Otobüsle İSTANBUL KÜLTÜR VE KEYİF TURU TURU (2021 Sezonu) Tur Programı

-GÜNDÜZ ÇIKIŞLI-

 İSTANBUL KÜLTÜR VE KEYİF TURU 

TRYP BY WYNDHAM İSTANBUL TOPKAPI KALİTESİYLE KONAKLAMA AYRICALIĞI

KUMKAPI EĞLENCESİ İMKANI İLE...

ORTAKÖY, DOLMABAHÇE SARAYI, BEYOĞLU, TAKSİM, İSTİKLAL CADDESİ, YEŞİLÇAM SOKAĞI, ÇİÇEK PASAJI
NEVİZADE CADDESİ, GALATA KULESİ, SULTANAHMET MEYDANI, TOPKAPI SARAYI, AYASOFYA
YEREBATAN SARAYI, SULTANAHMET CAMİİ, HİPODROM, EMİNÖNÜ, BOĞAZ TURU, ÇAMLICA TEPESİ, BÜYÜK ADA TURU

1.TUR23-25 Nisan          2.TUR13-15 Mayıs (Bayram)             3.TUR: 21-23 Temmuz(Bayram)
4.TUR28-30 Ağustos           5.TUR24-26 Eylül             6.TUR: 29-31 Ekim

(3 Gün-2 Gece)

 

Kalkış Yerleri: 05:50 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay - Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 05:55 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak), 06:05 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü), 06:20 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü),06:30 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı) 06:35 KARŞIYAKA (Anıt), 06:40 KARŞIYAKA (Yunuslar), 06:50 BOSTANLI Bostanlı İskele, (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 06:55 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı), 07:10 BORNOVA (Ege Ünv. Hastanesi Önü) 07:15 BORNOVA (O
PROGRAM
1 Gün:

AKŞAM:

Akşam 21:15 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü),  21:25 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  21:35 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü),  21:50 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü),  22:05 KARŞIYAKA (Anıt), 22:10 KARŞIYAKA (Yunuslar),  22:15 BOSTANLI (Bostanlı İskele-İskelenin Karşısı),  22:25 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı),  22:45 BORNOVA (Ege Ünv. Hastanesi Önü)’ nden siz değerli konuklarımızı alarak MANİSA, SARUHANLI, AKHİSAR, BALIKESİR, SUSURLUK, GEMLİK, YALOVA,  üzerinden, (arabalı vapur ile) sabah saatlerinde İSTANBUL' a ulaşıyoruz.

1.GÜN :

Sabah kahvaltımızı, uygun bir yerde (ekstra) yaptıktan sonra, bu güzel turumuzun başlangıcında, İSTANBUL’ u en güzel hissedebileceğiniz yerlerden biri olan ve kartpostalların eşsiz semti ORTAKÖY’ e geliyoruz. Burada verilecek serbest zamanda, isteyenler, meşhur tarihi ORTAKÖY CAMİİ’ ni gezebilirler. Ardından, BEŞİKTAŞ’ ın merkezinde bulunan İSTANBUL’ un en görkemli yapılarından DOLMABAHÇE SARAYI’ nı ziyarete gidiyoruz. Sultan Abdülmecid tarafından 19. yüzyılın ikinci yarısında yaptırılan bu muhteşem yapı adeta İstanbul’ un en önemli simgelerinden biri. Gözalıcı bahçesi boğaza nazır eşsiz konumu ve tarihimizin önemli olaylarını yaşandığı bu saray gezisi hiç aklımızdan çıkmayacak. MİNİATURK bir sonraki ziyaret edeceğimiz müzemiz. Güzel yurdumuzdaki hem tarihi hem de doğal güzelliklerin birer modelinin bulunduğu bu Haliç kıyısındaki İstanbul’ un nadide müzesi bize vatanımızın ne kadar eşsiz bir yer olduğunu tekrar hatırlatacak. Buradan yönümüzü ülkemizin belki de en etkileyici müzelerinin başında gelen RAHMİ KOÇ MÜZESİ’ ne çeviriyoruz. Rahmi Koç ailesinin özel koleksiyonunun bulunduğu bu müze, klasik eşsiz otomobillerden trenlere denizaltısından tankına uçağından sürat teknelerine ve  ayrıca yüzlerce model vasıtaya sahip. 7 den 70 e herkesin ilgisini çekecek, çıkmak istemeyeceğimiz bu müzemiz içindeki güzel kafe ve restoranları ile de dinlenmemiz için farklı imkânları bulacaksınız. İSTANBUL’ u doyasıya hissettiğimiz günün ardından, konaklama yapacağımız İstanbul’ un en şık ve nezih otellerinden biri olan HILTON GARDEN INN HOTEL’ imize yerleşiyoruz. Dileyen konuklarımız yemekten sonra, otelimizin hemen  bitişiğinde yer alan ve yürüyüş mesafesinde olan  CAN PARK AVM’ ye gitme şansına sahipler.  Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltıdan sonra, İstanbul’ da yapılacak en güzel aktivitelerden olan Boğaz turuna katılmak üzere yola çıkıyoruz. BOĞAZ TURUnda teknemizden İstanbul’ un birçok güzel kıyı semtlerini, tarihi binalarını, yalıları,  görüyoruz. Yeni Cami, Mısır Çarşısı, Süleymaniye Cami, Galata Kulesi, Çırağan Sarayı, Beylerbeyi Sarayı bu güzel boğaz turumuz süresince kıyı boyunca gözlerimizi süsleyecek tarihi yapılardan sadece bazıları… Ardından konuklarımız ile TAKSİM Meydanı’ ndan, İSTİKLAL CADDESİ’ ne doğru yürüyüşler yapmak üzere BEYOĞLU’ na gidiyoruz. Burada misafirlerimiz ÇİÇEK PASAJI’ nı görebilir, St Antonio Kilisesi’ nin ihtişamlı görünüşüne şahit olabilir, İstiklal Caddesinin 24 saat cıvıl cıvıl olan ortamında hoş vakitler geçirebilirler. Aynı bölgede bulunan bir sonraki ziyaret noktamız olan, İstanbul’ un en yeni müzesi turun en dikkat çekici kısımlarından, dünyanın en meşhur müzelerinden MADAME TUSSAUDS’ u görmek üzere turumuza devam ediyoruz. İstanbul’ a yeni bir heyecan veren bu balmumundan dünyanın ve ülkemizin ünlü kişilerinin benzerlerinin sergilendiği müze, simge şehirleri öne çıkaran bir başka ziyaret noktamız. Sonrasında SEALİFE AKVARYUM’ u gezmeye gidiyoruz. Köpekbalıklarına ve vatozlara hiç bu kadar yakın olmadığınızı ve onların inanılmaz dünyasını görebileceğiniz bu harikulade akvaryum, düzinelerce daha farklı deniz canlısına da  ev sahipliği yapıyor… FORUM İSTANBUL AVM  içinde olan SEALİFE AKVARYUM’ dan başka LEGOLAND’ in dünyası da bizi burada bekliyor olacak. Hepimizin çocukluğunda ayrı bir yeri olan LEGOLAR ile bu eğlence merkezinde keyifli dakikalar geçireceğiz. Bu merkezleri ziyaret etmek istemeyen misafirlerimiz yine aynı yerde bulunan ve bizlere dinozorlar dünyasının kapılarını aralayan JURASSİC LAND’ a uğrayabilirler. Zevkli ve yoğun geçen bu harika günün ardından, HILTON GARDEN INN HOTEL’ imize geri dönüyoruz.  Bu güzel otelimizin de keyfini sürerek, akşam yemeğimizi alıyoruz. Konaklama otelimizde…



