DUBAİ TURU (2023 Sezon) Tur Programı

  DUBAİ TURU   

Bölgenin Seçkin Otellerinden
4* THE S HOTEL AL BARSHA DUBAİ
DUBAİ MİRACLE GARDEN’A (MUCİZEVİ BAHÇE) 15 DAKİKALIK MESAFEDE KONAKLAMA AYRICALIĞIYLA…

DİKKAT !!!  DUBAİ ve ABU DHABİ ŞEHİR TURLARI,YEMEKLİ DHOW CRUISE GEZİSİ VE UÇAK BİLETLERİ DAHİL!!!

BAE’NİN BAŞKENTİ ABU DHABİ TURU DAHİL !!!
DÜNYA’NIN EN BÜYÜK CAMİİ’LERİNDEN SHEIK ZAYED CAMİİ GEZİSİ DAHİL !!!
DÜNYA’NIN EN YÜKSEK GÖKDELENİ BURJ KHALİFA’NIN PARÇASI DUBAİ MALL DAHİL !!!
DÜNYA’NIN EN GÖRKEMLİ ÇEŞMESİ (FOUNTAIN) GÖSTERİSİNİ İZLEME AYRICALIĞI İLE
SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL DHOW CRUIS YEMEKLİ TEKNE GEZİSİ FİYATA DAHİL !!!
SOUK MADİNAT JUMEİRAH
TURU FİYATA DAHİL !
 DÜNYA’NIN EN BÜYÜK ÇERÇEVESİNDE (DUBAİ FRAME) GEZİSİNE KATILMA İMKANIYLA…
YEMEKLİ-DUBAİ ÇÖL SAFARİ TURUNA KATILMA İMKANIYLA…
MİRACLE BAHÇELERİ TURUNA KATILMA İMKANIYLA…

SUNEXPRESS HAVA YOLLARI  ile İZMİR-DUBAİ-İZMİR - AKTARMASIZ (DİREKT UÇUŞ) FARKI İLE

 SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL :11-16 Şubat 
(5 Gece 5 Gün )

   ERKEN REZERVASYON FIRSATINI KAÇIRMAYIN !!!   

Kalkış Yerleri: İzmir Adnan Menderes Hava Limanı
PROGRAM
1 Gün: 11 Şubat İZMİR-DUBAI

Akşam: Saat 19:30’da İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali Sunexpress Hava Yolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle buluşuyoruz. Check-in ve bagaj işlemlerimizin ardından, Sunexpress Hava Yollarına ait XQ 898 sefer sayılı aktarmasız (direkt) uçuşumuzu gerçekleştirmek üzere uçağımızdaki yerlerimizi alıyor ve saat 22:00’de hareket ederek yaklaşık 5,5 saatlik bir gece uçuşunun ardından sabah saat 03:35’de Arap Yarımadasında bulunan, yedi emirlikten biri olan ve zenginliğin emsali DUBAİ’ye varıyoruz.



