BODRUM TURLARI 2019 (2 Gece Konaklamalı) Tur Programı

TURGUTREİS' te Denize Sıfır Otelde, Muhteşem bir YAZ Tatili İmkânı…

YAZ SEZONUNA ÖZEL HAFTA SONU TATİLİ… 2 GECE KONAKLAMALI

  BODRUM TURLARI  

5* SUNDANCE RESORT HOTELDE HERŞEY DAHİL KONAKLAMA

0-12 YAŞ ÇOCUK OTELDE ÜCRETSİZ

ANİMASYONLAR VE EĞLENCE, AÇIK, KAPALI YÜZME HAVUZU, SAUNA, HAMAM, FİTNESS CENTER

1.TUR: 21-23 Nisan 2019    2 TUR: 28-30 Haziran 2019   3 TUR: 27-29 Temmuz 2019 

4.TUR: 30 Ağustos-1 Eylül 2019       5.TUR: 26-28 Ekim 2019
(3 Gün-2 Gece)

 ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!! 
ERKEN REZERVASYON, SINIRLI KONTENJAN İÇİN GEÇERLİDİR… KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA, 
FİYATLAR KADEMELİ OLARAK ARTIŞ GÖSTEREREK, NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR.

Kalkış Yerleri: Sabah saat 06:50’ de KARŞIYAKA (Mavişehir Mavibahçe Önü), 07:00’ da KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) 07:05 KARŞIYAKA (Anıt) 07:10 KARŞIYAKA (Yunuslar) 07:30' da LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 07:45 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 07:55 ÜÇYOL’ dan (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü)
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:50’ de KARŞIYAKA (Mavişehir Mavibahçe Önü), 07:00’ da KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) 07:05 KARŞIYAKA  (Anıt)  07:10 KARŞIYAKA (Yunuslar) 07:30' da LOZAN (Atatürk Lisesi Önü), 07:45 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 07:55 ÜÇYOL’ dan (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü) siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Kahvaltı molamızı (ekstra) yol üzerindeki uygun bir tesiste aldıktan sonra, SELÇUK, SÖKE, MİLAS güzergâhı üzerinden, BODRUM’ a yol alıyoruz. Önce, bu cennet yörenin en sevimli yerlerinden birine, GÜMÜŞLÜK’ e geçiyoruz. Balık restaurantları ile ünlü bu yöremizde, öğle yemeğimizi aldıktan sonra, BODRUM TURGUTREİS’ te deniz kıyısındaki, 5* SUNDANCE RESORT HOTEL’ e yerleşiyoruz. Akşam yemeğine kadar, otelin aktivitelerinden faydalanabilirsiniz. Akşam yemeğini Herşey Dahil konseptinde alıyoruz. Konaklama otelimizde.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, tam gün her şey dâhil konseptindeki 5* Otelimizin keyfini çıkarabilir veya muhteşem Bodrum koylarını görebileceğiniz TEKNE Turları’na katılabilirsiniz. Yine arzu eden konuklarımız, Turgutreis’ te bulunan otelimizin avantajıyla, TURGUTREİS D. MARİN merkezde keyifli vakit geçirebilirler. (Bu günümüz tamamen serbest zaman) Akşam yemekten sonra, isteyen misafirlerimizle, BODRUM gece yaşantısını görmek üzere BODRUM MERKEZ’ e hareket ediyoruz. Rehberimizin belirlediği saatte kadar gönlünüzce eğlenme şansınız olacak. Gece tekrar otelimize dönüyoruz. Konaklama otelimizde.



3 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, otelin aktivitelerinden faydalanarak, öğle yemeğinden sonra otelden ayrılıyoruz. Valizlerimizi otobüse yerleştirdikten sonra, BODRUM merkeze hareket ediyoruz. İsteyen konuklarımızla, görsel ihtişamı, şövalye kuleleri ve arkeolojik eserleriyle ünlü UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi' ndeki BODRUM KALESİ’ ni (Restorasyon çalışmaları bittiği takdirde) gezerek, serbest zaman veriyoruz. Bodrum sahilinde yürüyüşlerimizi yaptıktan sonra,  geri dönüş yolculuğuna geçiyoruz. BAFA GÖLÜ’ ne uğrayarak, beş çaylarımızı gölün güzel manzarası eşliğinde içiyor ve akşam saatlerinde iZMiR’ e ulaşıyoruz. Keyifli geçen bir hafta sonu tatilinin ardından, bir başka ACADEMIC TOUR seyahatinde görüşmek üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Önü) (06:50)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (07:00)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (07:05)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (07:10)
  • ALSANCAK (Lozan-Atatürk Lisesi Önü) (07:30)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (07:45)
  • ÜÇYOL (07:55)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» Otelde Deniz manzaralı oda, Doğa manzaralı oda şeklinde fiyat farklılığı yoktur. Dolayısıyla,  otel müsaitlik durumuna göre oda dağılımı yapacaktır. Turu satın alırken bu şartlar kabul edilmiş sayılır.

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. 


İptal Şartları
https://academic-tour.com/bodrum-turlari-2-gece-konaklamali
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 28.03.2024 11:59 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.