SEFERİHİSAR MANDALİN FESTİVALİ Tur Programı

 GÜNÜBİRLİK 

 

 SEFERİHİSAR MANDALİN FESTİVALİ 

 

(ULAŞIM+ÇEVRE GEZİLERİ+REHBERLİK DAHİL) 65 TL 

17 KASIM 2018 CUMARTESİ ve 18 KASIM 2018 PAZAR GÜNÜ

 

 

   Dünyanın en iyi satsuma cinsi mandalinasının yetiştiği topraklar olan Seferihisar’da, 17-18-19 Kasım tarihlerinde her yıl büyük ilgi gören, “Mandalina Şenliği” gerçekleşecek. Birbirinden ilginç yarışmalar ve şovlarla renklenecek şenlikte, Feridun Düzağaç konseri ve Doğukan Manço’nun “Adam Olacak Çocuk” gösterisi yer alacak.

   TURUNCU BAYRAM BU YIL ÜÇ GÜN. Seferihisar’ın turuncu bayramı bu yıl 3 gün sürecek. 17 Kasım Cuma günü Saat 14.00’de çarşı meydanında, “Mandalinalı Yemek ve Tatlı”, “Mandalinalı Hediyelik Eşya” yarışmalarıyla başlayacak. 18 Kasım Cumartesi günü sabah 10.00’da başlayacak “Kendi Mandalinanı Topla” etkinliğinin ardından Saat 13.00’de Çocuk Belediyesi Barış Manço Parkı’nın açılışı yapılacak. Açılışta Doğukan Manço babası Barış Manço’nun yıllarca televizyon ekranlarında gerçekleştirdiği “Adam Olacak Çocuk” şovunu Seferihisarlı çocuklarla birlikte gerçekleştirecek.

   Sekiz yıldır üst üste toplamda 18.kez gerçekleştirilen şenlik artık Türkiye’de herkes tarafından bilinen ve merak edilen bir şenliğe dönüştü.

Kalkış Yerleri: Karşıyaka (Anıt, Yunuslar, Bostanlı İskele,) Lozan (Atatürk Lisesi Önü) Konak (Sabancı Kültür Merkezi Önü) Üçkuyular (Kavşaktaki Pamukkale Yazhanesi Önü)
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    » Araçta ve yolda kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.


    İptal Şartları
    https://academic-tour.com/seferihisar-mandalin-festivali
    İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
    Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
    0232 463 25 25


    Bu çıktı 19.04.2024 20:58 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.