UÇAKLA BUTİK MARDİN TURU 2017 Tur Programı

BUTİK MARDİN TURU

Beklediğiniz ve Özlediğiniz Tur..

  

5* Erdoba Elegance Hotel & Convention Center Otel’de Y.P

Bölgenin en iyi tesisinde konaklama ayrıcalığı...

     

MARDİN GECE EĞLENCESİ (REYHANİ GECESİ)

  
PEGASUS Hava Yolları ile İZMİR-MARDİN Gidiş -MARDİN-İZMİR  Dönüş

  
27-29 EKİM 2017 (3 Gün-2 Gece)

     
SINIRLI KONTENJAN!   KAÇIRILMAZ FIRSAT!

     
MARDİN - DARA ANTİK KENTİ - BEYAZ SU - MOR GABRİEL - MİDYAT

  

     UÇAK DAHİL 799 TL  

           

 

Kalkış Yerleri: Sabah saat: 08.00’de Adnan Menderes Havalimanında İç Hatlar Terminalinde siz değerli misafirlerimizle buluşuyoruz.
PROGRAM
1 Gün: TAM GÜN MARDİN TURU

Sabah saat: 08.00’de Adnan Menderes Havalimanında İç Hatlar Terminalinde siz değerli misafirlerimizle buluşuyoruz. Check-in işlemlerinden sonra, PEGASUS Hava Yollarına ait, saat 09:10 uçağı ile hareket ederek, 11:05’ de MARDİN Havalimanına iniyoruz. Bizi bekleyen aracımıza yerleşip, taş şehir MARDİN’i gezmeye başlıyoruz. Önce, Süryanilerin bölgedeki dinsel ve kültürel var oluşlarının tarihsel bir simgesi olan DEYR-UL ZAFARAN MANASTIRI’nı ziyaret ediyoruz. Daha sonra, KIRKLAR KİLİSESİ, MARDİN ARKEOLOJİ MÜZESİ, KASİMİYE MEDRESESİ, ULU CAMİİ, PTT EVİ gibi Mardin kültürü ve mimarisi ile bütünleşmiş yapıları gezerek Mardin’in dar sokaklarını ve taş mimarisini keşfediyoruz. Ardından Mardin çarşısında alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Yöreye özgü el yapımı zarif gümüş veya altın telkâri takılar, tesbihler, eski baskı kalıplarıyla basılmış yazmalar, bakır çerezlikler ve şamdanlar, kilim ve el yapımı keçe, puşi, şarap, ahşap işçiliği ürünleri, badem şekeri, leblebi, mırra cezvesi ve kulpsuz özel fincanlar gibi hediyelik eşya alışverişleri yapabilirsiniz. Akşamüzeri MARDİN’deki 5* Erdoba Elegance Hotel & Convention Center Otelimize geliyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.  http://www.erdobaelegance.com/



2 Gün: DARA ANTİK KENTİ-BEYAZ SU-MOR GABRİEL- MİDYAT ve MARDİN GECE EĞLENCESİ (Reyhani Gecesi)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, 5000 yıllık bir geçmişe sahip olan DARA ANTİK KENTİ’ ne hareket ediyoruz. Bölgenin en büyük ve en etkileyici bu antik kenti gezdikten sonra, Güneydoğu Anadolu’da çok farklı bir doğal güzelliğe ve yeşiline sahip olan, BEYAZ SU mesire yerine doğru yola çıkıyoruz. Yemyeşil ağaçlarla kaplı ve gürül gürül suların aktığı bu cennet ortamda mola veriyoruz. Buradaki büyüleyici atmosferden sonra, MİDYAT yakınlarındaki Süryanilerin çok önemli dini merkezlerinden biri olan DEYRUL UMUR MANASTIRI’ na (MOR GABRİEL) gidiyoruz. Meryem Ana Kilisesi, Resuller Kilisesi, Kırk Şehit Kilisesi, Mor Şamuel Mabedi, Mor Şemun Mabedi gibi mekânları bünyesinde barındıran manastırı geziyoruz. Ardından MİDYAT’a geçiyoruz. MİDYAT mimari alanda bölgenin lideri konumunda... Tarihi yapısını o kadar güzel korumuş ki, insan adeta burada bir Orta Çağ kentinde gezdiğini hissediyor. Zengin bir mimari doku içinde bulunan yörenin taş ustalarının incelikli becerileri, Midyat'a tam anlamıyla bir Açıkhava Müzesi görünümü kazandırmakta olup ayrıca Süryani ustalarının yüzyılların birikimiyle ince ince işlediği TELKARİ sanatının en iyi ve en ince örneklerini burada bulabilirsiniz. Midyat sokaklarını gezerek, alışverişler yaptıktan sonra, birçok diziye ev sahipliği yapmış olan MİDYAT KONUK EVİ’ ni ziyaret ediyoruz. Bu güzel ve keyifli günün sonunda MARDİN’deki Otelimize geliyoruz.Yemek sonrası dileyen misafirlerimizi yörenin meşhur  Reyhani Gecesi eğlencesine götürüyoruz.  (Ekstra)



3 Gün: MARDİN-İZMİR

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından buradaki turumuzu tamamlayarak, unutamayacağımız tarih ve kültür dolu anılarımızla  MARDİN’den, Pegasus Hava yollarına ait,  11:50 uçağına binip, 13:50 de  İZMİR Adnan Menderes Havalimanı’na ulaşıyoruz,   Bir başka ACADEMİC TOUR gezisinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    » Araçta, uçakta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
    » Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    » Otellerde aynı standartlarda olmak koşulu ile ACADEMİC TOUR değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    » Programda yazan uçuş saatleri belirtilen Havayollarından alınmıştır. Academic Tour, uçak saatlerinde olabilecek değişiklikten, rötardan, grev ve fors majör (deprem, iç savaş, terör alarmı, doğal afet vb.) durumlar yüzünden uçuş iptallerinden sorumlu değildir.
    » Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
    » Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.
    » Turların kalkış tarihinden en az 48 saat evvel, tur kalkış saati, rehber telefonu,tekrar teyid ediniz.
    » Turumuzun gerçekleşmesi için en az 15 kişi olması gerekmektedir.Bu çoğunluğa ulaşılmadığı takdirde, ACADEMİC TOUR turu iptal etme hakkına sahiptir. Aynı zamanda, ACADEMİC TOUR katılımcılara para iadesini hemen yapmak zorundadır.
    » Tur programı ACADEMİC TOUR. Kayıt formu maddeleri bir bütündür.
    » Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi, tc kimlik no ibrazı şarttır.
    » Turlarımızda katılan kişi sayısı doğrultusunda araç seçimi yapılmaktadır. (16-18-27,31,46 kişilik) Yolcu turu satın alırken bu şartı kabul etmiş sayılır.
    » Gezi süresi 3 GÜN-2 GECE’dir. Otel konaklaması 2 GECE’dir.
    » En son sirkü bir önceki sirküyü geçersiz kılar. 
    » Rezervasyon esnasında, kimliğinizde yazılı olan isim ve soyisminizi açık olarak kayıt görevlimize bildiriniz.Havaalanında check-in esnasında isimden kaynaklanan problemden ACADEMİC TOUR sorumlu değildir.


    İptal Şartları
    https://academic-tour.com/tur-387-ucakla-butik-mardin-turu-2017.html
    İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
    Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
    0232 463 25 25


    Bu çıktı 28.03.2024 14:44 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.