Uçakla Butik VAN TURU 2021 Tur Programı

 UÇAKLA BUTİK VAN TURU 

Bölgenin En İyi Otellerinde
Ramada By Wyndham veya  Double Tree By Hilton 
Konaklama Ayrıcalığı ile…

( 3 Gün-2 Gece ) SINIRLI KONTENJAN !!!

   12-14 Kasım 

Van, Akdamar Adası,Doğubayazıt, Muradiye Şelalesi, Çaldıran, Tendürek Dağı, 
Ağrı Dağı, İshakpaşa Sarayı, Urartu Halı, Eski Van (Tuşba), Van Kalesi, 
Van Kültür Evi,  Arubani Art Gezisi     
         

   ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!!  

Kalkış Yerleri: Adnan Menderes Havalimanı buluşma
PROGRAM
1 Gün:

Siz değerli misafirlerimizle Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar terminalinde buluşup, Check-in işlemlerimizi tamamlayarak saat 12.00 uçağı ile VAN’ a hareket ediyor ve 14:10’de VAN Ferit Melen Havalimanı’ na iniyoruz. Bizi bekleyen aracımıza yerleştikten sonra, ’’GÜNEŞ ÜLKESİ’’ Urartuların başkenti VAN’da,  önce AKDAMAR ADASI’Nı gezmeye gidiyoruz. Ada üzerinde efsanelere konu olmuş, dünyada ilk Papaz yetiştiren okullardan biri olan AKDAMAR KİLİSESİ ziyaretimizde, rehberimizin anlatımlarını dinliyor ve Kilisenin dış duvarları üzerindeki İncil, Tevrat ve Kur’an-ı Kerim’den alıntı sahnelerin ve mitolojik olayların taş kabartmalarını dikkatle inceliyoruz. Harika bir günün ardından tur tarihimize göre Ramada By Wyndham, Double Tree By Hilton Van vb. yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, DOĞUBAYAZIT’a hareket ediyoruz. Yol güzergâhımızda bulunan,  MURADİYE ŞELALESİ’ne uğruyoruz. Ülkemizde bulunan en önemli doğa harikalarından birisi olan Muradiye Şelalesi’nde, suyun kudretini bir kez daha teninizde ve ruhunuzda hissedeceksiniz. Burada bulunan doğal asma köprüden geçerek,  coşkulu bir biçimde köpürerek dökülen şelalenin  akışını seyrederek, çay kahve molası veriyoruz. Daha sonra, Osmanlılarla Safevi Devleti arasında olan Çaldıran Savaşı'nın yapıldığı ovayı geçip panoramik olarak Tendürek Volkanik Dağı'nın sönmüş lavlarını 2644 rakımda fotoğraflayıp, Ağrı Dağı(Ararat) manzarası eşliğinde DOĞUBAYAZIT'a geçiyoruz. Ağrı Dağını fotoğraflamak için serbest zaman veriyoruz. Öğle yemeğini aldıktan sonra, Topkapı Sarayı’ndan sonra ikinci büyük yapılar topluluğu olan ve Lale Devrinin en büyük anıtsal yapısı olarak kabul edilen, yapımı 99 yıl süren İSHAK PAŞA SARAYI nı geziyoruz. Ardından, Van deyince akla gelen bir diğer değer ise, el dokuma halılarıdır. Yöreye özgü halı ve kilimlerin en güzel örneklerini göreceğimiz Urartu Halı Kilim Mağazası’nı ziyaret ettikten sonra, otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde



3 Gün:

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında, ESKİ VAN  (Tuşba) gezisiyle turumuza başlıyoruz. Pers, Urartu, Ermeni, Selçuklu ve Osmanlı Kültürüne tanıklık ederek, Van Kalesi’ni görüyor ve Van Kültür Evini ziyaret ediyoruz. Ardından Arubani Art Gezisi ile (Van Kedi Evi, Urartu Gümüş Sanatı ve Ermeni Savat Gümüşü…) turumuza devam ederek, alışverişleri için serbest zaman veriyoruz. Şehir merkezinde Van Otlu Peyniri, Van Balı gibi yöresel ürünler de satın alabilme imkânı buluyoruz. Unutamayacağımız anılarımızla VAN’a veda ediyor ve VAN Ferit Melen Havalimanından 14:40 uçağıyla hareket ederek, 17:10’da İZMİR’ e varıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde, tekrar buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

NotUçuş saatinden 2-2,5- saat önce Havalimanında bulunmanız gerekmektedir.

