SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL- ÇEŞME Tur Programı

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL PROGRAM... 

  ÇEŞME BOYALIK BEACH TERMAL&SPA HOTEL 

14-15 ŞUBAT 2018 (2 Gün-1 Gece) 

LOBİDE CANLI MÜZİK EĞLENCE VE TERMAL KEYFİ

Alaçatı - Çeşme - Ildırı - Germiyan Köyü Programa Dahil...

  ŞOK FİYAT TURLAR DAHİL 199 TL  

  

Kalkış Yerleri: Sabah saat 08:20 KARŞIYAKA (Bostanlı iskele) saat 08:25 KARŞIYAKA (Yunuslar, Anıt), 08: 45 ALSANCAK (Lozan meydanı-Atatürk Lisesi Önü), 09:00 KONAK ( Sabancı Kültür Merkezi Önü), 09:15 ÜÇKUYULAR (Opet Önü)siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Önce URLA İSKELESİ’nde keyifli kahvaltı sonrası (Ekstra), ALAÇATI’ya hareket ediyoruz
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 08:20 KARŞIYAKA (Bostanlı iskele) saat 08:25 KARŞIYAKA (Yunuslar, Anıt), 08: 45 ALSANCAK (Lozan meydanı-Atatürk Lisesi Önü), 09:00 KONAK ( Sabancı Kültür Merkezi Önü), 09:15 ÜÇKUYULAR (Opet Önü)siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Önce URLA İSKELESİ’ nde keyifli kahvaltı sonrası (Ekstra), ALAÇATI’ ya hareket ediyoruz. ALAÇATI’ nın otantik mimarisi ile tanınmış, taş evlerini görebileceğimiz sokaklarında gezintilerimizi tamamlayıp, ÇEŞME merkeze geçiyoruz. Serbest zaman ve sahilde yürüyüşlerimizi yaparak, erken saatlerde 5* Boyalık Beach Hotel& Spa yerleşiyoruz. Akşam yemeğine kadar, otelimizin termal havuzlarından, aktivitelerinden faydalanıyoruz. Akşam yemeği otelimizde. Yemek sonrası Lobi’de canlı müzik… Konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası, öğle saatlerine kadar, bu güzel otelimizin termal aktivitelerinden faydalanma şansına sahip olacağız. Daha sonra, ILDIRI’ ya hareket ediyoruz. Burada geçireceğimiz güzel saatlerden sonra, yönümüzü Avrupa tarafından Türkiye’nin ilk ve tek “Slow Food” köyü ilan edilen Çeşme’ye bağlı GERMİYAN KÖYÜ’ ne çeviriyoruz. Köyde evlerin duvarlarını şahane resimlerle bezeyen köyün sanatçı kadınlarından Nuran Hanım ile tanışıp, köydeki otantik köy evini ziyaret ediyor ve doğa ile iç içe manzara eşliğinde köy evlerinden birine misafir olup kafesinde çaylarımızı içiyoruz. Güzel bir hafta sonu gezisi sonrasında, akşam saatlerinde İZMİR’ e dönüyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (08:20)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (08:25)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (09:00)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda  ve oteller’de değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» OTELDE, ODA DAĞILIMINDA, DENİZ MANZARALI, DOĞA MANZARALI ŞEKLİNDE AYIRMA ŞANSIMIZ YOKTUR. OTEL MÜSAİTLİK DURUMUNA GÖRE  ODA DAĞILIMI YAPACAKTIR. TURU SATIN ALIRKEN BU ŞART KABUL EDİLMİŞ SAYILIR.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır.Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

 » Tur programı ACADEMİC TOUR Kayıt Formu maddeleri bir bütündür.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/14-subat-sevgililer-gunu-cesme-boyalik-beach-resort-termal-keyfi
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 25.04.2024 00:33 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.