2019 Yılbaşı DAVRAZ KAYAK MERKEZİ VE GÖLLER BÖLGESİ Tur Programı

YILBAŞINA ÖZEL ( 3 GÜN 2 GECE )

 DAVRAZ KAYAK MERKEZİ VE GÖLLER BÖLGESİ 

5* BARIDA HOTELS'DE Y.P KONAKLAMA ( ISPARTA )

LÜKS BİR OTELDE MUHTEŞEM YILBAŞI VE KAR KEYFİ

KAPALI YÜZME HAVUZU-SAUNA-HAMAM-FİTNESS

SALDA GÖLÜ-EĞİRDİR GÖLÜ-ACI GÖL-KAKLIK MAĞARASI- BURDUR-

ISPARTA-DAVRAZ KAYAK MERKEZİ

30 Aralık 2018 - 1 Ocak 2019  (3 Gün-2 Gece)

Balo Salonu - 20:00 – 02:00 Yılbaşı Gala Programı

Sanatçı (Yerel)

    * Gala Yemeği ( Zengin Ordövr Tabağı + Ara Sıcak Börek + Kırmızı Et Ana Yemek + Garnitür +

Yılbaşı Özel Tatlısı + Meyve + Gece Çorbası + Limitsiz Yerli İçki

   *  Özel Çekilişler + Hediyeler ve   * 01 Ocak 2019 Sabahı Geç Kahvaltı ve Geç Çıkış İmkanı

ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN!!!

Kalkış Yerleri: Sabah saat 06:25 KARŞIYAKA Bostanlı İskele, saat 06:30 KARŞIYAKA Yunuslar-Anıt, saat 06:50 ALSANCAK Lozan Atatürk Lisesi Önü, saat 07:05 KONAK – Sabancı Kültür Merkezi, saat 07.15’de, ÜÇYOL’ dan siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:25 KARŞIYAKA Bostanlı İskele, saat 06:30 KARŞIYAKA Yunuslar-Anıt, saat 06:50  ALSANCAK  Lozan Atatürk Lisesi Önü, saat  07:05 KONAK – Sabancı Kültür Merkezi, saat 07.15’de, ÜÇYOLdan  siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Yolda alacağımız (ekstra) kahvaltının ardından, Pamukkale benzeri Traverten oluşumu olan, damlataşı, sarkıt ve dikitlerle eşine rastlanmaz güzellikte olan, renkli sarkıt dikit ve beyaz travertenleri ile meşhur KAKLIK MAĞARASI' nı geziyoruz. Daha sonra, ACIGÖL’ ü panoramik olarak görerek,   ISPARTA ya hareket ediyoruz. Önce ISPARTA’ ya Gül’ ü getiren GÜLCÜ İSMAİL EFENDİ HEYKELİ, SÜLEYMAN DEMİREL HEYKELİ ve GÜL HEYKELİ’ ni görüyoruz ve fotoğraflarımıza ekliyoruz.. Ardından, ISPARTA merkezde serbest zaman veriyoruz. Buranın meşhur, Gül Suyu , Gül Lokumu , Gül Sabunu alışverişlerimizi yaptıktan sonra,  ISPARTA’ da ki 5* BARİDA HOTELS’ imize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından, Göller Bölgesinin en büyük doğal zenginliklerine sahip EĞİRDİR GÖLÜ’ ne geliyoruz. Gölün etrafındaki yürüyüş parkurlarını kullanarak, kısa bir doğa yürüyüşü yapıyoruz. Daha sonra, ISPARTA’ da  Türkiye’nin en güzel pistlerine sahip Kayak Merkezlerinden  biri olan DAVRAZ KAYAK MERKEZİ’ ne çıkıyoruz. Davraz Kayak Merkezi doğal güzellikleri ve mükemmel kar kalitesiyle, amatör ve profesyonel kayakçılara emsalsiz parkurlar sunmaktadır. Bu güzel ortamda kayak ve snowboard yapabilir veya Telesiyej ile sümbül tepesine çıkıp saleplerinizi yudumlarken, eşsiz güzellikteki beyaz örtüyle kaplı dağları seyredebilirsiniz. Muhteşem kar manzaraları eşliğinde, yürüyüşler yapıp, neşeli dakikalarımızı, fotoğraflarla anılarımıza ekliyoruz. Tatilinizi unutulmaz kılacak bu anlardan sonra, yılbaşı gala gecesi eğlencesi için erken saatlerde otelimize dönüyoruz. Akşam için hazırlıklarımızı yapıp, muhteşem yılbaşı balosu ve nefis yemeklerden oluşan zengin menüsüyle YENİ YILA MERHABA diyoruz. Gece geç saatlere kadar eğleniyoruz… Konaklama Otelimizde…



3 Gün:

Yeni yılın ilk gününde, sabah geç saatlerde açık büfe Brunch kahvaltımızı aldıktan sonra,  gölü ve birçok tarihi köşesi ile rağbet gören illerimizden birisi olan BURDUR’ a geçiyoruz. Zengin buluntuları ile güzel bir müze olan BURDUR ARKEOLOJİ MÜZESİ’ ni geziyoruz. Sagalassos heykellerini, Hacılar, Kremna, Bubon gibi yerlerden getirilen buluntuları, Burdur Saat Kulesini görüyoruz. BURDUR Panoramik şehir turumuzu tamamlayarak, Türkiye’ nin en derin ve berrak göllerinden biri olan SALDA GÖLÜ’ ne varıyoruz. Uzayıp giden beyaz ve temiz kumsalı ile mavinin tüm tonlarını, doğal güzelliklerini cömertçe sunması nedeniyle Salda Gölü’ ne Türkiye’ nin Maldivleri unvanı verilmiştir… Şehir gürültüsünden uzak, sessiz ve sakin,  huzur verici bu ortamın, tertemiz havasını soluyarak, muhteşem manzaraya karşı akşam çaylarımızı keyifle içiyoruz. Ardından, SERİNHİSAR-DENİZLİ-AYDIN üzerinden uygun molalarla akşam geç saatlerde İZMİR’ e varıyoruz. .  Bir başka ACADEMİC TOUR gezisinde buluşmak dileğiyle siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (06:25)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:30)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (07:05)
  • ÜÇYOL (07:15)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Triple odalarda (3 kişilik oda: dbl yatak + ekstra yatak) 3.yatak ek yatak veya sofa bed olup standart yataklardan daha küçük olabilir. Bu yüzden 3. yatak için acentemiz standart yatak sözü veremez. Oda dağılımları uygunluk durumlarına göre otel tarafından yapılır. Misafirimiz turu satın alırken,  bu şartı kabul etmiş sayılır.

» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOURda saklıdır.Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» Gala gecesi çocuklar Mini Club'ta  olacaklardır. Aileler çocuklarını yanlarına almak isterlerse 160 TL Gala için fark alınır.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/davraz-kayak-merkezi-goller-bolgesi-yilbasi-ozel-turu
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 07:51 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.