BATI KARADENİZ TURLARI (Abant Konaklamalı ve Şile, Ağva`lı) Tur Programı

2018 SEZON BOYUNCA 3 GÜN-3 GECE

 ABANT KONAKLAMALI, ŞİLE ve AĞVA'LI 

 BATI KARADENİZ TURU 

ABANT’TA GÖL KENARINDA KONAKLAMA AYRICALIĞI BU PROGRAMDA

1 Gece ABANT GÖLÜ KENARI’ nda, 5* BÜYÜK ABANT OTELİ Y.P.

1 Gece ZONGULDAK’ ta, 4* EMİRGAN OTEL Y.P.

 ŞİLE, AĞVA, ACARLAR LONGOZU, SAPANCA GÖLÜ, ABANT GÖLÜ, SAFRANBOLU, AMASRA, ZONGULDAK, DEVREK, MENGEN, YEDİGÖLLER, BOLU

                                     1 TUR: 29 Mart-1 Nisan       2 TUR: 5-8 Nisan DOLU      3 TUR:19-22 Nisan            4 TUR:26-29 Nisan 
    5 TUR:3-6 Mayıs              6 TUR:10-13 Mayıs          7 TUR: 17-20 Mayıs            8 TUR: 28 Haz.1-Temmuz 
    9 TUR:12-15 Temmuz          10 TUR:26-29 Temmuz        11 TUR:2-5 Ağustos          12 TUR:9-12 Ağustos  
   13 TUR:30 Ağustos-2 Eylül      14 TUR:6-9 Eylül            15 TUR: 13-16 Eylül         16 TUR:27-30 Eylül   
   17 TUR:11-14 Ekim            18 TUR:18-21 Ekim (Doldu)        19 TUR: 25-28 Ekim  (Doldu)              
   20 TUR:1-4 Kasım(2.ci otobüs açıldı.SON YERLER!)      21 TUR: 8-11 Kasım (İlave Tarih)      22 TUR:15-18 Kasım     

 23 TUR:22-25 Kasım     24 TUR:29 Kasım-2 Aralık (İlave Tarih)   

 ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN!!! HER TARİHTE SINIRLI KONTENJAN İÇİN GEÇERLİDİR.

KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA, KADEMELİ FİYAT ARTIŞI GÖSTERİR

  

Kalkış Yerleri: 21:30 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay Meydanı- Kavşakta Pamukkale Yazhanesi Önü), 21:45 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 22:00 LOZAN (Fuar Kapısı Önü), 22:20 KARŞIYAKA Anıt, Yunuslar, 22:25 KARŞIYAKA Bostanlı İskele, (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü), 22:30 MAVİŞEHİR Egepark Önü, 22:50 BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampus Girişi)
PROGRAM
1 Gün: ŞİLE-AĞVA-GÖKSU-KARASU-ACARLAR LONGOZU-SAPANCA-ABANT
AKŞAM

Akşam saat 21:30 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay Meydanı- Kavşakta Pamukkale Yazhanesi Önü), 21:45 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 22:00 LOZAN (Fuar Kapısı Önü), 22:20 KARŞIYAKA Anıt, Yunuslar, 22:25 KARŞIYAKA Bostanlı iskele, (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü), 22:30 MAVİŞEHİR EGEPARK ÖNÜ, 22:50  BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampus Girişi Önü-Osman Kibar Meydanı)’ndan hareketle siz değerli misafirlerimizi alarak, MANİSA-AKHİSAR-BALIKESİR-BURSA ve OSMANGAZİ’ den geçerek ŞİLE’ ye varıyoruz.

