ARAPAPIŞTI KANYON TURU Tur Programı

GÜNÜBİRLİK

 ARAPAPIŞTI KANYONU 

YENİ PAZAR-YÖRÜK ALİ EFE MÜZESİ-ARAPAPIŞTI KANYONU

TEKNE İLE KANYONDA DOĞA VE TARİHİN BÜTÜNLEŞTİĞİ GÜZELLİKLERİ KEŞFETMEYE  GİDİYORUZ ...

Ulaşım+Rehberlik+Çevre Gezileri Dahil  

3  Temmuz Pazar 290 TL

Kalkış Yerleri: Sabah saat 06:45 Mavişehir Mavibahçe Avm önü 06:50 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü, 06:55 KARŞIYAKA Yunuslar, 07:00 KARŞIYAKA Anıt, 07:15 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 07:25 ALSANCAK Lozan Atatürk Lisesi 07.35’de ÜÇYOL (Pizza Pizza Önü), 07:40 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 07:50 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)’
PROGRAM

Sabah saat 06:05 Mavişehir Mavibahçe Avm önü 06:10 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü, 06:15 KARŞIYAKA Yunuslar, 06:15 KARŞIYAKA Anıt, 06:30 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 06:40  ALSANCAK  Lozan Atatürk Lisesi  06.55’de ÜÇYOL (Terra Pizza Önü), 07:00 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 07:05 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)’ nden siz değerli misafirlerimizi alarak ekstra kahvaltı molası sonrasında, keyifli bir yolculukla Arapapıştı Kanyonu’na doğru yola çıkıyoruz. Arapapıştı Kanyonu, Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde Akçay’ın oluşturduğu bir kanyon. İnceğiz Kanyonu olarak da bilinen bu kanyonun eşsiz doğasını keşfetmenin en zevkli yolu, tekne turuna çıkmak. “Arapapıştı Kanyonu İskelesi”nden kalkan teknelerle derin vadinin içerisinde heyecan verici bir yolculuk yapacağız. (Kanyon gezimiz esnasında, yanınızda su ve atıştırmalık aperatifler yanınızda bulundurmanızı öneririz ) Yaklaşık iki saat sürecek olan tekne turumuzda yeşil-mavi suyun yanı sıra kayaların arasına oyulmuş bir manastır, kaya mezarları ve mağaralar oldukça ilginizi çekecek. Zevkli tekne turumuzu sonlandırdıktan sonra Efeler Diyarı Aydın’ın ünlü Efelerinden olan Yörük Ali Efe’nin memleketi Yenipazar’a hareket ediyoruz. Buranın meşhur pidesinden öğle yemeğimizi alıyoruz. Lezzetli yemek molamızın ardından, Milli kahraman Yörük Ali Efe’nin maceralarına tanıklık edeceğimiz ve Efe kültürünü yakından tanıma fırsatı yakalayacağımız Yörük Ali Efe Müzesi’ni ziyaret edeceğiz. Yörük Ali Efe’nin evinin müzeye dönüştürülmesiyle, mirasçıları ve yöre sakinlerinin Efe kültürüne dair miras ürünlerini müzeye bağışlamaları ile oluşturulan müzeyi ilgiyle geziyoruz. (Restorasyon çalışmaları biterse gezilecektir)Serbest zamanın ardından, İzmir’e geri dönüş yoluna başlıyoruz. Uygun molalarla akşam saatlerinde İzmir'e ulaşıyor ve siz değerli konuklarımızla bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde görüşmek üzere vedalaşıyoruz..

DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Önü) (06:05)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (06:10)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (06:15)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:15)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (06:30)
  • ALSANCAK (Lozan-Atatürk Lisesi Önü) (06:55)
  • ÜÇYOL (Terra Pizza Önü) (06:55)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (07:00)
  • ÜÇKUYULAR(Pamukkale Yazh. Önü-F.Altay) (07:05)
Notlar

» Araçta ve yolda kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
» Turlarımızda katılan kişi sayısı doğrultusunda araç seçimi yapılmaktadır. (16-19-27-31-35-39-46 kişilik) Yolcu turu satın alırken bu şartı kabul etmiş sayılır.
» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
» Mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk, restorasyon çalışmaları, öngörülemeyen durumlar vb.) veya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlamalara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Academic Tour sorumlu tutulamaz.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/gunubirlik-arapapisti-kanyonu
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 13:41 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.