DAVRAZ KAYAK MERKEZİ ve GÖLLER BÖLGESİ 2019 Tur Programı

 DAVRAZ KAYAK MERKEZİ ve GÖLLER BÖLGESİ 

ISPARTA'NIN TEK 5* OTELİNDE KONAKLAMA AYRICALIĞI...

5* BARİDA HOTELS Y.P. (Isparta'da)

Kapalı Yüzme Havuzu-Sauna-Hamam-Fitness

MUHTEŞEM BİR SÖMESTR TATİLİ… LÜKS BİR OTELDE KONAKLAMA VE KAR KEYFİ

1.TUR: 26-27 Ocak 2019     2.TUR: 2-3 Şubat 2019     3.TUR: 16-17 Şubat 2019    4.TUR: 2-3 Mart 2019

SALDA GÖLÜ - YARIŞLI GÖLÜ - BURDUR - ARKEOLOJİ MÜZESİ - ISPARTA - DAVRAZ KAYAK MERKEZİ   

 ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN!!! 

SINIRLI KONTENJAN İÇİN GEÇERLİDİR… KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA, FİYATLAR KADEMELİ OLARAK ARTIŞ GÖSTEREREK, NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR…

 

Kalkış Yerleri: Sabah saat 06.10’ da KARŞIYAKA Bostanlı İskele, 06.15’de KARŞIYAKA (Yunuslar Anıt), 06:35 ALSANCAK (Lozan Atatürk Lisesi Önü), 06:50 KONAK – Sabancı Kültür Merkezi , 07.05’de ÜÇYOL’ dan siz değerli konuklarımızı alarak, turumuza başlıyoruz.
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06.10’ da  KARŞIYAKA Bostanlı İskele, 06.15’de KARŞIYAKA (Yunuslar Anıt),  06:35  ALSANCAK  (Lozan Atatürk Lisesi Önü),  06:50 KONAK Sabancı Kültür Merkezi , 07.05’de ÜÇYOL’ dan siz değerli konuklarımızı alarak, turumuza başlıyoruz. Yolda alacağımız (ekstra) kahvaltının ardından,  DENİZLİ üzerinden,  Türkiye’nin en derin ve berrak göllerinden biri olan SALDA GÖLÜ’ ne varıyoruz. Uzayıp giden beyaz ve temiz kumsalı ile mavinin tüm tonlarını, doğal güzelliklerini cömertçe sunması nedeniyle Salda Gölü’ ne Türkiye’nin Maldivler’ i unvanı verilmiştir… Şehir gürültüsünden uzak, sessiz ve sakin,  huzur verici bu ortamın, tertemiz havasını soluyarak, muhteşem manzaraya karşı göl kenarında vereceğimiz mola sonrasında, YARIŞLI GÖLÜ’ nü de görerek, BURDUR’ a hareket ediyoruz. Zengin buluntuları ile güzel bir müze olan BURDUR ARKEOLOJİ MÜZESİ’ ni geziyoruz. Sagalassos heykellerini, Hacılar, Kremna, Bubon gibi yerlerden getirilen buluntuları, görüyoruz. BURDUR’ da Panoramik şehir turumuzu tamamlayarak, ISPARTA’ ya hareket ediyoruz. ISPARTA’ da ki lüks otelimiz 5* BARİDA HOTELS’ imize yerleşiyoruz. Akşam yemeğine kadar otelimizin aktivitelerinden faydalanıyoruz.  Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.  www.academic-tour.com



2 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından, ISPARTA’ da Türkiye’ nin en güzel pistlerine sahip Kayak Merkezlerinden biri olan DAVRAS KAYAK MERKEZİ’ ne çıkıyoruz. Davraz Kayak Merkezi doğal güzellikleri ve mükemmel kar kalitesiyle, amatör ve profesyonel kayakçılara emsalsiz parkurlar sunmaktadır. Bu güzel ortamda kayak ve snowboard yapabilir veya Telesiyej ile sümbül tepesine çıkıp saleplerinizi yudumlarken, eşsiz güzellikteki beyaz örtüyle kaplı dağları seyredebilisiniz. Muhteşem kar manzaraları eşliğinde, yürüyüşler yapıp, neşeli dakikalarımızı, fotoğraflarla anılarımıza ekliyoruz. Tatilinizi unutulmaz kılacak bu anlardan sonra, tekrar ISPARTA’ ya dönüyoruz. Öğle yemeği sonrası, ISPARTA’ ya Gül’ü getiren GÜLCÜ İSMAİL EFENDİ HEYKELİ, SÜLEYMAN DEMİREL HEYKELİ ve GÜL HEYKELİ’ ni görüyoruz. ISPARTA merkezde serbest zaman verip meşhur, Gül Suyu, Gül Lokumu, Gül Sabunu alışverişlerimizi yapma şansına da sahip olacağız. Daha sonra geri dönüş yolcuğumuza başlayarak, DENİZLİ - AYDIN üzerinden uygun molalarla akşam geç saatlerde İZMİR’ e varıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR gezisinde buluşmak dileğiyle siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (06:10)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:15)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (06:50)
  • ÜÇYOL (07:05)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOURda saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» Sömestre ve Kış Sezonu DAVRAZ KAYAK MERKEZİ VE GÖLLER BÖLGESİ Turumuz  ‘’Promosyon Ürün’’ kapsamındadır.  

İptal-İade ve Değişiklik Hakkında

* İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

* Tur iptal ve iadesi katılımcının MUCBİR sebep göstermesiyle sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına '' katılımcının vefatı, ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi'' gibi durumlar girmektedir.   

Bunların dışında Psikolojik tedaviler, daha önce tekrarlanmış kronik (akut) rahatsızlıklar, estetik tedaviler, rehabilitasyon tedavileri, doğum ve salgın hastalıklar sigorta kapsamında değerlendirilmemekte ve bu sebeplerden ötürü başvuran katılımcıların tur iptal işlemi sağlanamamaktadır. Bu değerlendirme acentemiz nezdinde yapılmayıp, tüm başvurular ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/somestre-ozel-davraz-goller-bolgesi
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 19.04.2024 06:33 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.