ENDÜLÜS KURBAN BAYRAMI TURU Tur Programı

ENDÜLÜS KURBAN BAYRAMI TURU

MALAGA-GRANADA-CORDOBA-SEVİLLA-RONDA-MARBELLA

5 GECE 6 GÜN (01 EYLÜL 2017 ÇIKIŞ TARİHLİ)

GRANADA-CORDOBA-SEVİLLA-MALAGA ŞEHİR TURLARI DAHİL !!!

ALHAMBRA SARAYI-SEVİLLA KATEDRALİ-MEZQUITA CAMİİ-RONDA ARENASI GİRİŞ ÜCRETLERİ DAHİL !!!

 

Kalkış Yerleri: İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI
PROGRAM
1 Gün: 1.Gün IZMIR-ISTANBUL-MALAGA-GRANADA 01 Eylül 2017/Cuma

İzmir'den İstanbul Atatürk Havalimanına yaptığımız ara uçuştan sonra ACADEMİC-VIP Turizm deski önünde saat 06.00’da buluşarak Türk Havayolları’nın, TK 1305 sayılı uçuşu ile saat 09:05’de Malaga’ya hareket ediyoruz.12.45’de Malaga’ya varışımızda, bizleri bekleyen özel aracımız ile Granada’ya doğru yola çıkıyoruz. Yaklaşık 1,5 saatlik kısa bir yolculuk ardından şehre varışımızın ardından otelimize geçerek odalarımıza yerleşiyoruz. Ardından lobide buluşarak Granada şehir turumuza başlıyoruz. Müslümanların düşen en son kalesi olan Granda Şehri, insanı şaşırtan bir güzelliğe sahip. Medeniyet, huzur, ilim, imar, tarih ve bir o kadarda hüznün hakim olduğu bir şehir Granada. Ünlü gitarcı Andres Segovia, “Tanrının, ruhuna müzik tohumunu attığı rüya kent” diye tanımlamış Granada’yı. Tarihi merkezi ile zirveleri karlarla örtülü Sierra Nevada’nın eteklerinde birbirine karışan iki nehir, Granada’yı İspanya’nın en güzel şehrilerinden biri yapar. Şehir turumuz sırasında, Arap Çarşısı, Kristof Kolomb’un Amerika keşfini Isabel Katolika’ya anlattığı eşsiz güzellikteki heykeli, Granada Ulu Camii (Camii El-Kebir) bugün İspanya’nın kurucusu Kraliçe İsabel ve eşi Kral Fernando’nun mezarlarının da bulunduğu şehir katedrali panoramik olarak göreceğimiz yerler arasında yer alıyor. Gezimizin bitiminde VIP Hoşgeldiniz Akşam Yemeği’ni alacağımız restoranta doğru yola çıkıyoruz.



2 Gün: 2.Gün GRANADA 02 Eylül 2017/Cumartesi

Kahvaltının hemen ardından, ışık, su ve süsleme gibi tüm mimari unsurların kullanıldığı, 1001 gece masallarındaki rüya sarayının olduğu söylenen Elhamra Sarayı’nı gezmek için yola çıkıyoruz. Elhamra Sarayı’nın muhteşem bahçelerini, Alcazar yapılarını, Alcazaba kalıntılarını ve Generalife ile Pedro de Machua’nın yaptığı Karl V Sarayı ziyaret edeceğiz. Akşam Dileyen misafirlerimiz ile çingeneler tarafından ortaya çıkartılmış flamenkonun en eski stillerinden birisi olan ve küçük mağara evlerde sahnelenen Zambra Gösterisi ve Albayzin Mahallesi Gezisi’ne katılıyoruz. Gösterinin ardından çingenelerin Granada’da en çok yaşadıkları yer olan Albayzin mahallesinin dar sokaklarında yapacağımız yürüyüşte şehri panoramik olarak en yüksek tepesinden izleyecek ve şehir ışıkları altındaki büyülü atmosferini göreceğiz.