2 Gün: 12 Şubat DUBAİ ŞEHİR TURU-SOUK MADİNAT JUMEİRAH GEZİSİ-DUBAİ MALL TURU (FİYATA DAHİL!)

Pasaport kontrol işlemlerimizden sonra valizlerimizi alarak bizleri bekleyen aracımızla, Dubai’nin mucizevi Bahçesi Miracle Garden’a 15 dakikalık mesafede bulunan otelimize (4* The S Hotel Al Barsha) gidiyor yolculuk yorgunluğumuzu üzerimizden atmak için dinlenmek üzere odalarımıza yerleşiyoruz. Kahvaltımızı yaptıktan ve dinlendikten sonra rehberimiz ile belirlenen saatte otelimizin lobisinde buluşuyor ve panoramik turumuza başlamadan önce Dubai Emiri Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum’un kışlık sarayı Zabeel Palace’ı görüyor ve burada serbestçe gezen tavus kuşları ile fotoğraf çekme imkanına sahip oluyoruz. Fotoğraf molamızın bitiminde, DUBAİ’nin en işlek ve görkemli caddesi Sheikh Zayed yolundan ilerleyerek Emirates Kulelerini, gökdelenleri ve alış veriş merkezlerini panoramik olarak görüyor ve bir sonraki fotoğraf molamızı Jumeirah Sahilinde yer alan dünyaca ünlü Burj Al Arab otelinde veriyoruz. Turumuza, restoranlar ve cafeler ile çevrili, yaklaşık 7 km’lik bir yürüyüş alanına sahip Dubai Marina gezintimizle devam ediyoruz. Dünyaca ünlü marinada geçireceğimiz keyifli zamanın ardından, bir sonraki durağımız, 2018 yılında denize dolgu yapılarak oluşturulmuş, Blue Waters Adası olacaktır. Dünyanın en büyük dönme dolabı olan Ain Dubai’yi yakından görme ve birbirinde güzel fotoğraflar çekme imkanımızın olacağı bu gezimizin bitiminde, kanallar ve gondollarıyla DUBAİ’nin Venedik’i olarak adlandırılan Souk Medinat Jumeirah gezimize başlıyoruz. Butik otellerin, alış-veriş mağazalarının, Madinat tiyatrosunun bulunduğu, Dubai’ye özgü gondollarla kanallarında gezme imkanına sahip olacağınız bu turumuzda keyifli saatler sizi bekliyor olacak. Eski köylerin mimarisinin yansıtıldığı yapıların teraslarından birbirinden güzel fotoğraf kareleri çektikten sonra, rehberimizin anlatımlarının ardından serbest zaman veriyoruz. Rehberimizle yeniden buluşarak otelimize geri dönüyoruz. Konaklama 4* The S Hotel Al Barsha otelimizde.

Not : Dubai Mall Turu Esnasında Burj Khalifa’yı Ziyaret Etmek İsteyen Misafirlerimiz İçin Bilet Ücreti dahil değildir.



3 Gün: 13 Şubat SERBEST GÜN-AKŞAM YEMEKLİ ÇÖL SAFARİ TURU

Otelimizdeki sabah kahvaltımızın ardından dileyen misafirlerimiz otel aktivite alanlarından yararlanmak üzere otelde vakit geçirebilirler. Bir gün önceden genel kuralları, yaşayışları ve ülke hakkında aldığımız genel bilgiler eşliğinde isteyen misafirlerimiz de çevreyi keşfe çıkabilirler. Bugün öğleden sonrası saatlerde başlayacak olan ve isteğe bağlı ekstra düzenlenecek Çöl Safari turumuza katılacak misafirlerimizin rehberin buluşma için belirlediği saatte lobide olmaları gerekmektedir. Yakınlarınızla serbest olarak değerlendireceğiniz bugünün ikinci yarısında arzu eden misafirlerimizle birlikte 4x4 ciplerle çölde unutulmaz anlar yaşamak üzere Yemekli Çöl Safari turumuza katılıyoruz. (ekstra 90 $) Gün batımını çölde yaşayabileceğimiz heyecanlı bir sürüş serüveninin ardından Akşam yemeğimizi, çölde bizler için hazırlanmış olan geleneksel alanda müzik ve gösteriler eşliğinde alıyoruz. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar çölde geçireceğimiz hoş ve eğlenceli bir akşamın bitiminde otelimize dönüyoruz. Konaklama 4* The S Hotel Al Barsha otelimizde.



