COSTA DIADEMA İLE BATI AKDENİZ-MALLORCA-SİCİLYA Tur Programı

COSTA DIADEMA İLE BATI AKDENİZ 

MALLORCA & SİCİLYA

ROMA-PORTOFİNO-MARSİLYA-BARCELONA-PALMA DE MALORCA-PALERMO-ROMA

 

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Hava Limanı/Roma
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - ROMA - CİVİTAVECCHİA: Kalkış: 19:00

Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde buluşmamızın ardından check-in işlemlerimizi yapıyoruz ve Türk Hava Yolları nın TK 1865 sefer sayılı uçağı ile saat 12:50 de Roma`ya hareket ediyoruz. Yerel saat ile 14:25 de Roma`ya varışımızın ardından Civitavecchia`ya transferimiz gerçekleşiyor. Check-in işlemleri ve kabinlere yerleşmenin ardından gemimiz saat 19:00 de hareket edecektir.



2 Gün: SAVONA (PORTOFİNO Varış: 07:00 Kalkış: 17:00

Gemimiz saat 07:00 da Savona`ya varacak. Burada arzu edenler rehberlerinin düzenleyeceği ektra tura katılabilirler. Gemimizin hareketi saat 17:00



3 Gün: MARSİLYA Varış: 08:00 Kalkış: 17:00

Gemimiz saat 08:00 da Marsilya`ya varacak. Burada arzu edenler rehberlerinin düzenleyeceği ektra tura katılabilirler Bu günkü turumuzda rehberimizle buluştuktan sonra ilk önce Marsilya’ya 40 dakika mesafede bulunan Aix en Provence’a gideceğiz. Romanesk ön cephesi ve üstü kapalı kemerli yolu ile XII. Yüzyıldan kalma meşhur St. Saviour’s Katedrali ile başlayacak. Daha sora şehrin eski bölgesinde yapacağımız keyifli yürüyüş sırasında burada bulunan antik hanları ve 17. Yy’da Kardinal Mazarino’nun kardeşi tarafından tasarlanmış olan Mazarino semtini göreceksiniz. Kısa bize molanın ardından önemli bir denizcilik şehri olan Marsilya’ya geride döneceğiz. İlk olarak yüksek bir tepenin üzerinde bulunan “Notre Dame de la Garde Kathedrali”ni ziyaret ederek başlayacağız. Bu ziyaret ardından Longchamps Çeşmesi, Saint Charles tren garı, eski şehir, Hotel de Ville ve yat limanı bölgesi görülecek yerlerden bazıları. Daha sonra şehir merkezinde serbest vaktimizin ardından gemimize döneceğiz.. Gemimizin hareketi saat 17:00



4 Gün: BARCELONA Varış: 09:00 Kalkış: 19:00

Gemimiz saat 09:00 da Barcelona`ya varacak. Burada arzu edenler rehberlerinin düzenleyeceği ektra tura katılabilirler. Gemimizin hareketi saat 19:00



5 Gün: PALME DE MALLORCA Varış: 09:00 Kalkış: 17:00

Gemimiz saat 09:00 da Palma De Mallorca`ya varacak. Burada arzu edenler rehberlerinin düzenleyeceği ektra tura katılabilirler. Gemimizin hareketi saat 17:00



6 Gün: DENİZDE SEYİR

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere bir çok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleride sizleri bekliyor.



7 Gün: PALERMO Varış: 08:00 Kalkış: 17:00

Gemimiz saat 08:00 da Palermo`ya varacak. Burada arzu edenler rehberlerinin düzenleyeceği ektra tura katılabilirler. Gemimizin hareketi saat 17:00



8 Gün: CİVİTAVECCHİA - ROMA - İSTANBUL Varış: 08:00

Civitavecchia limana saat 08:00 da yanaşıyoruz. Check-out işlemlerimizin ardından gemiden ayrılıyoruz. Bizi bekleyen araçlarımız ile Fiumicino havaalanına hareket ediyoruz. Check-out işlemlerimizin ardından TK 1861 sefer sayılı Türk Hava Yolları uçağı ile saat 15:25 de İstanbul`a hareket ediyoruz. Yerel saat ile 19:05 de İstanbul`a varış. Turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    •Programda belirtilen saatler Costa Cruise’un açıkladığı saatlerdir. Gemi şirketi saatlerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

    •Umuma mahsus pasaportlar için tek girişli schengen vizesi gerekmektedir. 

    •Hizmet, diplomatik ve hususi pasaportlar için vize gerekmemektedir.

    •Tura katılacak misafirlerin en az 6 ay geçerliliği olan yırtılmamış pasaportları ve seyahat süresini kapsayan vizeleri olması gereklidir.

    •Gemi kalkışından 1 saat önce tüm yolcular gemiye giriş yapmış olmak durumundadır. Gemiden çıkarken mutlaka geminin kalkış saatini resepsiyondan teyit edilmesi gerekmektedir.

    •Türkçe rehberli programlarda yolcular uçuştan 3 saat önce uçuşun yapılacağı havalimanında bulunmalıdır. Havalimanında yaşanacak teknik bir arıza sebebi ile uçuşunu gerçekleştiremeyen yolcular için acentemiz sorumlu değildir.

    •Turun son günü sabah gemiden çıkıp havalimanına transferiniz fiyata dahildir. Misafirlerimizin tamamının katılım göstermesi halinde cüzi bir ücret karşılığında, zamanımız elverdiği süre içerisinde rehberiniz çevre şehirlere gezi düzenleyebilir.

    •Misafirlerimiz, restoranda daha önceden belirlenen masa ve sandalyelerde oturmaları gerekmektedir. Arkadaş grubu şeklinde seyahat eden misafirlerimiz ilk gün birbirinden ayrı yemek yiyebilirler. 2. Gün itibari ile rehberimiz restoran yetkilisi ile görüşüp MÜSAİTLİK OLMASI HALİNDE misafirlerimizi aynı masaya almaya çalışacaktır. Masalara ek sandalye koyulması maalesef mümkün değildir.

    REZERVASYON TARİHİNDEN İTİBAREN;
    180 GÜN VE ÖNCESİ KİŞİ BAŞI 150€
    179 – 150 GÜN ARASI TOPLAM TUTAR ÜZERİNDEN %15
    149 – 120 GÜN ARASI TOPLAM TUTAR ÜZERİNDEN %20
    119 – 90 GÜN ARASI TOPLAM TUTAR ÜZERİNDEN %30
    89 – 60 GÜN ARASI TOPLAM TUTAR ÜZERİNDEN %50
    59 – 45 GÜN ARASI TOPLAM TUTAR ÜZERİNDEN %60
    44 – 30 GÜN ARASI TOPLAM TUTAR ÜZERİNDEN %75
    29-10 GÜN ARASI TOPLAM TUTAR ÜZERİNDEN  %90
    9 GÜNDEN AZ SÜRE KALMASI DURUMUNDA TOPLAM TUTARIN %100


    İptal Şartları
    https://academic-tour.com/tur-478-costa-diadema-ile-bati-akdeniz-mallorca-sicilya.html
    İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
    Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
    0232 463 25 25


    Bu çıktı 20.04.2024 18:32 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.