Sömestre Özel UÇAKLA İSTANBUL TURU (2019) Tur Programı

SÖMESTRE ÖZEL UÇAKLA

 İSTANBUL KÜLTÜR-KEYİF-EĞLENCE TURU 

           SÖMESTR'E ÖZEL hazırlanmış EĞLENCE, KEYİF,  KÜLTÜR dolu bir İSTANBUL TURU sizi bekliyor…

           5* LİMAK EURASİA LUXURY HOTEL KALİTESİ İLE

          MUHTEŞEM BİR SÖMESTRE TATİLİ...  SABAH VE AKŞAM YEMEKLERİ DÂHİL

                         KAPALI YÜZME HAVUZU, HAMAM, SAUNA VE FİTNESS       

                    1 TUR: 25-27 Ocak 2019        2 TUR:  26-28 Ocak 2019       3 TUR: 31 Ocak-2 Şubat 2019      (3 GÜN-2 GECE)

                   PEGASUS HAVAYOLLARI ile ERKEN GİDİŞ - GEÇ DÖNÜŞ,  Gün Kaybı Olmadan, Dolu Dolu 3 GÜN İSTANBUL

               ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN!!!   

Sömestre Özel OTOBÜSLE İSTANBUL VE ULUDAĞ Turlarımızı incelemek için lütfen buraya tıklayınız !

 

Kalkış Yerleri: Sabah saat 07:30’ da Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminalinde buluşuyor ve 08:45’ de kalkacak Pegasus Havayollarına ait, İZMİR - İSTANBUL uçuşumuzun check-in işlemlerini yapıyoruz. (31 Ocak-2 Şubat tarihli turumuzda, Havalimanı buluşma 06:45 Uçak kalkış 08:00)
PROGRAM
1 Gün: İzmir - İstanbul - Aşiyan - Bebek - Arnavutköy - Beşiktaş - Ortaköy - Dolmabahçe Sarayı - Eyüp Sultan - Miniatürk

