DATÇA-MARMARİS-SELİMİYE TURU (Ağustos 2 Gece Konaklamalı ) Tur Programı

2 GECE KONAKLAMALI

  DATÇA - MARMARİS - SELİMİYE TURU  

DATÇA KONAKLAMALI

AKYAKA, MARMARİS, DATÇA, TAŞLIK PLAJI, SELİMİYE, BAYIR KÖYÜ, KIZKUMU

Begonvillerle çevrili dar sokakları, kartpostal güzelliğindeki ormanları, 
tarihi değerlerleri ve tertemiz havası ile DATÇA ,
Birbirinden güzel koyları, göz alabildiğine uzanan ormanları,köyleri, ile MARMARİS 

DALYA RESORT HOTEL'de Herşey Dahil Konaklama(Alkollü İçecekler Ekstra)

(DENİZ ,HAVUZ KEYFİ) 

 Tur Süresi 3 Gün-2 Gece / Otel Konaklaması 2 Gece 

19-21 Ağustos/ 26-28 Ağustos 

  ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!!   

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:00 Mavişehir Mavibahçe Avm önü 06:05 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü,  06:10 KARŞIYAKA Yunuslar, 06:15 KARŞIYAKA Anıt, 06:30 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 06:45  ALSANCAK  Lozan Atatürk Lisesi  07.00’de ÜÇYOL (Pizza Pizza Önü), 07.05 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 07:15 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)’nden siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Uygun bir yerde sabah kahvaltımızı alıp, (extra) AYDIN üzerinden, GÖKOVA KÖRFEZİ’nin büyüleyen manzarasını seyredip, mavi ve yeşilin muhteşem tonları eşliğinde, küçük bir balıkçı kasabası olan AKYAKA’ya geliyoruz. Burada, isteyen konuklarımızla, ekstra Tekne Turuna katılıyor  ve ağaçlar ve sazlıklar arasından tekne ile süzülerek, Azmakbaşı deresinin, denizle buluştuğu noktayı görüyoruz.  Serbest zamanın ardından, MARMARİS’e hareket ediyoruz. Marmaris limanında ve çarşısında gezintiler yapıyoruz.  Çay, kahve keyfimizide yaptıktan sonra, dağların arasından eşsiz güzellikler arasında ilerleyerek DATÇA’ya ulaşıyoruz. Datça’ya DALYA RESORT HOTEL’imize yerleşiyoruz. Herşey dahil (Alkollü İçecekler Exstra) konseptinde olan otelimizde akşam yemeğimizi muhteşem manzaraya karşı alıyoruz.  Konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından, isteyen konuklarımız otelin havuzundan ve aktivitelerinden faydalanabilir, dileyen misafirlerimiz de otele yürüme mesafesinde bulunan Taşlık Plajından denize girebilirler. Öğle yemeğimizi aldıktan sonra, ünlü coğrafyacı ve tarihçi Strabonun ‘’Tanrı, yarattığı kulunun uzun ömürlü olmasını istiyorsa Datça Yarımadasına bırakır’’ sözünde de dediği gibi, muhteşem güzellikteki bu şirin belde de önce ESKİ DATÇA’yı geziyoruz. Taş evlerle süslü sokaklarında yürüyerek CAN YÜCEL sokağına ulaşıyoruz. Ünlü şairimiz Can Yücel’in çok sevdiği ve son yıllarını geçirdiği evi görerek, köy kahvesinde mola veriyoruz. Eski Datça’nın güzel sokaklarını fotoğraflıyarak, keyifli anlar yaşıyoruz.  Badem, zeytinyağı, bal alışverişleri sonrasında,  yönümüzü YENİ DATÇA’ya çeviriyoruz. Burada vereceğimiz serbest zamanın ardından, tekrar otelimize geri dönüyor ve akşam yemeğimizi alıyoruz. Konaklama otelimizde.



3 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından, deniz, havuz, otelin manzara keyfini sürüyoruz. Öğle yemeğimizi aldıktan sonra bu güzel otelimizden ayrılıyor ve SELİMİYE’ye hareket ediyoruz. Sahilinde ve sokaklarında dolaşıp meşhur losta tatlısından tadıyoruz. Buradan hareketle diğer gezi noktamız olan BAYIR KÖYÜ’ne geçiyoruz. Koca çınar ağaçlarının gölgesi altında, çay ve kahve molası veriyoruz. Rivayete göre, yüzyıllık çınar ağacının etrafından bir tur attığınızda, ömrünüzün uzayacağına inanılıyor…Çınar ağacı altında geçireceğimiz keyifli zamanın ardından, tekrar otobüsümüzde yerlerimizi alarak, KIZKUMU’na yol alıyoruz. Rehberimizin anlatacağı Kızkumu’nun efsaneleşmiş aşk hikayesini dinliyor ve verilecek serbest zamanda bol bol fotoğraf çekimi yapma şansına sahip oluyoruz. Güzel bir bayram tatili geçirerek geri dönüş yolculuğumuza başlıyor ve uygun molalarla akşam saatlerinde İZMİR’ ulaşıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Önü) (06:00)
  • BOSTANLI İSKELE (Konak İstikameti) (06:05)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:10)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (06:15)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (06:30)
  • ALSANCAK (Lozan-Atatürk Lisesi Önü) (06:45)
  • ÜÇYOL (Terra Pizza Önü) (07:00)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (07:05)
  • ÜÇKUYULAR(Pamukkale Yazh. Önü-F.Altay) (07:15)
Notlar

»Araçta,tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir.Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Academic Tour konaklama şartlarına uygun olarak, turda  ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

»Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun    iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

»Koltuk numaraları rezervasyon önceliğine göre verilir. Turu erken satın alan konuklarımız ön koltuklarda oturmayı hak ederler.

»Trafik Kanunu gereğince araçta bulunulan tüm seyahat sürecinde emniyet kemeri takılması zorunlu olup, aksi haldeki durumlarda Academic Tour sorumluluğu yoktur.

»Dönüşte yolcu bindiği durakta, tersten dağıtım yapılarak bırakılır.

» 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, Açma-kapama ve coachbed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. 

»İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Turlarda »Pandemi,  mücbir sebepler(hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya misafirlerimizin rehberin verdiği zamanlamalara uymamaları gibi nedenlerden tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden  Academic Tour sorumlu tutulamaz. Rehber programda hertürlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.
» İptal-İade Şartları: Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır. Tur tarihine 29 - 21 gün arası kalması durumunda yapılan iptaller de %35 noshow (kesinti bedeli), 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 noshow (kesinti bedeli) uygulanır. Katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı  gibi durumlar girmektedir. Gerekçe göstermeden yapılan iptaller,  ve kronik rahatsızlıklar, salgın hastalıklar sigorta kapsamına girmez ve ücret iadesi gerçekleşmez.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/datca-marmaris-selimiye-turuu
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 16.04.2024 15:10 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.