BODRUM TURU Kurban Bayramı (5* SUNDANCE RESORT HOTEL 3 GECE KONAKLAMA) Tur Programı

4 Gün-3 Gece Programı

  BODRUM  TURU  ( BAYRAM ÖZEL ) 

Muhteşem bir BAYRAM tatili sizleri bekliyor...

5* SUNDANCE RESORT HOTEL (Turgutreis'te Denize Sıfır)

Ultra Herşey Dahil Konaklama  

(0-12 Yaş 1.Çocuk Otelde Ücretsiz)

 20-23 Temmuz 2021  (4 Gün-3 Gece)
 
   ERKEN REZERVASYON FIRSATINI KAÇIRMAYIN!!!    
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:15 Mavişehir Mavibahçe Avm önü 06:20 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü,  06:25 KARŞIYAKA Yunuslar, 06:30 KARŞIYAKA Anıt, 06:35 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (ALTINYOL)  06:50 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 07:00  ALSANCAK  Lozan Atatürk Lisesi  07.15’de ÜÇYOL (Terra Pizza Önü), 07.20 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 07:30 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)’nden siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Uygun bir yerde kahvaltımızı (ekstra) aldıktan sonra SELÇUK, SÖKE, MİLAS güzergâhı üzerinden BODRUM’a yol ulaşıyoruz. Bodrum sahilinde keyifli yürüyüşler yaparak, serbest zaman veriyoruz. Buradan BODRUM TURGUTREİS’ te deniz kıyısında  5* Sundance Resort Hotel'e yerleşiyoruz. Otelin Ultra Herşey Dahil konseptinden, aktivitelerinden, denizinden faydalanabilirsiniz. Müzik  eşliğinde  akşam yemeğini keyifle alıyoruz.  Konaklama  otelimizde.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, öğle yemeğine kadar otelin keyfini sürüyoruz.. Ardından, arzu eden konuklarımızla beraber, Turgutreis’te Türkiye’nin en büyük marinalarından biri olan D-MARİN’e gidiyoruz.  Alışveriş merkezinden restoran ve kafeye, sinemadan spor salonlarına, amfi tiyatrodan gezi parkuruna kadar birçok yaşam alanı bulunan bu Marina’da vereceğimiz serbest zaman sonrasında, tekrar otelimize dönüyoruz. Müzik  eşliğinde  akşam yemeğini keyifle alıyoruz.  Konaklama  otelimizde.



3 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, tam gün 5* otelimizin ve bayram tatilinin keyfini çıkarabilir veya Tekne Turlarına katılabilirsiniz.. Akşam yemekten sonra, isteyen konuklarımız kendi imkanlarıyla BODRUM gece yaşantısını görmek üzere BODRUM MERKEZ’e gidebilirler. Konaklama otelimizde.



4 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, otelin bir süre daha denizinden havuzundan, aktivitelerinden faydalanıyoruz. Öğle yemeğimizi de alarak otelden ayrılıyoruz. Bodrum'un popüler tatil beldesi YALIKAVAK’a geçiyor ve sahilinde  keyifli yürüyüşlerimizi gerçekleştirdikten sonra, unutulmaz anılarımızla  geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Yol güzergahımızda, BAFA GÖLÜ’ne uğruyarak, beş çayımızı gölün manzarasını seyrederek içiyoruz.  Akşam saatlerinde, İZMİR’e varıyor ve bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde görüşmek üzere siz değerli konuklarımızla vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KARŞIYAKA ( Mavişehir Mavibahçe Karşısı ) (06:30)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (06:35)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:40)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (06:45)
  • BAYRAKLI (Altınyol-Üst Geçit) (06:50)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (07:05)
  • ALSANCAK (Lozan-Atatürk Lisesi Önü) (07:20)
  • ÜÇYOL (Terra Pizza Önü) (07:35)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (07:40)
  • ÜÇKUYULAR(Pamukkale Yazh. Önü-F.Altay) (07:50)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

»Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

»Otel’de Deniz manzaralı oda, Doğa manzaralı oda şeklinde fiyat farklılığı yoktur. Dolayısıyla,  otel müsaitlik durumuna göre oda dağılımı yapacaktır.Turu satın alırken bu şartlar kabul edilmiş sayılır.

»3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, Açma-kapama ve coachbed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. 

»İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Turlarda iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Seyahat sigortası, acil ve akut rahatsızlıklar için geçerlidir. Daha önce mevcut olan ve kronik rahatsızlıklar, salgın hastalıklar sigorta kapsamına girmez. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten, tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar, ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur İptallerinde; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilinir.

» Turlarımız talepler doğrultusunda 19-27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Turu satın alırken bu şart kabul edilmiş sayılır.

»Yerel otoriteler tarafından veya yasaklar, kısıtlamalar dolayısıyla gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi, tur, restoran,müze aktiviteleri yapılamaz.. Bu gezi veya turların yapılamamasından Academic Tour sorumlu tutulamaz. Rehber programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/bodrum-turlari-2021
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 23.04.2024 18:29 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.