Otobüsle KAPADOKYA (2 Gün - 2 Gece) Tur Programı

HAFTA SONU TATİLİ (2018 SEZON)
2 Gün- 2 Gecelik Program

 OTOBÜSLE KAPADOKYA TURLARI 

5* SUHAN CAPPADOCIA HOTEL&SPA Y.P.(Avanos’ta)

ERKEN REZERVASYON FIRSATINI KAÇIRMAYIN !!! 299 TL'den itibaren

1 TUR: 23-25 Mart (299 TL)          2 TUR: 6-8 Nisan (319 TL)       3 TUR: 4-6 Mayıs (319 TL)       4 TUR: 18-20 Mayıs (339 TL)

 5 TUR: 10-12 Ağustos (319 TL)    6 TUR: 14-16 Eylül (319 TL)    7 TUR: 5-7 Ekim (319 TL  

(2 GÜN- 2 GECE'LİK PROGRAM)

Ihlara Vadisi-Kaymaklı Yeraltı Şehri- Ortahisar-Üçhisar-Güvercinlik Vadisi-Çavuşin-(Çanak-Çömlek)- Paşabağları-Hayal Vadisi-Üç Güzeller-Turasan-Ürgüp-Asmalı Konak-Avanos-Balon Turu-Onyx-Göreme Açık Hava Müzesi-Manzara Vadisi-Türk Gecesi

Otobüsle KAPADOKYA TURUMUZU (3 Gün - 3 Gece) görüntülemek için lütfen tıklayınız !
Uçakla KAPADOKYA TURLARIMIZI görüntülemek için lütfen tıklayınız !

 

Kalkış Yerleri: 18:45 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay Meydanı- Kavşakta Pamukkale Yazhanesi Önü) 19:00 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) 19:20 LOZAN (Fuar Kapısı Önü) 19:25 ALSANCAK (Gar Önü) 19:45 KARŞIYAKA (Anıt, Yunuslar) 19:50 BOSTANLI İSKELE (Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 19:55 MAVİŞEHİR (Egepark Önü) 20:15 BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampüs Girişi Önü-Osman Kibar Meydanı)
PROGRAM
1 Gün: AKŞAM

 

Akşam saat 18:45 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay Meydanı- Kavşakta Pamukkale Yazhanesi Önü) 19:00 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) 19:20 LOZAN (Fuar Kapısı Önü) 19:25 ALSANCAK (Gar Önü) 19:45 KARŞIYAKA (Anıt, Yunuslar) 19:50 BOSTANLI İSKELE (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 19:55 MAVİŞEHİR (Egepark Önü) 20:15 BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampüs Girişi Önü-Osman Kibar Meydanı)’ ndan hareketle siz değerli misafirlerimizi alarak, UŞAK-AFYON-KONYA üzerinden, güvenli bir yolculukla AKSARAY’ a ulaşıyoruz.

 

 

Sabah rehberimizin belirlediği uygun bir yerde kahvaltımızı aldıktan sonra, ilginç doğal yapısı ve kayalara oyulmuş kiliseleriyle KAPADOKYA BÖLGESİ` nin en önemli inziva yerlerinden biri olan, IHLARA VADİSİ’ ni gezerek turumuza başlıyoruz. Buradaki gezimizi tamamladıktan sonra, KAYMAKLI YERALTI ŞEHRİ’ ne hareket ediyoruz.. Kaymaklı Yeraltı Şehri; yerin altında 7 kat olarak inşa edilmiş ve %15’i ziyarete açık olan bu yer altı şehrine dar koridorlardan giriyoruz. Kiliseler, şapeller, şırahaneler, erzak depoları, mutfak gibi sosyal yaşam alanlarını geziyor rehberimizden bilgi alıyoruz. Bu büyüleyici ortamdan ayrılarak, ORTAHİSAR güzergâhından, bölgenin en yüksek noktası konumunda bulunan UÇHİSAR KALESİ’ ni ve GÜVERCİNLİK VADİSİ’ ni görerek, turumuza devam ediyoruz. Öğle yemeğimizi aldıktan sonra, ÇAVUŞİN’ de ÇANAK-ÇÖMLEK atölyelerine gidiyoruz. Bir tezgâhın başına oturup, ustanın yardımı ile kendi ellerinizle çömleğinizi yapma imkânınız olacak… Ardından,  yoğun PERİ BACALARI’ nın bulunduğu PAŞABAĞLARI’ da fotoğraf çekip kısa yürüyüşler yaparak, kayalara oyulmuş inziva noktalarını görüyoruz. DEVRENT VADİSİ’ ni (HAYAL VADİSİ) ve şapkalı peribacalarının bulunduğu, Kapadokya` nın simgesi ÜÇ GÜZELLER Peribacaları diğer göreceğimiz yerler arasında. Fotoğraf molası vererek, TÜRKİYE’ nin en büyük şarap fabrikalarından olan TURASAN şarap fabrikasına uğruyoruz. Şarap alışverişimizi tamamlayarak, ÜRGÜP’ e ulaşıyoruz.  Şehir turumuzun ardından, ASMALI KONAK’ ın televizyon ekranlarına yansıyan güzel görüntüleri yakından göreceğiz. Akşamüzeri, AVANOS ’ta otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Akşam yemeği sonrasında, isteyen konuklarımızla (ekstra) Kapadokya’ ya özgü mağaralara oyularak yapılan eğlence mekanlarında, müzikli unutamayacağınız bir TÜRK GECESİ’ ne katılıyoruz.



2 Gün:

Sabah, isteyenlerle BALON TURU’ na (ekstra, hava şartlarına göre) katılıyoruz. Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, AVANOS’ ta, bölgede çıkan değerli taşlar hakkında bilgi almak için ONYX Atölyesine uğruyor ve alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Buradan, bölgenin en meşhur GÖREME AÇIKHAVA MÜZESİ’ ne doğru yol alıyoruz. Kaya kiliselerini; Rahipler Manastırı, Rahibeler Manastırı, Basil Kilisesi, Barbara Şapeli, Yılanlı Kilise, Çarıklı Kilise, Yemekhane ve Kiler yapılarını geziyoruz. Devamında, peribacalarının muhteşem manzarasını fotoğraflamak üzere, MANZARA VADiSi’ nde kısa bir mola sonrasında, öğle yemeğimizi bölgenin otantik restaurantların birinde alıyoruz. Güzel bir turun ardından uygun molalarla, gece geç saatlerde İZMİR’ e dönüyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (19:00)
  • ALSANCAK (Gar Önü) (19:25)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (19:45)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (19:50)
  • KARŞIYAKA ( Mavişehir Ege Park Önü ) (19:55)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (20:15)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan ve unutulan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Otellerde aynı standartlarda olmak koşulu ile değişiklik yapılabilir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

»Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/2018-otobusle-sezon-boyu-kapadokya-2-gece
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 19.04.2024 07:46 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.