MEGA YAT PEGASUS İLE SEYŞELLER Tur Programı

Mega Yat PEGASUS ile SEYŞELLER

Cumartesi Günleri Hareket / 8 Gün – 7 Gece

MAHE - ST.ANNE - CURIEUSE - COUSIN ISLAND - ANSE LAZIO 

PRASLIN – BAIE - FELICITE - LA DIGUE - MOYANNE ISLAND

"Cruise Critic Cruisers" tarafından En  İyi Butik Gemi seçilen "Variety Cruises"’a ait Mega Yat Pegasus ile Şeyşeller’in en güzel sahillerini keşfediyoruz. Toplam 21 kabine sahip Pegasus Mega Yat ile butik gezilerinizde yüksek standart ve konforu deneyimleyebilirsiniz.

45 metre uzunluğunda, 21 kabini bulunan Pegasus 1990 yılında denize indirilen Mega Yat 2016 yılında tamamen yenilenmiştir. Bu mükemmel tasarıma sahip ileri teknoloji ürünü yat; Akdeniz’den Hint Okyanusu’ na kadar birçok rotada sefer yapmıştır.

Kalkış Yerleri: MAHE ADASI
PROGRAM
1 Gün: CUMA: İZMİR-İSTANBUL-SEYŞELLER(MAHE ADASI)

İzmir Adnan Menderes Hava Limanı`ndan İstanbul Atatürk Havaalanına hareket etmek üzere akşam saatlerinde hazırlıklarımızı tamamlıyoruz ve check-in işlemlerimizden sonra hareket İstanbul`a hareket ediyoruz. Varışımızdan sonra saat 01:30`da SEYŞELLER`e hareket edecek olan Türk Hava Yollarına ait TK748 uçuş numaralı Uçağımızda yerlerimizi almak üzere işlemlerimizi tamamladıktan sonra yaklaşık 7,5-8 saatlik bir uçuşun ardından SEYŞELLER`e ulaşıyoruz. 



2 Gün: CUMARTESİ: MAHE ADASI-ST ANNE ADASI

 Hint Okyanusunda adalar kümesinin en büyük adası olan Mahe(Seyşeller) adası 142 kilometrekarelik yüz ölçümüne sahip AFRİKA`nın doğusunda ve MADAGASKAR`ın ise kuzeydoğusunda yer almaktadır. Mega Yat PEGASUS ile başlayacak olan güzel bir seyahat için kendi imkanlarımızla Mahe Limanı`na gidiyoruz ve Yatımızda bizler için ayrılmış kabinlerimize akşam üzeri yerleşiyoruz ve ST.ANNE Adası`na hareket ediyoruz. Bu ilk günün gecelemesi ST. Anne Adası açıklarında,denizde.  



3 Gün: PAZAR : CRUİEUSE ADASI-BBQ PARTİSİ

ST. ANNE adası açıklarında dinlendirici bir deniz üzeri uykusundan(gecesinden) sonra sabah kahvaltımızın ardından CRUİEUSE adasına doğru hareket ediyoruz. Birbirinden eşsiz koylarında geçirdiğimiz güzel vakitlerin ardından yüzmek için molalar veriyoruz ve akşam üzeri BBQ Partisi vermek üzere plaja yanaşıyor,adanın egzotik atmosferinde deniz mahsulü ağırlıkta birbirinden leziz ada ürünlerinden tadıyoruz. Gecelemek üzere yatımızla denize açılıyoruz.



4 Gün: PAZARTESİ : COUİSİN ADASI - ANSE LAZİO - PRASLİN PLAJI

Sabah erken saatlerde Cousin Adası içinhareket. Kuş cenneti ve doğal yaşamın keşfi sonrası gemiye dönüş. Öğleden sonar Anse Lazio `ya varış. Büyüleyici Praslin plajında serbest zaman. Geceleme denizde. 



5 Gün: SALI : ARİDE ADASI - ST.PIERRE ADASI - BAİE ST.ANNE ADASI

Sabah saatlerinde Aride Adası için hareket. Adanın keşfi sonrası öğlen St. Pierre Adası` na hareket. Öğle yemeği sonrası varış ve 3 saatlik dalış molası. Akşam üzeri Baie St. Anne Adası’ na hareket. Geceleme denizde.



6 Gün: ÇARŞAMBA : VALLE DE MAİ(EKSTRA) - FELİCİTE/GRAND SOEUR - LA DİGUE

İsteğe bağlı Valle de Mai turu sonrası öğlen dalış için Felicite veya Grand Soeur` a Hareket / Varış. Akşam La Digue‘e Hareket / Varış. Geceleme  limanında. 



7 Gün: PERŞEMBE : LA DİGUE - MOYANNE ADASI

İsteğe bağlı yarım günlük Seyşeller`in en güzel manzarasına sahip La Digue turu sonrası akşam üzeri Moyanne Adası için hareket / akşam varış. Geceleme Moyanne Adası açıklarında denizde. 



8 Gün: CUMA : MOYANNE ADASI - MAHE ADASI

Moyanne Adası keşfi sonrası serbest zaman ve BBQ partisi ve dalış imkanı. Öğleden sonra Mahe Adası‘na Hareket /Akşam üzeri Varış.Geceleme Mahe Adası açıklarında. 

CUMARTESİ : Ertesi sabah erken saatlerde Mega Yat PEGASUS`tan ayrılış. Kendi imkanlarınızla Hava Limanı transferi ve geri dönüş için check in işlemlerimizi yaptırıp uçağımızda yerlerimizi alıyoruz ve yaklaşık 8 saatlik uçuş sonrası İstanbul`a ulaşıyoruz. 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://academic-tour.com/tur-655-mega-yat-pegasus-ile-seyseller.html
    İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
    Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
    0232 463 25 25


    Bu çıktı 16.04.2024 09:42 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.