GÖCEK-YUVARLAKÇAY-DALYAN-AKYAKA-KÖYCEĞİZ (2019) Tur Programı

Hafta Sonu Tatili, 1 Gece Konaklamalı

 GÖCEK, YUVARLAKÇAY, DALYAN, AKYAKA VE KÖYCEĞİZ 

1 TUR: 6-7 Nisan 2019       2 TUR: 13-14 Nisan 2019    3 TUR: 27-28 Nisan 2019    4 TUR:4-5 Mayıs 2019
5 TUR:11-12 Mayıs 2019      6 TUR:18-19 Mayıs 2019     7 TUR:25-26 Mayıs 2019    8 TUR: 5-6 Ekim 2019   
9 TUR:12-13 Ekim 2019      10 TUR:19-20 Ekim 2019 

( 2 Gün-1 Gece ) 

LYKIA RESORT GÖCEK OTEL Y.P. (Göcek'te)

 ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!! 
AŞAĞIDAKİ FİYATLAR, SINIRLI KONTENJAN İÇİN GEÇERLİDİR… KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA, 
FİYATLAR KADEMELİ OLARAK ARTIŞ GÖSTEREREK, NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR…

 

Kalkış Yerleri: Sabah saat 06:40’da KARŞIYAKA (Mavişehir Mavibahçe Önü), 06:50’de KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) 06:55 KARŞIYAKA (Anıt) 07:00 KARŞIYAKA (Yunuslar) 07:20’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 07:35 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 07:45 ÜÇYOL
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:40’da KARŞIYAKA (Mavişehir Mavibahçe Önü), 06:50’de  KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) 06:55 KARŞIYAKA  (Anıt)  07:00 KARŞIYAKA (Yunuslar) 07:20’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 07:35 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 07:45 ÜÇYOL’ dan (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü) siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz.   Uygun bir yerde sabah kahvaltımızı alıp, (extra) AYDIN üzerinden, GÖKOVA KÖRFEZİ’ nin büyüleyen manzarasını seyredip, mavi ve yeşilin muhteşem tonları eşliğinde, küçük bir balıkçı kasabası olan AKYAKA’ ya geliyoruz. Burada, isteyen konuklarımızla, Tekne Turuna katılıyoruz. AZMAKBAŞI Deresi’ nin, denizle buluştuğu noktayı gördükten sonra, YUVARLAK ÇAY’ a hareket ediyoruz. Büyüleyici güzellikteki YUVARLAK ÇAY’ da, kayaların arasından çıkıp, gün ışığıyla tanışan kar sularının seyrine doyulmayan şelale etrafında, yemyeşil ağaçların serin gölgesinde, kuş sesleri ve çağıldayan suyun verdiği huzur ile, keyifli anlar yaşıyoruz. Çay üzerine kurulan ahşap salıncaklarda sallanarak suya atlayabilir, ya da sadece suyun üzerinde salınıp, bol bol fotoğraf çekilebilirsiniz.  Daha sonra GÖCEK’ e hareket ediyoruz ve LYKIA RESORT GÖCEK OTELimize yerleşiyoruz. İsteyen konuklarımızla, yemekten sonra, GÖCEK Merkezinde, Marinaya doğru yürüyüşler yapıp, keyifli bir akşam geçiriyoruz. Konaklama otelimizde.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, DALYAN’ a hareket ediyoruz. Burada, arzu eden konuklarımızla DALYAN TEKNE TURU’ na çıkıyoruz. Sazlıkların arasından bol bol fotoğraf çekimi yapacağımız TEKNE TURU’ nda,  Caunos Kral Mezarlarını görüyor, dünyaca ünlü Caretta - Caretta Kaplumbağalarının üreme yeri olan Mavi Bayrak Ödüllü İztuzu Plajını geziyoruz ve arzu edenler için yüzme molası veriyoruz. Turumuzun devamında, mis gibi kokan narenciye bahçeleri, köy evleri, yeşilin gölgesindeki durgun gölü, gölün çevresindeki sazlıklar, mordan maviye doğru renk değiştiren dağları ile göz kamaştıran KÖYCEĞİZ’ e geçiyoruz. Kısa bir mola sonrasında, geri dönüş güzergâhımızda ULA GÖLET’ e uğruyoruz. Oldukça keyif alacağınız bu ortamda, pırıl pırıl güneş, yeşil ve mavinin uyumu karşısında akşam kahvelerimizi içerek, uygun molalarla, İZMİR’ e varıyor ve bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Önü) (06:40)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (06:50)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:55)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (07:00)
  • ALSANCAK (Lozan-Atatürk Lisesi Önü) (07:20)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (07:35)
  • ÜÇYOL (07:45)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Academic Tour ve Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.

» LYKIA RESORT GÖCEK OTEL bölge mimarisinde, bloklar halindedir.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır.

» Göcek konaklamalı LYKIA turumuz ‘‘Erken Rezervasyon, Promosyonlu Ürün’’ kapsamındadır.  

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon, Uçaklı ve Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Bunların dışında Psikolojik tedaviler, daha önce tekrarlanmış kronik (akut) rahatsızlıklar, estetik tedaviler, rehabilitasyon tedavileri, doğum ve salgın hastalıklar sigorta kapsamında değerlendirilmemekte ve bu sebeplerden ötürü başvuran katılımcıların tur iptal işlemi sağlanamamaktadır. Bu değerlendirme acentemiz nezdinde yapılmayıp, tüm başvurular ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir.  


İptal Şartları
https://academic-tour.com/gocek-likya-resort-konaklamali
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 10:56 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.