DATÇA BADEM ÇİÇEĞİ Ve BAHAR ZAMANI Tur Programı

  DATÇA BADEM ÇİÇEĞİ ZAMANI 

İlkbahar gelende, Datça’nın her bir köşesi badem çiçekleriyle donanır...
Badem ağaçları baharın habercisi, doğanın sabahıdır.
Dağlar, ovalar, bağlar, tarlalar beyaza keser….
Öyle beyaz olur ki, kar yağmış sanılır..!  

Datça’nın en harika zamanlarıdır, badem çiçekleriyle, papatyaların buluştuğu zamanlar.

DATÇA-MARMARİS-AKYAKA GEZİLERİ DAHİL!

 4* Premier Nergis Beach & Spa Hotel  Kalitesiyle Konaklama (Marmaris'te) 
Denize sıfır konumda bulunan lüks ve konforlu otelimiz,
Marmaris’in en gözde lokasyonunda uzunyalı sahilinde yer almaktadır

2 Gün-1 Gece
16-17 Şubat Festival / 17-18 Şubat Festival / 24-25 Şubat Baden Çiçeği Zamanı  
2-3 Mart Badem Çiçeği Zamanı / 9-10 Mart Bahar Zamanı /16-17 Mart Bahar Zamanı 

23-24 Mart Bahar Zamanı /29-30 Mart Bahar Zamanı 

Kalkış Yerleri: Sabah saat 05:30 KARŞIYAKA (Mavişehir Mavibahçe Önü) 05:40 KARŞIYAKA (Bostanlı iskele), 05:45 KARŞIYAKA (Yunuslar, Anıt), 06:00 ALSANCAK (Lozan Meydanı-Atatürk Lisesi Önü), 06:15 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 06:25 ÜÇYOL, 06:45 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 05:45 Mavişehir Mavibahçe Avm önü 05:55 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü,  06:00 KARŞIYAKA Yunuslar, 06:05 KARŞIYAKA Anıt, 06:20 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 06:35  ALSANCAK  Lozan Atatürk Lisesi  06.45’de ÜÇYOL (Terra Pizza Önü), 06.55 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 07:00 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)’nden siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Yolda alacağımız (ekstra) kahvaltının ardından, DATÇA’ya hareket ediyoruz.  Dağların arasından, kıvrılarak uzanan bir yoldan, çam, zeytin, badem ağaçlarının mis kokuları ve eşsiz güzellikleri arasından geçerek DATÇA’ya ulaşıyoruz. Yöreye has lezzetlerden öğle yemeğimizi aldıktan sonra, ünlü coğrafyacı ve tarihçi Strabon’un ‘’Tanrı, yarattığı kulunun uzun ömürlü olmasını istiyorsa Datça Yarımadasına bırakır’’  sözünde de dediği gibi, bu muhteşem güzellikteki şirin beldede, önce ESKİ DATÇA’nın dar sokaklarında gezip tarihi dokusunu inceliyoruz. Sonrasında, YENİ DATÇA’ turumuzu da tamamlayarak, HIZIRŞAH KÖYÜ KÜLTÜR EVİ’ni geziyor ve çevresinde bulunan kar yağmış gibi bembeyaz görünen badem çiçekleri arasında  vereceğimiz serbest zamanda fotoğraflarımızla bu unutulmaz anları ölümsüzleştiriyoruz. Daha sonra MARMARİS’e hareket ediyoruz. Denize sıfır konumda bulunan lüks ve konforlu 4* Premier Nergis Beach & Spa Hotel’imize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından, otelimizden ayrılarak, Marmaris merkez’e geçiyoruz. Sahilde yürüyüşler yapıyor ve çarşısında alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Buradan hareketle mavi ve yeşilin muhteşem tonları eşliğinde, küçük bir balıkçı kasabası olan AKYAKA’ ya ulaşıyoruz. Vereceğimiz serbest zamanda isteyen konuklarımızla Tekne Turuna katılıyoruz. Ağaçlar ve sazlıklar arasından tekne ile süzülerek, Azmakbaşı deresinin, denizle buluştuğu noktayı görüyoruz. Daha sonra, geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Yolda alacağımız uygun molaların ardından, akşam saatlerinde İZMİR’ e varıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Önü) (05:45)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (05:55)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:00)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (06:05)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (06:20)
  • ALSANCAK (Lozan-Atatürk Lisesi Önü) (06:35)
  • ÜÇYOL (Terra Pizza Önü) (06:45)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (06:55)
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (07:00)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Academic Tour hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.

» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.

»Mücbir sebeplerden (hava, kar sebebiyle yolların kapanması veya farklı nedenlerden kapanması, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Academic Tour sorumlu değildir.Rehber programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

»Triple odalar, 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçük tür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. 

İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon, Uçaklı ve Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, Özel Seyahat, Sağlık, ve Güvence Sigortası yaptıran misafirlerimiz, MUCBİR sebep göstermesiyle turu satın aldıkları tarihten, tur bitimine kadar yaşadıkları olumsuzluklar güvence altına alınır. Ani gelişen rahatsızlıklar, birince derece vefat veya ani hastalıklar bu güvence paketine dahildir. Gerekçesiz iptaller, kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamına girmez. İptal ve iadeler, acentemiz nezdinde yapılmayıp, sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/datca-badem-cicegi
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 02:01 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.