MEGA YAT VOYAGER İLE KOSTA RİKA PANAMA Tur Programı

5 Yıldızlı Mega Yat VOYAGER ile

KOSTA RİKA & PANAMA

8 GÜN – 7 GECE / 02 Mart 2019 

PUERTO CALDERA – NEGRITOS – QUEPOS, PLAYA BIESANZ – PUERTO JIMENEZ 

GOLFO DULCE – GOLFITO – CALETA CAIMAN / RESTINGUEADASI – CEBACOADASI

PLAYA MUERTO – PEARL ADASI – PANAMA CITY

 
Cruise Critic Cruisers tarafından En İyi Butik Gemi seçilen Variety Cruises’a ait Mega Yat Voyager ile Kosta Rika ve Panama’ nın en güzel sahil ve şehirlerini keşfediyoruz. Toplam 36 kabine sahip Voyager Mega Yat ile butik gezilerinizde yüksek standart ve konforu deneyimleyebilirsiniz. 

 

Kalkış Yerleri: PUERTO CALDERA LİMANI (Kosta Rika)
PROGRAM
1 Gün: CUMARTESİ: KOSTA RİKA -NEGRİTOS ADASI

Kendi imkanlarımız dahilinde edindiğimiz uçak biletlerimizin kontrollerini sağladıktan sonra Cumartesi öğleden sonra varacak şekilde İzmir Adnan Menderes Hava Limanından önce İstanbul'a oradan da gece yarısı(seçiminize göre) uçmak üzere hazırlıklarımızı tamamlıyoruz ve Kosta Rika'ya uçuyor;kendi olanaklarımızla Öğleden sonra Puerto Caldera Limanı (Kosta Rika)' ndan gemiye binmek üzere hazır bulunuyoruz. Mega Yat VOYAGER'ta bizler için hazırlanmış kabinlerimize yerleştirkten sonra karşılama kokteyli ve tanışma faslını da tamamlayıp  Negritos Adası' na hareket ediyoruz. Buradaki keyifli deniz üzeri yolculuğumuzun ardından  ilk günün yorgunluğunu atmak üzere açık denizde gemide geceliyoruz.



2 Gün: PAZAR: QUEPOS-MANUEL ANTONİO ULUSAL PARKI-CANOPY ORMANI-DULCE-PORTO JİMENEZ

KOSTA RİKA'da bu ilk sabah saatlerinde Quepos'a varış. Bu seyahatin en görülmesi gerektiğine inandığımız isteğe bağlı alınacak Manuel Antonio Ulusal ParkıTuru.Öğle yemeğinden sonra yine isteğe bağlı alınacak Canopy Ormanı Turu. Öğleden sonra yüzme aktivitesi için Playa Biesanz' a Hareket / Varış. (Canopy OrmanıTuru'na katılan misafirlerimiz gemiye Playa Biesanz' ten bineceklerdir.) Tropikal temalı akşam yemeği ve parti sonrası gece geç saatlerde Golfo Dulce - Puerto Jimenez' e Hareket. Geceleme denizde. 



3 Gün: PAZARTESİ: OSA-GOLFO DULCECEBACO ADASI

Sabah saatlerinde Puerto Jimenez' e Varışımızın ardından isteğe bağlı alınacak Osa Yarımadası Turu. Geç öğle yemeği için gemiye dönüş ve çicek tapınağı olarak adlandırılan Casa Orquiedas'ı geçiş. İsteğe bağlı kara turu sonrası yüzme aktivitesi. Golfito - Golfo Dulce' ye Hareket / Gece yarısı Varış.Gümrük ve Pasaport işlemleri sonrası Cebaco AdasıPanama' ya hareket. Geceleme denizde.  



4 Gün: SALI: OSA-GOLFO DULCECEBACO ADASICALETE CAİMAN-RESTİNGUE ADASI-GEBACO ADASI-BBQ PARTİSİ

Sabah saatlerinde Calete Caiman / Restingue Adası' na Varış. Küçük bir cennet olan bu adada şnorkel ile dalış ve yüzme aktivitesi. Öğle saatlerinde hemen yakındaki Cebaco adası'na varış.Plajda BBQ-PARTİSİ sonrası öğleden sonra Playa Muerto, Darrien'a hareket. Geceleme denizde. 



5 Gün: ÇARŞAMBA: DARIEN ULUSAL PARK TURU(İSTEĞE BAĞLI)

Bugün için dileyenler tam gün serbest zaman kullanabildikleri gibi dileyenlerle ise İsteğe bağlı Darrien Ulusal Parkı Turu gerçekleştirilecektir. Tur sonrası gemiye dönüş ve geceleme açık denizde.



6 Gün: PERŞEMBE: PEARL ADASI-PANAMA CİTY-MARİNA FLEMENCO-OLD PANAMA

Sabah erken saatlerde Pearl Adası'na hareket. Yüzme, şnorkelle dalış ve plajda BBQ. Ativiteler sonrası Panama City'ye hareket. Öğleden sonra Marina Flamenco ( Panama City)'ye varış ve Pasaport işlemleri. İsteğe bağlı alınacak yerel restaurantta Akşam Yemeği dahil Old Panama - Casco Viejo Turu Sonrasında gemiye dönüş. Geceleme açık denizde. 



7 Gün: CUMA: GATUN GÖLÜ -SAN LORENZO KALESİ-KANAL MÜZESİ

Sabah isteğe bağlı alınacak Gatun Gölü Turu ile San Lorenzo Kalesi'ni keşfedebilir, Canal Expansion Observation Center'ı ziyaret edip burada öğle yemeği molası verebilirsiniz. Panama City'ye dönüş ve Kanal Müzesi ziyareti sonrası gemiye dönüş.Veda yemeği. Geceleme denizde.



8 Gün: CUMARTESİ: GEMİDEN AYRILIŞ-İSTANBUL-İZMİR

Bu son günümüzde sabah saatlerinde eşyalarımızı da alarak kendi imkanlarımız ile edindiğimiz uçak biletlerimizi de kontrol ederek hava limanına hareket ediyoruz. Orada bizi bekleyen uçağımızla önce İstanbul sonra da İzmir'e hareket etmek üzere yola çıkıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Kosta Rika ve Panama’ ya seyahat edecek Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları (tüm pasaport türlerinde) iş ve turizm amaçlı seyahatlerde 90 güne kadar vizeden muaftır.

     


    İptal Şartları
    https://academic-tour.com/tur-656-mega-yat-voyager-ile-kosta-rika-panama.html
    İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
    Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
    0232 463 25 25


    Bu çıktı 19.04.2024 15:05 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.