Otobüslü KAPADOKYA TURU (1 Gece Konaklamalı Fırsat Turu) Tur Programı

MART AYI ÖZEL - ŞOK KAMPANYA !!!

  OTOBÜSLÜ KAPADOKYA TURU  

BY CAPPADOCIA HOTEL&SPA Y.P. KONAKLAMA
(Avanos'ta Merkezi Konaklama)    

  12-14 Mart 2021   /  19-21 Mart   /  21-23 Mart  /  26-28 Mart  

2 Gün-2 Gece (1 Gece Konaklamalı)

Ihlara Vadisi -Derinkuyu Yeraltı Şehri-Güvercinlik Vadisi- Onyx Atölyeleri-Manzara Tepesi- Zelve-Paşabağları-Devrent Vadisi (Hayal Vadisi)-Balon Turu-Göreme Açık Hava Müzesi-Üç Güzeller-Sallanan Köprü-Ürgüp-Asmalı Konak-Turasan Şarap Fabrikası-Çömlek Atölyeleri-Sultanhanı Kervansarayı

Mart Ayı Özel Şok Fiyat!!! 399 TL

  PEŞİN FİYATINA VADE FARKSIZ 3 TAKSİT İMKANI  

2021 Sezonu Otobüslü Kapadokya 1 Gece Konaklamalı Turlarımız için yazıya tıklayabilirsiniz

Kalkış Yerleri: 18:45 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 18:50 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak) 19:00 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü) 19:15 LOZAN (Lozan Kapısı Önü), 19:30 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı) 19:35 KARŞIYAKA (Anıt), 19:40 KARŞIYAKA (Yunuslar) 19:45 KARŞIYAKA Bostanlı İskele, (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 19:50 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı), 20:05 BORNOVA (Ege Ünverstesi Hastane Önü) 20:10 BORNOVA
PROGRAM
1 Gün: İZMİR-AKSARAY-IHLARA VADİSİ-DERİNKUYU YERALTI ŞEHRİ-UÇHİSAR-GÜVERCİNLİK VADİSİ-ONYX ATÖLYELERİ-AVANOS

AKŞAM:

Akşam, saat 18:45 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 18:50 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak) 19:00 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü) 19:15 LOZAN (Lozan Kapısı Önü), 19:30 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı) 19:35 KARŞIYAKA (Anıt), 19:40  KARŞIYAKA (Yunuslar)  19:45 KARŞIYAKA Bostanlı İskele, (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 19:50 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı), 20:05 BORNOVA (Ege Ünverstesi Hastane Önü) 20:10 BORNOVA (Osman Kibar Meydanı- Kampus Önü)’ nden siz değerli misafirlerimizi alarak TURGUTLU-SALİHLİ-KULA-UŞAK-AFYON-KONYA üzerinden, güvenli bir yolculukla  AKSARAY’a ulaşıyoruz.

1.GÜN:

Sabah rehberimizin belirlediği uygun bir yerde kahvaltımızı aldıktan sonra, dünyanın en büyük kanyonlarından biri olan,  IHLARA VADİSİ’ne hareket ediyoruz. 105 kiliseyle ve içinden akan Melendiz Çayıyla doğa ve tarihi iç içe bulabileceğiniz ve hala içinde yaşayanların olması itibariyle insana ayrı bir heyecan veren IHLARA VADİSİ’ne ulaşıyoruz. Önce, AĞAÇALTI KİLİSESİ’ni, sonrasında ise YILANLI ve SÜMBÜLLÜ kiliselerini ziyaret edip, rehberimizin anlatımlarıyla buradaki gezimizi tamamlıyoruz. Sonrasında yönümüzü DERİNKUYU YERALTI ŞEHRİ’ne çeviriyoruz... Yerin altında 8 kat olarak inşa edilmiş ve içerisinde büyük bir topluluğu barındırabilecek kapasitedeki yeraltı şehrine girdiğimizde, Misyonerler okulu, vaftiz havuzu, günah çıkartma yeri, erzak depoları, havalandırma bacaları, şarap imalathaneleri, kiliseler, manastırlar, su kuyuları, tuvaletler ve toplantı alanlarını geziyor rehberimizden bilgi alıyoruz. Ardından, kısa bir öğle yemeği molası almak üzere UÇHİSAR’a gidiyoruz. Keyifli kısa molamızı tamamlıyor, GÜVERCİNLİK VADİSİ’ne doğru yol alıyor ve yeryüzünde benzerine çok az rastlanan doğa harikası oluşumları görerek, bölgenin en yüksek 3 noktasından biri olan UÇHİSAR KALESİ’ni, KAPADOKYA’nın en güzel manzarasının izlendiği MANZARA TEPESİ’nde fotoğraflarımızı çekiyoruz. Sonrasında ONYX ATÖLYELERİ’ ne uğruyoruz.. Burada KAPADOKYA bölgesinden çıkarılan değerli bir taş olan onyx taşını,  işin üstadı ustaların elinde nasıl şekillendiğine şahit olacaksınız. Dünyanın farklı yerlerinden getirilen taşlarında işlendiği ve değerli takılar haline getirilen bu atölyelerde, gezimiz sonunda dileyen konuklarımız alışveriş yapabilecek. Turumuzun devamında, otelimizin de bulunduğu AVANOS’a geçiyor, Kızılırmak kenarında akşam yürüyüş keyfimiz esnasında Sallanan Köprü’yü gördükten sonra By Cappadocia Hotel & Spa otelimize  yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: BALON TURU-ZELVE-PERİ BACALARI-HAYAL VADİSİ-ASMALI KONAK(MUSTAFAPAŞA)-GÖREME-SULTANHANI