3 Gün: 3.Gün GRANADA–CORDOBA–SEVILLA 03 Eylül 2017/Pazar

Sabah kahvaltının hemen ardından, Cordoba’ya doğru yola çıkıyoruz. Yaklaşık 2.5 saatlik yolculuk sonrası Endülüs Emevi Halifelerinin, günümüzden 600 yıl önce kullandığı “Halife Yolu” üzerinden, ortaçağda doğu ve batı kültürlerinin buluştuğu kavşak olan, Cordoba’ya varışımızda cennetin baş köşesine yakışacak kadar muazzam olan, Endülüs’ün en büyük camisi Mezquita Camisi (Cordoba Camisi) ile 14. yy’da Endülüs Emevilerinin yaşadığı, medeniyet, huzur ve hoşgörünün ispatı olan, ancak Kraliçe İsabel’in İspanya’yı yeniden fethinin ardından yaşadıkları topraklardan çıkartılan Yahudilerin mahallesini gezeceğiz. Gezi bitiminde yaklaşık 1.5 saat sürecek bir yolculuk ile Flamenko’ nun doğduğu topraklar olan Sevilla’ya doğru ilerliyoruz. Varışımızda otelimize yerleşmenin ardından serbest saatler.



4 Gün: 4.Gün SEVILLA 04 Eylül 2017/Pazartesi

Sabah kahvaltısının ardından Sevilla şehrini gezmeye başlıyoruz. İspanya dendiğinde aklımıza ilk gelen kırmızı elbiseli İspanyol çingenesi “Carmen”in memleketi olan Sevilla’nın dolambaçlı arka sokaklarında, matadorların, çingenelerin, flamenkocuların, Carmen ve Don Juan’ın ruhları gezer. Ortaçağ manastırları ve kiliseleri ile ünlü kentte, büyük Kaşif Kristof Kolomb’un mezarının bulunduğu Sevilla Katedrali’ni dileyen misafirlerimizle birlikte ziyaret edeceğiz. Öğleden sonra Sevilla’yı keşfetmeniz için günümüz serbest. Akşam dilerseniz önce yemeğinizi alabilir daha sonra da tüm İspanya’da görebileceğiniz en iyi Flamenco Gösterisi’ni izleyebilirsiniz.



5 Gün: 5.Gün SEVILLA-RONDA-MARBELLA-MALAGA 05 Eylül 2017/Salı

Sabah kahvaltımızın ardından bizleri bekleyen özel aracımız ile Malaga’ya doğru yola çıkıyoruz. Yolumuz üzerinde kayaların üzerine kurulmuş Ronda şehrini ve ilk boğa güreş arenasını, ayrıca boğa güreşi müzesini de ziyaret etme şansını yakalayacaksınız. Ronda gezimizden sonra Marbella’ya doğru yol alıyoruz. Sımsıcak Akdeniz güneşinin insanlarının yüzlerine yansıdığı şehirde kısa bir gezi ve dinlenme ardından yapacağımız zevkli ve kısa bir otobüs yolculuğun ardından Malaga şehri bizleri karşılıyor olacak. Otelimize varışımızın ardından odalarımıza yerleşiyoruz ve hemen ardından dileyen misafirlerimiz ile yapacağımız Malaga şehir turumuza başlıyoruz. Gibralfaro Kalesi, Alcazaba, Katedral ve Roma Tiyatrosu panoramik olarak görülecek yerler arasında.