4 Gün: 14 Şubat SERBEST GÜN - DUBAİ FRAME & MİRACLE GARDEN GEZİSİ - AKŞAM YEMEKLİ DHOW CRUISE GEZİSİ

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrasında, dileyen misafirlerimiz sevdikleri veya aileleriyle otelin aktivitelerinden veya çok yakın mesafede bulunan otel çevresi aktivite, alış-veriş alanlarından veya plajlardan faydalanabilirler. Serbest zaman almak istemeyen ve gününü dünyanın en büyük çerçevesinden, Dubai’nin geçmişinden geleceğine doğal bir atmosferde görmek ve o çerçevenin modern dizayn edilmiş zirvesinde, camdan tabanında yürürken adrenalinin nasıl yükseldiğini hissetmek isteyen misafirlerimiz ise ekstra olarak düzenleyeceğimiz Dubai Frame ve Miracle Garden gezilerine katılabilirler. Bu gezide DUBAİ’nin küçük bir kasaba halinden şimdiki zenginliğine kronolojik bir gezinti yapıp çerçevenin iç kısmında dolaşırken en yüksek binaları bile üstten fotoğraflayabilirsiniz. 3 Boyut teknolojisi ile hazırlanmış Sine gösteriler ile muhteşem görsel efektlerle yaşayacağınız deneyimlerden sonra Dubai Frame gezimizi tamamlayarak, 45 milyondan fazla çiçek kullanılarak dizayn edilmiş Masal Şehri Miracle Garden’ı ziyaret etmek üzere yola çıkıyoruz. Guinnes Rekorlar Kitabına girmiş olan Dünya’nın en büyük çiçek bahçesinde, tamamı çiçeklerden yapılmış devasa uçak Airbus gibi birbirinden ilginç objeleri gördüğünüzde hayranlık duyacaksınız. Çölün ortasında adeta dev masalsı çiçek bahçesi gezisinin ardından otelimize dönüyor ve kısa bir dinlenmenin ardından serbest zaman alan misafirlerimizle buluşarak Marina’ya gidiyor, açık büfe yemeğimizi alacağımız Dhow Cruise teknemize geçiyoruz.(Fiyata Dahil!) Dubai Marina’nın ve Dubai Eye’in eşsiz ışıltıları eşliğinde teknemizde yemeklerimizi yedikten sonra, dünyanın en büyük fıskiye gösterisi olarak bilinen ve  12 hektarlık yapay göl üzerinde gerçekleştirilen müzikli-ışıklı muhteşem su gösterisine tanıklık ediyoruz. Bu gösterinin ardından dileyen misafirlerimiz dünyanın en büyük gökdeleni Burj Khalifa’nın bir uzantısı olan Dubai Mall mağazalarında serbestçe zaman geçirebilir ve alış-veriş yapabilirler. Serbest zamanın ve turun ardından rehberimizle buluşuyoruz ve otelimize geçiyoruz. Konaklama 4* The S Hotel Al Barsha otelimizde.