Sabah, erken saatlerde isteyen konuklarımızla, BALON TURU’na (hava şartları uygun olursa, ekstra) katılıyoruz. Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, 4000 bin yıldır bölgede babadan oğula, dededen toruna Kızılırmak’ın toprağından yapılan Çömlekçilik sanatını görmeye, ÇÖMLEK atölyelerine gidiyoruz. Böylece bir tezgâhın başına oturup, ustanın yardımı ile kendi ellerinizle çömleğinizi yapma imkânınız olacak. Zelve’de bulunan ve PAŞABAĞLARI olarak bilinen, bölgenin en büyük ve çok başlı Peri Bacaları’nın bir arada olduğu bu bölgede, isteyen konuklarımız Peri Bacaları’nın içine girerek,  keyifli yürüyüşlerle güzel anlar yaşayabilecekler… DERVENT VADİSİ veya HAYAL VADİSİ ismi de yakıştırılan bu bölgede, neyi hayal ederseniz onu karşınızda görebileceğiniz etkileyici vadiyi fotoğraflıyoruz. Bölgenin tanıtımına önemli katkısı olan aynı zamanda ÜRGÜP'ün büyük konaklarına örnek alarak görebileceğimiz, Mustafapaşa’da bulunan ve ASMALI KONAK dizisinin çekildiği konağı ziyaret ediyoruz. Ardından, bölgede yaklaşık 4000 yıldır üretiminin yapıldığı, meşhur şaraplarının satışının yapıldığı TURASAN ŞARAP FABRİKASI’na uğruyoruz. Dileyen konuklarımız alış veriş yapabilecekler… Kapadokya'nın simgesi ÜÇ GÜZELLER'de (Üç güzel peri bacası) fotoğraf molası verip gezimizin devamında, GÖREME AÇIKHAVA MÜZESİ’ne gidiyoruz. Burada, Kaya kiliselerini; Rahipler Manastırı, Rahibeler Manastırı, Azize Barbara Şapeli, Elmalı Kilise, Yılanlı Kilise, Yemekhane ve Kiler yapılarını, geziyoruz. Birbirinden keyifli anlar ve anılar biriktirdiğimiz Kapadokya’ya veda ederek, yol güzergâhımızda, tarihi ipek yolu üzerindeki Selçuklu mimarisi hanlarından en büyüğü olan SULTANHANI KERVANSARAYI’nı panoramik olarak görüp burada vereceğimiz mola sonrası, gece yarısı geç saatlerde İZMİR’e dönüyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (18:45)
  • HATAY (18:50)
  • ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü) (19:00)
  • ALSANCAK ( Lozan-Fuar Kapısı Önü) (19:15)
  • BAYRAKLI (Altınyol-Üst Geçit) (19:30)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (19:35)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (19:35)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (19:45)
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Karşısı) (19:50)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (20:05)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (20:10)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. 
» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
» Otellerde aynı standartlarda olmak koşulu ile değişiklik yapılabilir. 
» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
»  Tüm Otellerde, oda durumlarında 3. yatak ilave yataktan oluşmakta olup, kırma veya standart yatak verilebilir. Oda dağılımları uygunluk durumlarına göre otel tarafından yapılır .Misafirimiz turu satın alırken,  bu şartı kabul etmiş sayılır.
»Otobüste koltuk numarası rezervasyon önceliğine göre belirlenir.
»Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.
» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı İZMİR ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda İZMİR ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır. 
»Pandemi,  mücbir sebepler(hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya misafirlerimizin rehberin verdiği zamanlamalara uymamaları gibi nedenlerden tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden  Academic Tour sorumlu tutulamaz. Rehber programda hertürlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.
» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.
» Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi  mümkün değildir.

 


İptal Şartları
https://academic-tour.com/otobuslu-kapadokya-turu
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 25.04.2024 13:59 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.