6 Gün: 6.Gün MALAGA–ISTANBUL-İZMİR 06 Eylül 2017/Çarşamba

Kahvaltının ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlıyoruz ve havalimanına transfer saatimize kadar günümüz serbest. Bilet ve bagaj işlemlerimizin ardından, Türk Havayolları’nın TK 1304 sayılı uçuşu ile saat 16.45’de İstanbul’a hareket ediyoruz. Yerel saat ile 21.55’de İstanbul Atatürk Havalimanı’na ulaşıyor oradanda İzmir bağlantılı uçuşumuzla bir dahaki Özel turumuzda buluşmak dileğiyle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    *Fiyatlar; Havayollarının 01.01.2017 tarihindeki K sınıf fiyatlarına göre hazırlanmış olup, üst sınıftan yer yerlerin konfirme edilmesi durumunda artışlar aynı oranda fiyatlarımıza yansıtılır.
    *Fiyatlarımız; en az 20 kişinin katılımı halinde geçerlidir. Yeterli grup sayısının oluşmaması durumunda, ACENTEMİZ ücretin iadesini yaparak, geziyi iptal etme hakkını saklı tutar.
    *Geziye, ACENTEMİZ rehberinin eşlik etmesi için minimum 20 kişilik katılım olması gerekmektedir.
    *Havayollarının uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklerden, rötarlardan ve gecikmelerden firmamız sorumlu değildir.
    *ACENTEMİZ, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otelleri değiştirme hakkını saklı tutar.
    *Programın içeriği bozulmadan, programda belirtilen şehir sıralaması ve çevre gezileri, belirtilen günler dışında başka günlerde yapılabilir.
    *ACENTEMİZ, gerekli gördüğü durumlarda haber vermeksizin uçulacak olan ana havayolunu ve yerel havayollarını değiştirebilir.
    *Ekstra turlar en az 20 kişinin katılımı ile gerçekleştirilebilir. 20 kişiden daha az olan katılımlarda, gezi fiyatı, gerekli ayarlama yapılarak, rehberiniz tarafından bildirilecektir.
    *Gezi hareketinden 3 gün önce gezinin buluşma yeri ve buluşma ve kalkış saatini lütfen ofislerimizden kontrol ediniz.
    *Otellerde check – in saati 14.00 ve check – out saati 11 - 12.00 arasıdır.
    *Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine 36 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 56 cm (boy) ebatlarında ve en fazla 5 kg ağırlığında bir parça eşya alma hakkı vardır. Bu seyahat esnasında kişi başına valiz hakkı maksimum 15 kg ile sınırlıdır. İç hat uçuşlarında bu ağırlık 15 kg ye kadar düşebilir. Ekstra valiz veya ağırlıktan veya ödenecek ekstra bagaj ücretinden VIP Turizm ve tur rehberi kesinlikle sorumlu değildir. Her yolcu için tanınan bu hakkın dışında fazla kilosu olan yolcular havayolları tarafından ekstra ücrete tabi olurlar. Seyahat esnasında yukarıda belirtilen limitlerin dışındaki ekstra kilolarda havayoluna yolcu tarafından ödenmesi zorunlu ücretlerde VIP Turizm herhangi bir sorumluluk taşımaz.
    *Fiyatlara dahil edilen seyahat sağlık sigortası 65 yaşa kadar olan kişiler için geçerli olup, daha üst yaşlardaki kişiler için ilave ücret gerekmektedir. 76 yaş ve üzeri kişiler için seyahat sağlık sigortası uygulaması bulunmamaktadır.
    *Programlarımız için tur başlangıç tarihi itibarıyle minimum 6 ay geçerliliği olan pasaport gerekmektedir.
    *Turun kalkması için gerekli yolcu sayısına ulaşılamaması durumunda, ACENTEMİZ geziyi, tur kalkış tarihinden 7 gün öncesine kadar iptal veya tehir edebilir. Bu durum fesih sebebidir ve sözleşmenin feshi halinde tüketicinin tazminat hakkı doğmaz.
    *Erken Rezervasyon Kampanyası’na denk gelen rezervasyonlarda, belirtilen indirim oranları, havalimanı vergileri hariç tutar üzerinden hesaplanır. Verilen indirim oranları sınırlı sayıda kontenjanda geçerli olup uçak bileti dahil paket alımlarında uygulanabilir. Millerle yada uçak biletsiz alınan tur paketlerinde erken rezervasyon indirimi uygulanmaz. Günel indirim oranlarımı VIP Merkez ve satış noktalarından öğreniniz.
    *İspanya için vize gerekmektedir. Vize departmanımızla iletişime geçmenizi rica ederiz.


    İptal Şartları
    https://academic-tour.com/tur-374-endulus-kurban-bayrami-turu.html
    İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
    Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
    0232 463 25 25


    Bu çıktı 25.04.2024 14:03 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.