Sabah uygun bir yerde kahvaltımızı yaptıktan sonra, denizi, ormanı ve tertemiz kumsalı ile ünlü bu şirin beldemizde, ŞİLE FENERİ, KAVALA PARKI, KÜLTÜRPARK, ŞİLE KALESİ’ ni görerek, rehberimizin bilgilendirmelerini dinliyoruz. Serbest zaman sonrasında, doğanın bütün hünerlerini sergilediği AĞVA’ ya hareket ediyoruz. Bir yanında YEŞİLÇAY, diğer yanında GÖKSU DERESİ, Karadeniz’ e bakan altın sarısı kumsallarıyla bir tabiat harikası olan, AĞVA’ yı geziyoruz. Sazlıkların arasında yapacağımız TEKNE TURU’ nun ardından, KANDIRA-KAYNARCA üzerinden, KARASU’ ya hareket ediyoruz. Yol güzergahımızda, Türkiye’nin iki su basar ormanından biri olan ACARLAR LONGOZU’ na uğruyoruz… Nilüferlerin su üstündeki muhteşem görüntüsü ‘‘yeryüzündeki cennet burası olsa gerek’’ dedirtecek kadar güzel bir yer… Seyri doyumsuz doğa güzellikleri içinde yürüyüşler yaptıktan sonra, SAKARYA otoban yolundan, SAPANCA GÖLÜ manzarası eşliğinde, ABANT GÖLÜ’ ne ulaşıyoruz. Her mevsimde ayrı güzelliğe sahip olan ABANT GÖLÜ kenarında yürüyüşler yaparak, muhteşem güzel manzaraları fotoğraf karelerimize ve anılarımıza ekliyoruz. Bu güzellikler içerisinde 5* BÜYÜK ABANT OTELİ’ ne yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. www.buyukabantoteli.com

 



2 Gün: GEREDE-SAFRANBOLU-AMASRA-ZONGULDAK

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısından sonra, GEREDE üzerinden, müze kent SAFRANBOLU’ ya varıyoruz.. SAFRANBOLU’ da göreceğimiz yerler; HIDIRLIK TEPESİ, KAYMAKAMLAR EVİ, CİNCİ HANI, KÖPRÜLÜ CAMİİ, İZZET PAŞA CAMİİ, AKÇASU KANYONU, ARASTA. Serbest zaman vererek, lokum alışverişi yapma imkânı buluyoruz. Buradan, Karadeniz’in en güzel sayfiye kasabalarından biri olan, AMASRA’ ya hareket ediyoruz. Önce, Amasra’ nın meşhur balık ve salatasından tadarak, öğle yemeğimizi alıyoruz. Bu şirin, sahil kasabasında, ANADOLU’ da ki maif kaya üzerine yapılmış tek örnek olan, ROMA YOL ANITI (Kuşkaya Anıtı) geziyoruz ve BAKACAK TEPESİ’ nde Amasra manzarasını fotoğraflıyoruz. CENEVİZ KALESİ ve ÇEKİCİLER ÇARŞISI gezilerimizin ardından, , ZONGULDAK’ ta ki 4* EMİRGAN OTEL’ imize yerleşiyoruz.  www.emirganhotel.com



3 Gün: DEVREK-MENGEN-YEDİGÖLLER-BOLU-İZMİR

Sabah kahvaltımızı erken saatlerde aldıktan sonra otelimizden ayrılıyoruz. DEVREK-MENGEN üzerinden, bizi bekleyen minibüslerle, güzel manzaralar eşliğinde YEDİGÖLLER Milli Parkına giriş yapıyoruz. YEDİGÖLLER’ de SAZLIGÖL, İNCEGÖL, KÜÇÜKGÖL, DERİNGÖL, BÜYÜKGÖL, KURUGÖL ve SERİNGÖL’ ü görerek, muhteşem bir doğa ile baş başa, yürüyüşler yapıyoruz. Gökkuşağı renklerini andıran rengârenk ağaçlarla kaplı bu ortamda, piknik yaparak, keyifli saatler geçiriyoruz. BOLU’ da minibüslerden inerek, tekrar otobüsümüze biniyoruz ve unutamayacağımız anılarımızla BURSA-BALIKESİR üzerinden, uygun molalarla geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Gece geç saatlerde İZMİR’ e ulaşıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak dileği ile siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

Not: 8-11 Kasım 23-25 Kasım  29 Kasım-2 Aralık tarihlerindeki turumuzda Zonguldak 4* EMİRGAN OTEL yerine ZONGULDAK 5*DEDEMAN OTEL'de konaklama olacaktır.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • GÖSTEPE KÖPRÜSÜ (21:35)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (21:45)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (22:20)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (22:25)
  • KARŞIYAKA ( Mavişehir Ege Park Önü ) (22:30)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (22:50)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» Bazı otellerde 3’lü odalarda ek yatak (kırma) verilmektedir. 3’lü kalacak misafirlerimize standart yatak garantisi verilemez. Misafirlerimiz turu satın alırken bu şartı kabul etmiş sayılır.

» Tur programı ACADEMİC TOUR Kayıt Formu Maddeleri bir bütündür.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/bati-karadeniz-turlari-2018-sezon-boyunca
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 28.03.2024 18:54 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.