AFYON ve FRİGYA TURU (Hafta Sonu) Tur Programı

  AFYON ve FRİGYA TURU  

5* JURA THERMAL HOTEL

Kalitesiyle Konaklama Ayrıcalığını Yaşayın...

Bu muhteşem otelin, hem keyfini çıkaracak,

hem de tarih, doğa ve kültür dolu bir hafta sonu geçireceksiniz...

 22-23 Mayıs 2021 (2 Gün – 1 Gece)

ŞOK KAMPANYA!!! SADECE 399 TL

Kalkış Yerleri: Sabah Saat: 06:45’da ÜÇKUYULAR (F.Altay Pamukkale Yazıhane Önü) , 06:50 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak), 07:00 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü), 07:15 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 07:30 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı) 07:35 KARŞIYAKA (Anıt), 07:40 KARŞIYAKA (Yunuslar), 07:45 BOSTANLI (Bostanlı İskele-İskelenin Karşısı), 07:50 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı), 08:05 BORNOVA (Ege Üniversitesi Hastane Önü) 08:10 BORNOVA (Osman Kibar Meydanı Kampus Önü’nde
PROGRAM
1 Gün:

Sabah Saat: 06:45’da ÜÇKUYULAR (F.Altay Pamukkale Yazıhane Önü) , 06:50 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  07:00 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü),  07:15 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 07:30 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı)  07:35 KARŞIYAKA (Anıt),  07:40 KARŞIYAKA (Yunuslar),  07:45 BOSTANLI (Bostanlı İskele-İskelenin Karşısı),  07:50 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı),  08:05 BORNOVA (Ege Üniversitesi Hastane Önü) 08:10 BORNOVA (Osman Kibar Meydanı Kampus Önü’nden) siz değerli misafirlerimizi alarak, seyahatimize başlıyoruz. Yolda uygun molalarla, KULA, UŞAK üzerinden AFYON’a ulaşıyoruz. Afyon’da Mevlevihane'yi, Tekke Cami,  Ulu Cami'yi ve   rengarenk tarihi evlerini görerek, Afyon Kalesi'nin de güzel görüntüleri eşliğinde etkileyici sokaklarında gezintiler yapıyoruz. Serbest zaman esnasında yöresel öğle yemeğimizi aldıktan sonra, tarihi Taşhan’da keyifli bir kahve molası veriyoruz. Güzel bir günün ardından, 5* Jura Thermal Hotels’e yerleşiyoruz. Akşam yemeğine kadar otelin termal havuzundan, aktivitelerinden faydalanıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından, bu güzel otelimizin termal sularından aktivitelerinden bir süre daha faydalandıktan sonra, otelden ayrılıyor ve yönümüzü FRİG VADİSİ’ne çeviriyoruz. Bundan 3000 yıl önce Frigyalıların kayalara oyularak kurduğu bir medeniyet ve enfes bir coğrafyayı keşfe çıkıyoruz. Nice kralların yaşadığı bu vadide binlerce mezar ve anıt bulunduğu gibi insanlığın yaşam kültürüne dair izler de yer alıyor… Frigya'nın en önemli kaya yerleşimleri, oyma kaya mezarları, peribacaları, şapel, kilise ve Avdalaz Kalesi'nin bulunduğu AYAZİNİ KÖYÜ’nde tarihi kalıntıları ve antik eserleri rehberimiz eşliğinde gezerek, bilgilendirmelerini dinliyoruz. Hem doğası, hem de tarihi ile büyüleneceğiniz bu bölgede, fotoğraf ve serbest zamanın ardından geri dönüş yolculuğumuza başlıyor ve uygun molalarla akşam saatlerinde İZMİR’ e varıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    »  Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

    » Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

    » Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

    »Otobüslerde emniyet kemerlerinizi takmayı unutmayınız.

    » Gondol ve Bot gezileri, kış dönemlerinde hava şartlarına ve sefer durumuna göre gerçekleşmesi değişiklik gösterebilir.

     » Turlarımız talepler doğrultusunda 27, 31, 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken bu şartı kabul etmiş sayılır.

    » Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

    »Triple odalar, 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçük olabilir. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar; Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için, Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.

    »Hava koşulları veya elimizde olmayan sebeplerden dolayı gezilemeyen görülemeyen yerlerden Acentamız sorumlu tutulamaz.

    » Yerel otoriteler tarafından veya yasaklar, kısıtlamalar dolayısıyla gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi, tur, restoran,müze aktiviteleri yapılamaz.. Bu gezi veya turların yapılamamasından Academic Tour sorumlu tutulamaz. Rehber programda her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

    » İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Turlarda iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Seyahat sigortası, acil ve akut rahatsızlıklar için geçerlidir. Daha önce mevcut olan ve kronik rahatsızlıklar, salgın hastalıklar sigorta kapsamına girmez. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten, tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar, ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur İptallerinde; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilinir nezdinde yapılmayıp, tüm başvurular ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. 


    İptal Şartları
    https://academic-tour.com/afyon-ve-frigya-turu
    İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
    Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
    0232 463 25 25


    Bu çıktı 17.04.2024 01:15 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.