5 Gün: YEMEKLİ ABU DHABİ TURU - SHEIKH ZAYED CAMİİ - YAS ADASI FERRARİ PARKI - GLOBAL VİLLAGE TURU(Fiyata Dahil)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından, odalarımızı boşaltıyoruz ve 7 emirlikten oluşan Birleşik Arap Emirlikleri’nin Başkenti olan Abu Dhabi’yi (Abu Dhabi) gezmek üzere yola çıkıyoruz. Ada olmasına rağmen köprüler ile ana karaya bağlanmış bu kentin tarihi geçmişinin, Arkeolojik kalıntılar göz önünde bulundurulduğunda MÖ 3. Yüzyıla dayandığını bilmekteyiz. Dilden dile dolaşan bir efsaneyle bütünleştirilen Abu Dhabi’nin kuruluş hikayesi aslında Arapça kelime karşılığı ile örtüşmekte olan “Ceylan toprakları” anlamını taşımaktadır. Temiz suya giden yolu bir kavme önderlik ederek gösteren o Ceylan’a atfedilmiştir. Rehberimizin bilgilendirmeleri eşliğinde tarihi yapılarını, müze ve modern mimari yapılarını görebileceğiniz bu turumuzda çeşitli tema ve hobi parklarına rastlayabilirsiniz. Abu Dhabi turunun ardından dünya’nın “en” leri ünvanına sahip Sheik Zayed Camii ziyaretiyle devam ediyoruz. 41.000 kişiye aynı anda ibadet imkanı sunan ve dünya’nın en büyük camii ünvanına sahip olan bu yapının, en büyük el yapımı halısı, 12 ton ağırlığındaki en büyük avizesi, iç ve dış tasarım harikası mimarisiyle başlıca özellikleri arasında yer almaktadır. Sheikh Zayed Camii ile ilgili rehberimizin anlatımlarının ardından yemek için vereceğimiz serbest zamanın bitiminde, geniş bulvarları, gökdelenleri ve ultra modern Arap kentinin kurulu olduğu Al Bateen bölgesine gideceğiz. Kordon Caddesini gördükten sonra Emirates Palace ‘da fotoğraf molamızı veriyoruz. Molamızın bitiminde rehberimizin anlatımları eşliğinde modern kentin geçmişinin bir kopyası olan Miras köyünü gezmeye gidiyoruz. Gezimizi tamamladıktan sonra açık büfe olarak bizlere sunulacak olan ve yöresel lezzetlerin tadına bakabileceğimiz öğle yemeğimizi alıyoruz.(Fiyata Dahil!) Öğle yemeğimizi aldıktan sonra programımıza, Saadiyat Adası üzerinde bulunan Louvre Müzesi’nde verilecek kısa bir fotoğraf molasının ardından, eğlence merkezi olarak kabul edilen ve Formula 1 Abu Dhabi yarışlarına ev sahipliği yapan Yas Adası’na hareket ediyoruz. Yine ayni yerde bulunan dünyanın ilk Ferrari temalı eğlence parkında verilecek serbest zamanımızda fotoğraf çekebilir, hediyelik eşya mağazasında alışveriş yapabilirsiniz. Gezimizin ardından, dubai2ye geri dönüyor ve Dünyanın çeşitli ülkelerinin Pavilyonlarından oluşan ve Dünya’nın en eğlenceli mekanlarından biri olarak kabul edilen Global Village’e gidiyoruz. İçerisinde Kasım ve Nisan ayları arasında tüm ülkelerin sergilerini, hediyelik eşya ve gıda ürünlerini bulabileceğiniz ve alış-veriş yapabileceğiniz pavilyonda geçireceğimiz keyifli bir gecenin bitiminde uçuşumuzu gerçekleştirmek üzere hava limanına gidiyoruz. Sunexpress Hava Yollarına ait XQ 899 sefer sayılı saat 04:35’de hareket edecek dönüş uçağımızda yerlerimizi almak üzere Dubai Hava Limanına gidiyoruz. Konforlu bir uçuşun ardından sabah saat 08:45’de İzmir Adnan Menderes Hava Limanına varıyor, bir daha ki Academic Tour Organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

Not: Uçuşumuz 15 Şubat’ 16 Şubat’a bağlayan gece yarısı olacağından uçuş ve varış günümüz 16 Şubat olacaktır.

Son gün Fiyata dahil Abu Dhabi Turumuza katılmak istemeyen misafirlerimiz, grubumuzun hava limanına farklı bir güzergahtan programlarını tamamlayarak geçmesinden dolayı transferlerini kendi sorumlulukları altında sağlamaları gerekmektedir. Talepleri olması halinde Rehberimize bir gün önceden bilgi vermelidirler.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (18:30)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (18:40)
  • ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü) (18:50)
  • ALSANCAK ( Lozan-Fuar Kapısı Önü) (19:05)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (19:25)
  • BAYRAKLI (Altınyol-Üst Geçit) (19:40)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (19:50)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (19:50)
  • BOSTANLI İSKELE ( Mavişehir İstikameti) (20:00)
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Karşısı) (20:10)
Notlar