SunExpress Havayolları Bilgilendirmesi

SunExpress olarak, yakında Türkiye içinde yapacağınız seyahatinizin sorunsuz geçmesi için sizlere bazı bilgiler vermek istiyoruz. Yürürlükte olan düzenleme doğrultusunda, 6 Eylül 2021 tarihinden itibaren iç hat uçuşlarımızda seyahat edecek olan yolcularımızın, kalkıştan önce aşağıda yer alan dokümanlardan birini ibraz etmeleri zorunludur:

1. En az 14 gün önce gerekli tüm dozların tamamlandığını kanıtlayan aşı sertifikası
2. Bilimsel olarak bağışıklık kazanıldığı kabul edilen süre içinde alınmış iyileşme belgesi
3. Kalkıştan önceki 48 saat içinde yapılmış negatif PCR testi sonucu: PCR testi, Türkiye’deki tüm devlet hastanelerinde ücretsiz olarak yaptırılabilir.

Yukarıda bahsi geçen dokümanlardan herhangi birini ibraz edemeyen yolcularımızı ilgili uçuşlarımıza kabul edemeyeceğimizi hatırlatmak isteriz.

Check-in sürecini sizin için mümkün olduğunca kolay ve hızlı hale getirmek adına, yolcularımızın Covid-19 ile ilgili sağlık bilgileri check-in sırasında HES kodu üzerinden kontrol edilecektir. HES kodu, Hayat Eve Sığar mobil uygulaması üzerinden kolayca alınabilir. Check-in yaparken talep edilmesi halinde hızlıca paylaşabilmeniz için HES kodunuzu hazırda bulundurmanızı rica ederiz.

Seyahatinize başlamadan önce kullandığınız HES mobil uygulamasının güncel olup olmadığını kontrol etmenizi ve uygulamanın ana ekranında yer alan “HES Kod Ayarları” adımından Aşı Durumu, Hastalık Durumu ve Test Durumu adımlarını aktif hale getirerek kaydetmenizi rica ederiz.

Ayrıca, Covid-19 pandemisi nedeniyle alınan ek önlemler kapsamında kalkış saatinden en az 3 saat önce gidiş havalimanında hazır bulunmanızı önemle rica eder, havalimanında ve uçuşlarımızda tıbbi maske (FFP2, ventilsiz KN95/N95 veya cerrahi maske) takmanın zorunlu olduğunu hatırlatmak isteriz.

HES kodu uygulaması, güncel koronavirüs önlemlerimiz ve SunExpress ile uçuşunuz hakkında daha fazla bilgiye her zaman sunexpress.com’dan ulaşabilirsiniz.

Seyahatinizi planlarken bu düzenlemeleri dikkate almanızı önemle rica eder, sizlere SunExpress ile keyifli uçuşlar ve sağlıklı günler dileriz.

Ek tedbirlerle ilgili yeni gelen bilgilendirme yazısıdır 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    » Araçta, uçakta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

    » Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    » Otellerde aynı standartlarda olmak koşulu ile ACADEMİC TOUR değişiklik yapma hakkına sahiptir.

    » Programda yazan uçuş saatleri belirtilen Havayollarından alınmıştır.  ACADEMİC TOUR,  uçak saatlerinde olabilecek değişiklikten, rötardan, grev ve fors majör (deprem, iç savaş, terör alarmı, doğal afet vb.) durumlar yüzünden uçuş iptallerinden sorumlu değildir.
    » Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
    » Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.
    » Turların kalkış tarihinden en az 48 saat evvel, tur kalkış saati, rehber telefonu, tekrar teyit edilir.
    » Tur programı ACADEMİC TOUR Kayıt formu maddeleri bir bütündür.
    » Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi, T.C. Kimlik no ibrazı şarttır.
    » Uçaklı Turlarımız, 27-31 kişilik lüks midi bus,  veya 12-18 Kişilik klimalı araçlar ile yapılmaktadır.
    » Gezi süresi 3 GÜN-2 GECE ’ dir. Otel konaklaması 2 GECE’ dir.
    » Rezervasyon esnasında, kimliğinizde yazılı olan isim ve soy isminizi açık olarak kayıt görevlimize bildiriniz. Havaalanında check-in esnasında isimden kaynaklanan problemden ACADEMİC TOUR sorumlu değildir.
    » Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

     

    »Pandemi,  mücbir sebepler(hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya misafirlerimizin rehberin verdiği zamanlamalara uymamaları gibi nedenlerden tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden  Academic Tour sorumlu tutulamaz. Rehber programda hertürlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

    » İptal-İade ve değişiklik şartları; ACADEMİC TOUR Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon, Uçaklı ve Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Bunların dışında Psikolojik tedaviler, daha önce tekrarlanmış kronik (akut) rahatsızlıklar, estetik tedaviler, rehabilitasyon tedavileri, doğum ve salgın hastalıklar sigorta kapsamında değerlendirilmemekte ve bu sebeplerden ötürü başvuran katılımcıların tur iptal işlemi sağlanamamaktadır. Bu değerlendirme acentemiz nezdinde yapılmayıp, tüm başvurular ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir.  

    ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:

    Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!


    İptal Şartları
    https://academic-tour.com/ucakla-butik-van-turu
    İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
    Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
    0232 463 25 25


    Bu çıktı 19.04.2024 06:53 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.