Sabah saat 07:30’ da Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminalinde buluşuyor ve 08:45’ de kalkacak Pegasus Havayollarına ait, İZMİR - İSTANBUL uçuşumuzun check-in işlemlerini yapıyoruz. Saat 09:55’ de İSTANBUL’ a (Sabiha Gökçen Havalimanına) ulaşıyoruz. (31 Ocak-2 Şubat tarihli turumuzda, Havalimanı buluşma 06:45 Uçak kalkış 08:00, İstanbul varış:09:10) Bizi bekleyen otobüsümüze yerleşerek, Asya kıtasından, Avrupa kıtasına, İSTANBUL’ un gerdanlığı boğazı süsleyen köprümüzden geçerek, boğazın en muhteşem noktalarından, AŞİYAN, BOĞAZKESEN, BEBEK, ARNAVUTKÖY, KURUÇEŞME güzergâhında devam ederek, ORTAKÖY bölgesine kahvaltı yapmak üzere yol alıyoruz. Burada verilecek serbest zamanda, isteyenler, kartpostalların ayrılmaz parçası meşhur tarihi ORTAKÖY CAMİİ’ ni gezebilirler. Ardından, BEŞİKTAŞ’ ın merkezinde bulunan İSTANBUL’ un en görkemli yapılarından DOLMABAHÇE SARAYI’ nı ziyarete gidiyoruz. Sultan Abdülmecid tarafından 19. yüzyılın ikinci yarısında yaptırılan bu muhteşem yapı adeta İstanbul’ un en önemli simgelerinden biri. Gözalıcı bahçesi boğaza nazır eşsiz konumu ve tarihimizin önemli olaylarını yaşandığı bu saray gezisi hiç aklımızdan çıkmayacak. Gezimiz İstanbul’ un manevi koruyucularından EYÜP SULTAN TÜRBESİ’ ni ziyaret ile devam edecek... Haliç’ in kıyısındaki ilçemize de ismini veren bu önemli şahsiyet İstanbul turlarının her zaman önemli bir parçası olmuştur. Daha sonra, ülkemizin bin bir güzellikteki tarihi ve doğal harikalarının birer modelinin bulunduğu MİNİATÜRK’ ü gezmeye gidiyoruz. Kendinizi adeta tüm ülkeyi gezmiş hissi uyandıran bu nadide mekân, hem biz hem de çocuklarımız için çok ideal bir müze. İSTANBUL’ u doyasıya hissettiğimiz günün ardından, konaklama yapacağımız İstanbul’ un en şık ve nezih otellerinden biri olan 5*LİMAK EURASİA LUXURY HOTEL’ imize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: Sultanahmet - Yerebatan Sarnıcı - Hipodrom - Dikilitaş - Ayasofya - Forum Avm -Legoland - Sealife (Akvaryum)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, Tarihi Yarımada - Sultanahmet bölgesine doğru yola çıkıyoruz. Güzergâhımız, Marmara denizini takiben Haliç üzerinden Boğazı ve Anadolu Yakasını panoramik görüş açısına sahip. Bu sayede GALATA KULESİ, GALATA KÖPRÜSÜ, BEYAZIT KULESİ panoramik olarak görülebiliniyor. (Bundan sonra bütün müzeler yürüyüş mesafesinde olduğu için araca sadece dönüşte binilecektir ve uygun yürüyüş ayakkabıları, müze kartı için kimlik ve fotoğraf bulundurmanızı öneriyoruz. Müze kartlarının İstanbul’ a gelmeden çıkarılması tavsiye edilmektedir.) İlk olarak göreceğimiz SULTANAHMET MEYDANI… HİPODROM ve üzerinde bulunan DİKİLİTAŞ, ALMAN ÇEŞMESİ gibi eserler meydanın en ilgi çekici yapılarından... Turumuzun devamında, insanlık tarihi boyunca yapılmış olan hem mimari, hem mühendislik anlamında tek kelime ile şaheser sayılabilecek AYASOFYA’ yı ziyaret ediyoruz. Hemen sonra hem yerli hem yabancı misafirlerin en çok etkilendiği YEREBATAN SARNICI bir sonraki uğrayacağımız nokta. Dileyen misafirlerimiz bölgede daha çok zaman geçirmek ve diğer tarihi mekânları da görmek istiyorsa burada bizden ayrılıp, ardından ulaşımlarını kendileri bireysel gerçekleştirmek kaydı ile LEGOLAND ve SEALİFE’ ın da içinde bulunduğu FORUM İSTANBUL AVM’ de bizlere katılabilirler. Programımız sömestre dönemine uygun planlandığından çocuklarımızı fazla bekletmeden günün onlar için en keyifli kısmına geçmek üzere LEGOLAND’ a doğru yola çıkıyoruz. Yetişkinleri de çocukluğuna götürecek olan bu mekan legolar ile neler yapılabileceğinin en iyi örneklerinden biri. Hafızalarından uzun süre çıkmayacak olan Legoland gezisi, sonrasında yerini SEALİFE AKVARYUM’ a bırakıyor. Denizin altında, adeta içindeymişiz gibi hissedeceğimiz bu su dünyası hem yetişkinleri hem de çocukları çok eğlendirecek. Köpekbalıklarından, vatozlara,  tatlı ve tuzlu su balıklarının onlarca çeşidine ev sahipliği yapan bu harika akvaryum görülmeye değer.  İstanbul’ un en büyük alışveriş merkezlerinden FORUM İSTANBUL’ un içinde bulunmakta olan diğer mekânları ziyaret etmek istemeyen misafirlerimiz alışveriş merkezinde vakitlerini geçirebilirler. Zevkli ve yoğun geçen bu harika günün ardından, 5*LİMAK EURASİA LUXURY HOTEL’ imize geri dönüyoruz. Bu güzel otelimizin de keyfini sürerek, akşam yemeğimizi alıyoruz. Konaklama otelimizde…