1- ACADEMIC TOUR hava, yol, sınır kapılarındaki yoğunluk ve olağan üstü durumlarda gerekli gördüğü takdirde, turda, güzergahta ve konaklama bölgelerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

2-Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak, minimum 6 ay ila 1 yıl arasında değişen geçerliliği olması gerekmektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine T.C Dışişleri Bakanlığı Resmi web sayfasından ulaşabilirsiniz. Bu bilgi doğrultusunda misafirlerimiz pasaportlarını kendileri kontrol etmelidirler. 6 ay ila 1 yıldan az süreli pasaport ile seyahat eden misafirlerimiz, ülke pasaport polisleri tarafından, ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir. Ayrıca, yırtık, hasar görmüş ve kaşe ile uzatılmış pasaportlar sınır polisleri tarafından kabul edilmeyebilir. Bu gibi durumlardan Acentemiz Sorumlu değildir.

3- Firmamız havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Tüm uçuşlarda rötar riski her zaman mevcuttur ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Yolcu uçuştan 24 saat önce, uçuş saatlerini acenteden teyit etmekle yükümlüdür. Yolcu turu saat değişme riskini kabul ederek satın almıştır. Havayolları’ndan kaynaklanan uçuş saati değişiklikleri, rötar veya gecikmelerden ACADEMIC TOUR sorumlu tutulamaz.

4- Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine El bagajının bir adedi geçmemesi, 20 cm x 40 cm x 55 cm boyutlarını ve 8 kg ağırlığını aşmaması gerekmektedir. El bagajı hakkının, serbest bagaj hakkına eklenmesi mümkün olmamaktadır. Bu seyahat esnasında kişi başına valiz hakkı maksimum 20 kg ile sınırlıdır. Bazı uçuşlarda bu 15 kg ile sınırlandırılabilir. Ekstra valiz veya ağırlıktan ödenecek ekstra bagaj ücretinden ACADEMIC TOUR ve tur rehberi kesinlikle sorumlu değildir.

5-Kayıt esnasında, pasaportta geçen isim, doğum tarihi, pasaport numarasının sisteme girilmesi gerekmektedir. Uçak biletleri bu bilgilere göre kesilmektedir. Hatalı bilgilerden oluşacak uçak bileti iptal veya değişikliklerinin no-show bedeli misafirlere yansıtılır.

6- Gümrük memurunun veya polisinin yolcuyu ülkeye kabul etmeme hakkı vardır. Bu durumda acentemizin sorumluluğu bulunmamakta olup, misafir tur ile ilgili haklarını kaybetmiş demektir.

7- Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

8- Tur programı ACADEMIC TOUR Seyahat Acentesi kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

9- Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından ACADEMIC TOUR sorumlu tutulamaz.

10- Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan ACADEMIC TOUR sorumlu değildir. Pasaportunuzun kaybolması ya da çalınması halinde Acentemiz yetkilisi/rehberi, diğer seyahat eden misafirlere acentenin taahhüt ettiği üzere Tur Programına devam etmek zorunda olduğundan; kaybın/çalınmanın gerçekleştiği ülkede Pasaport işlemleri, geri dönüş yada tura dahil olma işlemleri ile ilgili tüm organizasyonda kendi sorumluluklarında hareket edeceklerini bilmelidirler. Bu hususta doğabilecek sıkıntı ve sorunlar ile ilgili Acentemiz sorumluluk kabul etmez.

11- Seyahatiniz süresince konakladığınız otelleri terk ederken, lütfen eşyalarınızı eksiksiz aldığınıza emin olunuz. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında Ülke ve/veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir.

12- Konaklamalarımızı gerçekleştireceğimiz bazı ülkelerde 4* Otel statüsü, ülkemiz 3* statüsüne denk gelebilir. Seyahat edilen ülke standartları göz önünde bulundurulmalıdır.

13- 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve

coachbed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. 

