DALYAN-KAUNOS KRAL MEZARLIKLARI-İZTUZU PLAJI-ÇAMUR BANYOSU-TEKNE TURU Tur Programı

GÜNÜBİRLİK

 DALYAN - KAUNOS KRAL MEZARLIKLARI 

 İZTUZU PLAJI - ÇAMUR BANYOSU - TEKNE TURU 

Sabah Kahvaltısı (Sınırsız Çay) +ÖğleYemeği (Balık veya Tavuk)+

İztuzu Plajı Giriş Ücreti+Tekne Turu+ 

Ulaşım+ÇevreGezileri+Rehberlik+Çevre Gezileri Dahil!!! 230 TL

DALYAN-TEKNE TURU-İZTUZU PLAJI YÜZME MOLASI-KAUNOS KRAL MEZARLIKLARI-

ÇAMUR BANYOSU

5 Eylül Pazar  Günü 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM

Sabah saat 05:40 Mavişehir Mavibahçe Avm önü 05:45 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü,  05:50 KARŞIYAKA Yunuslar, 05:55 KARŞIYAKA Anıt, 06:10 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 06:20  ALSANCAK  Lozan Atatürk Lisesi  06.30 ÜÇYOL (Pizza Pizza Önü), 06.35 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 06:45 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)’nden siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Acentamızın ikramı ile yolda uygun bir yerde sabah kahvaltımızı alıp, AYDIN, ÇİNE, MUĞLA üzerinden keyifli bir yolculuk sonrası, GÖKOVA’ya ulaşıyoruz. GÖKOVA KÖRFEZİ’nin büyüleyen manzarasını seyredip, ülkemizde gizli kalmış ve doğallığını koruyabilmiş ender yerlerden biri olan DALYAN’a doğru ilerliyoruz. Dalyan’a geldiğimizde bizi bekleyen teknelerimizle, DALYAN TEKNE TURU’na (Fiyata Dahil) çıkıyoruz. Sazlıkların arasından bol bol fotograf çekimi yapacağımız TEKNE TURU’nda,  Kaunos Kral Mezarlarında fotoğraflarımızı çekip rehberimizin detaylı bilgilendirmelerini dinleyerek, dünyaca ünlü Caretta - Caretta Kaplumbağalarının üreme yeri olan Mavi Bayrak Ödüllü İztuzu Plajını Gidiyoruz. Burada arzu eden konuklarımızla yüzme keyfimizi gerçekleştiriyoruz.  Ardından  yine acentamızın ikramı olarak, balık, tavuk veya köfte seçeneklerinden birini tercih ederek öğle yemeğimizi alıyoruz. Yemek molası sonrasında isteyen konuklarımızla (diğer konuklarımız Dalyan merkezinde çarşısında keyifli zaman geçirebilirler) Çamur Banyolarına uğrayarak 39 derece sıcaklığa sahip olan kaplıca suyundan faydalanma imkanı buluyorsunuz. Dalyan’ın en popüler aktivitesi olan sağlıklı çamur banyosu  esnasında,  eğlence dolu dakikalar geçireceksiniz... Turumuzun devamında tekne ile kanalın üst kısmında yer alan Kaunos Kral Mezarlarında fotoğraflarımızı çekip rehberimizin detaylı bilgilendirmelerini dinleyerek, bu harika turumuzu sonlandırıyoruz. Unutulmaz anılarımızla geri dönüş yolculuğumuza başlıyor ve uygun molalarla akşam saat 23:00-2330 civarı İZMİR’e ulaşıyoruz.  Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • MAVİŞEHİR (Egepark Avm Önü) (05:40)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (05:45)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (05:50)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (05:55)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (06:10)
  • ALSANCAK (Lozan-Atatürk Lisesi Önü) (06:20)
  • ÜÇYOL (Terra Pizza Önü) (06:30)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (06:35)
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (06:45)
Notlar

Araçta ve yolda kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız


İptal Şartları
https://academic-tour.com/dalyan-iztuzu-plaji-tekne-turu
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 07.05.2024 13:17 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.