ve Tuna nehri kıyıları eşliğinde trenimizde alınacaktır. Akşam üstü saatlerinde aperitiflerimiz eşliğinde Göl manzarasını seyretmek için trenden iniyoruz. Trenimize dönüşte, son akşamımızda Gala yemeğine katılacağız ve gecelememiz trende olacaktır. Trenimiz Venedik’e doğru yol alacaktır.



6 Gün: 6. GÜN VENEDİK, İTALYA

Kompartımanımıza özel olarak getirilen kahvaltımız sonrasında Avusturya’nın güzel manzarası eşliğinde yolculuğumuza devam ediyoruz. Öğle yemeği sonrasında Venedik Santa Lucia Tren İstasyonu’na varıyor ve trenimizden ayrılıyoruz. Buradan muhteşem Venedik manzarası eşliğinde botlarla özel olarak yapılacak olan transferimiz sonrasında, 5*Belmond Hotel Cipriani oteline giriş yapıyoruz. Gecesi ayrı güzel olan bu romantik şehir sizi bekliyor olacak.



7 Gün: 7. GÜN VENEDİK, İTALYA / İSTANBUL, TÜRKİYE

Otelde alacağımız sabah kahvaltısı ardından, çıkış işlemlerimizi yaparak otelimizden ayrılıyoruz. Gondollar şehri Venedik'de San Marco Katedrali ve Meydanı, Dükler Sarayı, Canale Grande, İç Çekme ve Rialto Köprüsü görülecek yerler arasındadır. Arzu eden misafirlerimiz gondola binebilir veya Murano & Burano Adası’na gidebilirler. Sonrasında özel aracımızla Venedik Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne hareket bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferi ile İstanbul’a hareket edeceğiz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    TREN YOLCULUĞU İÇİN GEREKLİ BİLGİLER

    TRENE BİNİŞ: Check-in işlemleri Tarihi Sirkeci Tren İstasyonunda saat 12:30 ve 14:30 saatleri arasında yapılacaktır. Giriş işlemlerinin tamamlanmasıyla beraber valizler trene gönderilecek olup misafirlerimiz bu esnada Sirkeci Garında bulunan Tarihi Orient Express Lokantasında hafif bir öğle yemeği alacaklardır.Trene biniş Ispartakule Tren İstasyonu’ndan olacaktır.

    PASAPORT VE VİZE BİLGİLERİ: Program için çok girişli Shengen vizesi ve 6 ay geçerli pasaportunuzun olması gerekmektedir. Trenden inişlerinizde tüm belgeleriniz ve pasaportlarınız ı yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

    BAGAJ VE YER HİZMETİ BİLGİSİ : Trene sınırlı sayıda valiz alınmaktadır. Kişi başı 1 el bagajı ve 1 valiz ile sınırlandırılmıştır. Kalacağınız kompartımana 1 el bagajı, 1 valiz veya günlük kullanacağınız kıyafet ve eşyaların olduğu 1 adet çanta alabilirsiniz. Diğer bagajlarınız bagajların alındığı kompartımanda kalacaktır ve gidilen ülkelerde tarafınıza teslim edilecektir.

    ÖZEL DİET UYGULAMALARI: Trenimizde alınan yemeklerde tabldot uygulaması vardır.Eğer herhangi bir alerjiye ve diet uygulamasına sahipseniz acentenize seyahat tarihinizden en geç 20 gün önce bilgi vermeniz gerekmektedir.

    KIYAFET KODU: Trenden inilen ülkelerde gündüz rahat gezebilmek için hava durumuna gore rahat kıyafetler bulundurmanız gerekmektedir( Spor ayakkabı, kot, şort vs.) Tren içerisinde rahat kıyafetler kabul edilmemekle beraber tren ve otellerde akşam yemeklerinde bayanlar için gece elbisesi, erkeklerler için smoking veya takım elbise giyilmesi trenin ambiyansını bozmamak adına zorunludur.

    SİGARA KULLANIMI: Tren içerisinde Avrupa ülkelerinde uygulanan yasak geçerlidir. Trende kesinlikle sigara kullanımı yasaktır.

    KONAKLAMA YAPILAN OTELLER
    BÜKREŞ/5*Athenée Palace Hilton
    BUDAPEŞTE/5*Gresham Four Seasons
    VENEDİK/5*Belmond Hotel Cipriani

    ÖNEMLİ NOTLAR
    ***Programda belirtilen saatler tren firmasından alınmıştır. Saatlerde olabilecek herhangi bir değişiklikten VIP Turizm sorumlu değildir. Dolayısıyla herhangi bir saat değişikliğinden ötürü VIP Turizm programın içeriğini ve hizmet muhteviyatını bozmadan günlerde oynama yapabilir.
    ***Trenin kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. İstasyonlarda trenin kalkış saatinden en geç 30 dakika önce bulunmanız gerekmektedir. Aksi takdirde trene giriş yapamayabilir ve treni kaçırabilirsiniz. Böyle bir durumdan da VIP Turizm sorumlu olmayacaktır.
    ***Tren yolu trafiği , teknik ve diğer mücbir sebeplerden ötürü göre tren varış ve kalkış saatleri ile programda değişiklik olabilir.

     


    İptal Şartları
    https://academic-tour.com/tur373.html
    İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
    Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
    0232 463 25 25


    Bu çıktı 23.04.2024 22:36 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.