ANKARA GEZİSİ ve ANITKABİR TURU ( 10 Kasım`a Özel ) Tur Programı

 

10 Kasım’a Özel, ATA’YI ANMA TURU!!

 

GÜNDÜZ ÇIKIŞLI

 

   

ANKARA ANITKABİR TURU  

 

 

5* BERA ANKARA OTEL Y.P. KONAKLAMA AYRICALIĞI İLE

 

9-10 KASIM 2017 (2 GÜN 1 GECE)   ŞOK FİYAT 279 TL

 

 

 

Kalkış Yerleri: Sabah saat 05:10 ÜÇKUYULAR ( Opet Benzin İstasyonu Önü) 05:25 KONAK(Sabancı Kültür Merkezi Önü), 05:40 LOZAN (Fuar Kapısı Önü), 06:00 KARŞIYAKA (Anıt, Yunuslar), 06:05 KARŞIYAKA (Bostanlı iskele,) 06:25 BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampus Girişi Önü-Osman Kibar Meydanı)’dan hareketle...
PROGRAM
1 Gün: İzmir,Ankara, Anadolu Medeniyetleri Müzesi,Ankara Kalesi

Sabah saat 05:10 ÜÇKUYULAR ( Opet Benzin İstasyonu Önü) 05:25 KONAK(Sabancı Kültür Merkezi Önü), 05:40 LOZAN (Fuar Kapısı Önü), 06:00 KARŞIYAKA (Anıt, Yunuslar), 06:05 KARŞIYAKA (Bostanlı iskele,) 06:25  BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampus Girişi Önü-Osman Kibar Meydanı)’dan hareketle siz değerli misafirlerimizi alarak KULA, AFYON üzerinden ANKARA'ya ulaşıyoruz. Önce, ANADOLU’da iz bırakmış birçok medeniyetin izlerini görebileceğimiz, dünyanın sayılı müzeleri arasında gösterilen ANADOLU MEDENİYETLERİ MÜZESİ’ni ziyaret ediyoruz..Daha sonra hanları, hamamları, konakları, sepetçileri, bakırcıları ve ilginç müzeleri ile başka bir Ankara’yı  içinde barındıran ANKARA KALESİ’ni geziyoruz. Burada geçireceğimiz keyifli dakikalardan sonra, Ankara’nın nezih otellerinden biri olan 5* BERA OTEL’e yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. 



2 Gün: Anıtkabir, Kurtuluş Savaşı Müzesi, 1.Meclis, 2.Meclis Binası, Atatürk Orman Çiftliği, Atatürk Evi

Otelde alacağımız sabah kahvaltısından sonra, Yüce Atamızın ebedi istirahatgâhı,Türk mimarlarının üstün bir eseri olan  ANITKABİR’e hareket ediyoruz. Her iki yanı, gücü temsil eden Aslan heykelleriyle donatılmış olan, Aslanlı yoldan başlayarak, hüzünlü bir yürüyüşle, ANITKABİR’e ulaşıyoruz.Bu anlamlı günde Atamızın huzurunda, saygı duruşumuzu gerçekleştirip, burada bulunmanın hazzını yaşıyoruz.Aynı zamanda, KURTULUŞ SAVAŞI MÜZESİ gezimizide tamamladıktan sonra, 1.MECLİS BİNASI’nı, 2.MECLİS BİNASI’ nı geziyoruz.  Ardından, Atatürk'ün 5 Mayıs 1925 yılında, Ankara'da modern bir çiftlik kurulması için verdiği talimat ile kurduğu ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ’ne geçiyoruz. Selanik’teki Atatürk Evi’nin aynı plan ve ölçüler içerisinde bir örneği olan ATATÜRK EVİ’ni geziyoruz. Yeşillikler içerisinde, bu güzel yerde gezintilerimizi yaparak, İZMİR’e dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Geç saatlerde İZMİR’e geliyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde görüşmek üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (05:25)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:02)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (06:05)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (06:25)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda  ve oteller’de değişiklik yapma hakkına sahiptir.
» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
» Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.
» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir.Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.
» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’da saklıdır.Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.
» Otel, akşam yemeğini, yoğunluk durumuna göre Set Menü veya Açık Büfe olarak verecektir.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/tur399.html
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 10:46 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.