14- Otellerde gruplara sunulan oda tipi haricindeki taleplerinizi (superior, suit,kral dairesi vb.) acentemizden bağımsız otel resepsiyonundan yapabilirsiniz. ACADEMIC TOUR bundan doğabilecek ödeme, ihtilaf veya aksaklıklardan sorumlu tutulamaz.

15- Tur programında dahil olan hizmetlerden otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir menü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. Kahvaltı salonuna yiyecek getirilmesi oteller tarafından kabul edilmemekte olup, salondan dışarı yemek çıkartılması ekstra ücrete tabidir.

16- Turun gerçekleşmesi için, yeterli sayıda katılımcıya ulaşılamadığı takdirde önceden haber vermek kaydı ile Acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Misafirimize ödenen ücret, ödendiği şekilde iade edilecektir.

17- 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne ve babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakat namelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurmaları zorundadır.

18- Kişiler seyahat öncesi yurtdışına çıkış izni, belge vb. durumlarını kontrol etmelidirler.

19- Dubai için elektronik vize uygulaması mevcuttur.

20- Yolculuk esnasında Emniyet Kemerlerinizin takılma zorunluluğu bulunmaktadır. 0-4 Yaş arası yolcularımız için “araç bebek koltuğu” getirilmesi zorunludur. Kurallara uyulmaması halinde ACADEMİC TOUR uygulanacak olan Trafik cezalarından veya yaptırımlarından sorumlu tutulamaz.

21- Tur esnasında programda bulunan tüm ülkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için, Dolar bulundurmanız yeterlidir. Yerel para birimi kullanılan bölgelerde Rehber para çevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır.

22- Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı tercih edilmelidir.

23- İptal-İade ve değişiklik şartları; ACADEMİC TOUR Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon, Uçaklı ve Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak,Özel Seyahat, Sağlık, ve Güvence Sigortası yaptıran misafirlerimiz, MUCBİR sebep göstermesiyle turu satın aldıkları tarihten, tur bitimine kadar yaşadıkları olumsuzluklar güvence altına alınır. Ani gelişen rahatsızlıklar, birince derece vefat veya ani hastalıklar bu güvence paketine dahildir. Gerekçesiz iptaller, kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamına girmez. İptal ve iadeler, acentemiz nezdinde yapılmayıp, sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. 

24- Tur kayıt esnasında yapılan ödemeler hangi para birimi ve miktarda yapıldıysa; iptal-iade durumunda da aynı para birimi ve miktarlarda geri ödemesi yapılır. Aynı uygulama yurtdışı turlarından seçilen bir yurtiçi turuna rezervasyon değişikliği yapıldığında da geçerlidir.

25- Turistler, kalkıştan en fazla 72 saat önce yapılmış, sonucu negatif bir geçerli COVID‑19 PCR testi belgesi göstermelidir.

En az 2 doz aşısını olmuş misafirlerimiz bunları belgeleyebildikleri sürece Testten muaftırlar.

26- Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turu satın almış sayılırlar.

***Dubai Vizesi online olarak alınmaktadır. Pasaportunuzda İsrail giriş-çıkış kaşesi bulunmamalıdır.

***Abu Dhabi turunda erkeklerin şort kadınların ise mini etek, tayt, askılı ve açık kıyafet giymemeleri gerekmektedir. Camii ziyareti için ise yanınızda başörtüsü ve uzun kollu hırka bulundurmanız gerekmektedir.

***Çöl Safari turuna katılacak misafirlerimizin rahat spor ayakkabı ve akşam için hırka almaları; Turdan önce fazla ve yağlı yemek yememeleri,çok sıvı tüketmemeleri önerilir. Hamilelik, bel veya boyun fıtığı, mide rahatsızlığı ve benzeri şikayetleri bulunan misafirlerimizin tur öncesinden rehberimize bilgi vermeleri gerekmektedir.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/izmir-cikisli-dubai-turlari
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 24.04.2024 22:48 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.