3 Gün:

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından, bavullarımızı aracımıza koyup, kısa bir yolculuktan sonra, BURSA’ ya ulaşıyoruz. Türkiye’de en çok tercih edilen, kayak merkezlerinden biri olan, ULUDAĞ’ a çıkıyoruz. Uludağ’ da arzu eden konuklarımız kayak ve snowboard yapabilir, Diğer konuklarımız kar manzarasını seyrederek kafelerde sıcak sahleplerini içebilirler. Burada geçireceğimiz neşeli saatlerden sonra,   yolumuzun üstünde, İNKAYA ( TARİHİ ÇINAR ) olarak bilinen yerde çay ve fotoğraf molası veriyoruz. Daha sonra, uygun molalarla SUSURLUK-BALIKESİR üzerinden, akşam saatlerinde İZMİR’ e dönüş yapıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR organizasyonunda görüşmek dileği ile siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (21:15)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (21:25)
  • ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü) (21:35)
  • ALSANCAK ( Lozan-Fuar Kapısı Önü) (21:50)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (22:05)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (22:10)
  • BOSTANLI İSKELE ( Mavişehir İstikameti) (22:15)
  • KARŞIYAKA ( Mavişehir Mavibahçe Karşısı ) (22:25)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (22:45)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (22:50)
Notlar
  • Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
  • Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda her türlü değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  • Otelde aynı standartlarda olmak koşulu ile değişiklik yapılabilir.
  • Otellerde, oda durumlarında 3. yatak ilave yataktan oluşmakta olup, kırma veya standart yatak verilebilir. Oda dağılımları uygunluk durumlarına göre otel tarafından yapılır .Misafirimiz turu satın alırken,  bu şartı kabul etmiş sayılır.
  • Otel doluluk durumuna göre, akşam yemeğini Set Menü veya Açık Büfe verebilir.
  • Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
  • Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.
  • Turların kalkış tarihinden en az 48 saat evvel, tur kalkış saati, rehber telefonu, tekrar teyid edilir.
  • Tur programı ACADEMİC TOUR Kayıt formu maddeleri bir bütündür.
  • Turlarımız yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır.
  • Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.
  • 1618 sayılı yasa gereği tüm katılımcılarımız sigortalıdır. Sigorta seyahat süresindeki ani (akut) rahatsızlanmaları, kazaları ve 1. derecede yakın kaybı nedeni ile geri dönüşü kapsar. Daha önce mevcut olan kronik rahatsızlıklar, salgınhastalıklar sigorta kapsamına girmez.
  •  İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Sigortada belirtilen doktor ve hastane  raporu ile belgelenebilen hastalıklar  ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi  mümkün değildir.
  • Pandemi veya mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) ve ya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlamalara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Academic Tour sorumlu değildir. Rehber programda hertürlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

İptal Şartları
https://academic-tour.com/otobusle-gunduz-cikisli-istanbul-turu
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 19.04.2024 05:17 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.