3 Gün: Boğaz Turu - Madame Tussauds Müzesi - Taksim İstiklal Caddesi - Çiçek Pasajı - Rahmi Koç Müzesi

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, günümüze İstanbul Turlarını taçlandıran BOĞAZ Turumuza çıkmak üzere, EMİNÖNÜ’ ne hareket ediyor ve boğazın eşsiz manzarasına şahit oluyoruz. İstanbul’un birçok güzel kıyı semtlerini (Kuzguncuk, Bebek, Arnavutköy, Küçüksu, Kandilli gibi.. ) tarihi binalarını, yalıları, hatta çeşitli dizilere mekân olan köşklerini görüyoruz. Yeni Camii, Mısır Çarşısı, Süleymaniye Camii, Galata Kulesi, Çırağan Sarayı bu güzel boğaz turumuz süresince, kıyı boyunca gözlerimizi süsleyecek tarihi yapılardan sadece bazıları… Bir sonraki ziyaret noktamız olan İstanbul’ un en yeni müzesi,  turun en dikkat çekici kısımlarından olan, dünyanın en meşhur müzelerinden MADAME TUSSAUDS Müzesi… İstanbul’ a yeni bir heyecan veren, dünyanın ve ülkemizin ünlü kişilerinin balmumundan benzerlerinin sergilendiği müze, simge şehirleri öne çıkaran bir başka ilgi çekici noktamız. Ardından,  siz değerli misafirlerimiz ile TAKSİM İSTİKLAL CADDESİ’ nde, verilecek serbest zamanlar çerçevesinde yürüyüşler yapmak üzere BEYOĞLU’ nu keşfe çıkıyoruz. Burada misafirlerimiz meşhur ÇİÇEK PASAJI’ nı görebilir, ST. ANTONIA KİLİSESİ’ nin ihtişamlı görünüşüne şahit olabilir, hatta zamanını iyi değerlendirenler GALATA KULESİ’ ne dahi çıkabilir, İstiklal Caddesinin 24 saat cıvıl cıvıl olan ortamında hoş vakitler geçirebilirler. Ayrıca İNCI PASTANESİnin meşhur profiterolünü tatmayı unutmamak gerek… İstiklal Caddesi’ nin hemen hemen ortasında bulunan, hem binası, hem koleksiyonu açısından, Suna ve İnan Kıraç ailesinin şehre kazandırdığı bir başka müze olan PERA Müzesi’ de ilgilenen misafirlerimiz için kaçırılmaması gereken bir başka ziyaret noktası. Daha sonra turumuza Haliç kıyısında bulunan, içinde bulundurduğu koleksiyondan sahip olduğu binasına kadar son derece etkileyici olan RAHMİ KOÇ MÜZESİ ile devam ediyoruz. Klasik arabalardan, trene, saltanat vagonundan, jet uçaklarına kadar birçok objeyi içinde barındıran, mimarisi ve koleksiyonu açısından dünyanın sayılı müzelerinden biri haline gelen müzeyi geziyoruz. Ayrıca bu müze, Türkiye’ de ulaşım endüstri ve iletişim tarihine adanmış ilk önemli müzedir. 7’ den 70’ e herkesin ilgisini çekecek ve içerisinden çıkmak istemeyeceğimiz bu müze içindeki güzel kafe ve restoranlar da dinlenmemiz için imkânlar sunuyor. Keyifli bir günün ardından,  akşam saat ......’ de kalkacak uçağımız için Sabiha Gökçen Havalimanına geliyoruz.  25-27 Ocak tarihli turumuzun dönüş saati 19:30/26-28 Ocak 20:30 /31 Ocak-2 Şubat 20:30 hareketle İZMİR’ e ulaşıyor ve unutamayacağınız anılarla dolu, bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde tekrar görüşmek üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz. 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • Adnan Menderes Hava Limanı Buluşma (07:30)
Notlar

» Araçta, uçakta ve tesislerde kaybolan eşyalardan Acentemiz sorumlu değildir.

» Programda yazan uçuş saatleri belirtilen Havayollarından alınmıştır. ACADEMİC TOUR, uçak saatlerinde olabilecek değişiklikten, rötardan, grev ve fors majör (deprem, iç savaş, terör alarmı, doğal afet vb.) durumlar yüzünden uçuş iptallerinden sorumlu değildir.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Otellerde aynı standartlarda olmak koşulu ile ACADEMİC TOUR değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.

» Uçakla İstanbul Turumuz ‘’Özel Ürün’’ kapsamındadır. ACADEMİC TOUR, Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. 

» Tur programı ACADEMİC TOUR. Kayıt formu maddeleri bir bütündür.

» Turlarımızda katılan kişi sayısı doğrultusunda araç seçimi yapılmaktadır. (27.31.46 kişilik) Yolcu turu satın alırken bu şartı kabul etmiş sayılır.

» Gezi süresi 3 GÜN-2 GECE’ dir. Otel konaklaması 2 GECE’ dir.

» Rezervasyon esnasında, kimliğinizde yazılı olan isim ve soy isminizi açık olarak kayıt görevlimize bildiriniz. Havaalanında check-in esnasında isimden kaynaklanan problemden ACADEMİC TOUR sorumlu değildir.
» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» Tur Programımız,  belirtilen Havayolu uçak sefer saatlerine göre hazırlanmıştır. Havayolları saatlerde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu yüzden, Turların kalkış tarihinden en az 48 saat evvel, tur kalkış saati, rehber telefonu, tekrar teyid ediniz.. Saat değişikliğinden ve rötardan Acentamız sorumlu tutulamaz.

» Sömestre Özel Uçakla İstanbul Turumuz ‘’Uçakla Özel Ürün’’ kapsamındadır.  

 

İptal-İade ve Değişiklik Hakkında

*** İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon, Özel ve Uçaklı Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

*** Tur iptal ve iadesi katılımcının MUCBİR sebep göstermesiyle sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına '' katılımcının vefatı, ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi'' gibi durumlar girmektedir.   

Bunların dışında Psikolojik tedaviler, daha önce tekrarlanmış kronik (akut) rahatsızlıklar, estetik tedaviler, rehabilitasyon tedavileri, doğum ve salgın hastalıklar sigorta kapsamında değerlendirilmemekte ve bu sebeplerden ötürü başvuran katılımcıların tur iptal işlemi sağlanamamaktadır. Bu değerlendirme acentemiz nezdinde yapılmayıp, tüm başvurular ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/somestre-ucakla-istanbul-turlari-2019
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 23.04.2024 11:16 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.