2-LİKYA TURU Dalaman Konaklamalı (BAYRAMLAR) Tur Programı

 2-LİKYA TURU Dalaman Konaklamalı (BAYRAMLAR) 

DALYAN VE TEKNE TURU-GÖCEK TEKNE TURU-ÜÇAĞIZ-KEKOVA TEKNE TURU-

KAŞ-KÖYCEĞİZ-AKYAKA-ULA GÖLETİ

4* LYKIA RESORT&SPA DALAMAN AIRPORT OTEL Y.P.

Tekne Turları ve Geziler ile Keyifli bir Bayram Tatili sizleri bekliyor !!!

1. TUR: 3-6 Haziran (Ramazan Bayramı)        2.TUR: 11-14 Ağustos (Kurban Bayramı)    4 GÜN-3 GECE

 ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!! 

ERKEN REZERVASYON, HER TARİHTE SINIRLI KONTENJAN İÇİN GEÇERLİDİR… KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA, 
FİYATLAR KADEMELİ OLARAK ARTIŞ GÖSTEREREK, NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR.

Kalkış Yerleri: Sabah saat 06:40’da KARŞIYAKA (Mavişehir Mavibahçe Önü), 06:50’de KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) 06:55 KARŞIYAKA (Anıt) 07:00 KARŞIYAKA (Yunuslar) 07:20’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 07:35 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 07:50 ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü)
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:40’da KARŞIYAKA (Mavişehir Mavibahçe Önü), 06:50’de KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) 06:55 KARŞIYAKA  (Anıt)  07:00 KARŞIYAKA (Yunuslar) 07:20’de LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 07:35 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 07:50 ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü)’ nden siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Uygun bir yerde sabah kahvaltımızı alıp, (extra) AYDIN otobanından, ÇİNE baraj gölünü görerek DALYAN’ a hareket ediyoruz. Öğle yemeği sonrası, arzu eden konuklarımızla DALYAN TEKNE TURU’ na çıkıyoruz. Sazlıkların arasından bol bol fotoğraf çekimi yapacağımız TEKNE TURU’ nda,  Caunos Kral Mezarlarını, dünyaca ünlü Caretta - Caretta Kaplumbağalarının üreme yeri olan Mavi Bayrak Ödüllü İztuzu Plajını geziyoruz ve arzu edenlerle yüzme molaları veriyoruz. Daha sonra, Dalaman’da 4* Dalaman Airport Lykia Resort Otel’ imize yerleşiyoruz. Akşam yemeğine kadar otelin aktivitelerinden, açık, kapalı yüzme havuzlarından faydalanabilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. www.dalamanairportlykiaresorthotel.com



2 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, isteyen konuklarımızla ÜÇAĞIZ’ a hareket ediyoruz. Bizi bekleyen teknelere binerek, denizin yüzlerce koyla çevrildiği yeryüzü cenneti KEKOVA' da, Tekne Turu' na çıkıyoruz. Kristal kadar berrak sularda, Batık Şehir’ i görüyoruz. Öğle yemeğimizi Tekne’ de alarak keyifli saatler geçiriyoruz. Ardından, Akdeniz’in en farklı coğrafyasına sahip antik kentleri ve dünyaca ünlü dalış noktaları ile doğa cenneti, KAŞ’ a varıyoruz. Kaş sokaklarında, çarşısında ve sahilinde gezintiler yaparak, serbest zaman veriyoruz. KAŞ’ ta vereceğimiz mola sonrasında, tekrar otelimize dönüyoruz. Akşam yemeğine kadar otelin aktivitelerinden, açık, kapalı yüzme havuzlarından faydalanabilirsiniz.



3 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, GÖCEK’ e geçiyoruz. Yat limanından, tam gün yemekli TEKNE TURU’ na çıkıyoruz. Tekne turunda, birbirinden güzel koyları gezerek, isteyenlere yüzme molaları veriyoruz. Keyfine doyamayacağınız bu tekne turunun ardından, akşamüzeri tekrar otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



4 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, valizlerimizi toplayıp otelimizden ayrılıyoruz ve KÖYCEĞİZ’ e doğru hareket ediyoruz. Mis gibi kokan narenciye bahçeleri, köy evleri, yeşilin gölgesindeki durgun gölü, gölün çevresindeki sazlıklar, mordan maviye doğru renk değiştiren dağları ile göz kamaştıran KÖYCEĞİZ’ de yürüyüşlerimizi tamamlayarak, küçük bir balıkçı kasabası olan AKYAKA’ ya doğru yol alıyoruz. Akyaka’da vereceğimiz serbest zaman esnasında, isteyen konuklarımızla Tekne Turuna katılıyoruz. Ağaçlar ve sazlıklar arasından tekne ile süzülerek, Azmakbaşı Deresi’ nin, denizle buluştuğu noktayı görüyoruz. Geri dönüş güzergâhımızda ULA GÖLET’ e uğruyoruz. Oldukça keyif alacağınız bu ortamda, pırıl pırıl güneş, yeşil ve mavinin uyumu karşısında akşam kahvelerimizi içerek, uygun molalarla, İZMİR’ e varıyor ve bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (07:00)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (07:05)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (07:45)
  • ÜÇYOL (08:00)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Academic Tour ve Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.

» Tur programı ACADEMİC TOUR. Kayıt formu maddeleri bir bütündür.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır.

» DALAMAN konaklamalı LYKIA turumuz ‘‘Erken Rezervasyon, Bayram Özel Ürün’’ kapsamındadır.  

» Otelde akşam yemeği Set Menü veya Açık Büfe verilecektir.

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon, Uçaklı ve Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Bunların dışında Psikolojik tedaviler, daha önce tekrarlanmış kronik (akut) rahatsızlıklar, estetik tedaviler, rehabilitasyon tedavileri, doğum ve salgın hastalıklar sigorta kapsamında değerlendirilmemekte ve bu sebeplerden ötürü başvuran katılımcıların tur iptal işlemi sağlanamamaktadır. Bu değerlendirme acentemiz nezdinde yapılmayıp, tüm başvurular ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir.  


İptal Şartları
https://academic-tour.com/likya-turlari-dalaman-konaklamali-bayramlar
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 11:13 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.