Uçakla İSTANBUL Tur Programı

                                                                  UÇAKLA 2018 SEZON BOYUNCA

                                                             İSTANBUL KÜLTÜR-KEYİF TURU  

HİLTON GARDEN İNN OTEL KONAKLAMA KALİTESİ İLE...

     SABAH+AKŞAM YEMEKLERİ DAHİL

Dünyaca Ünlü MADAME TUSSAUDS MÜZESİ, yeni açılan EMAAR AKVARYUM ve 

SUALTI HAYVANAT BAHÇESİ bu harika turumuzun bir parçası…

2018 SEZON BOYUNCA

ERKEN REZERVASYON FIRSATINI KAÇIRMAYIN!!!

1. TUR: 13-15 Nisan       2. TUR: 21-23 Nisan      3. TUR: 11-13 Mayıs

4. TUR: 18-20 Mayıs       5. TUR: 15-17 Haziran

6. TUR: 21-23 Ağustos (Bayram)       7. TUR: 22-24 Ağustos (Bayram)           8 TUR 27-29 Ekim

İLAVE TARİHLERİMİZİ SORUNUZ… (3 GÜN-2 GECE)

ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN!!!

                PEGASUS HAVAYOLLARI İLE ERKEN GİDİŞ-GEÇ DÖNÜŞ,  Gün kaybı olmadan, dolu dolu 3 gün İSTANBUL

   ŞİLE AĞVALI İSTANBUL KÜLTÜR VE KEYİF TURUNA baktınız mı ?   

Kalkış Yerleri: Sabah saat, 05.50’ de Adnan Menderes Havalimanı’ nda buluşuyoruz.
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat, 06:30’ de Adnan Menderes Havalimanı’ nda oluyoruz. 07:40’ de kalkacak, PEGASUS Havayollarına ait, İZMİR-İSTANBUL uçağımızın işlemlerini yapıyoruz. 08:05’ de, İSTANBUL’ a (Sabiha Gökçen Havalimanı) ulaşıyoruz. Bizi bekleyen otobüsümüze yerleşerek, muhteşem İSTANBUL turumuza ADALAR ile başlıyoruz.  Anadolu yakasından, İstanbul`un incilerini görmek üzere ADA TURU’ na çıkıyoruz. Sırasıyla uzaktan tekneden, KINALIADA, BURGAZADA, KAŞIK ADASI, daha arkalarda, SİVRİADA, TAVŞAN ADASI, HEYBELİADA’ yı görerek, en son olarak, adaların incisi BÜYÜKADA’ ya varıyoruz. Dileyen misafirlerimiz adanın doğa kokusunu içine çekmek, ağaçlarla kaplı dar sokaklarından geçerken, bakmaya doyamayacağı köşkleri ve manzarayı izlemek üzere, adayı tam tur dolaşan faytonlara yönelirken, arzu edenler de bisiklet kiralayarak adayı dolaşabilir, hediyelik eşya tezgâhlarında alışveriş yapabilirler. Ardından ÜSKÜDAR’ a doğru yola çıkıyoruz. ÜSKÜDAR’ ın  yıldızı, BEYLERBEYİ SARAYI ile gezimize devam ediyoruz. Asya yakasının en büyük sarayı  olmakla beraber, tam boğazın kenarında muhteşem ihtişamıyla  yer almakta.  Sultan Abdulaziz döneminde boğazın Beylerbeyi -Üsküdar ilçesine yapılmış olan bu saray  ve bahçesi bizi 19.yüzyılın o dönemlerine götürecek... Devamında,  Anadolu Yakası Boğaz sahil boyunun en güzel mahallelerinden olan ÇENGELKÖY, KANDİLLİ ve GÖKSU DERESİ rotasını takiben, Beykoz ve Üsküdar ilçelerinin kesişme noktası olan ANADOLU HİSARI bölgesine,  hem hisarı görmek,  hemde boğaz havası alıp çayımızı yudumlamak  amacı  ile hareket ediyoruz.   Göksu deresi ve İstanbul Boğazı’ nın tam kenarına yapılmış olan ANADOLU HİSARI,  1395 tarihinde Yıldırım Beyazıt tarafından yaptırılmıştır. İstanbul’ un gürültüsünden ve aşırı hareketliliğinden uzak sakin ve iyot kokulu bu semtte, yapacağımız yürüyüş esnasında, dışarıdan görebileceğimiz KÜÇÜKSU KASRI ,yanındaki KÜÇÜKSU DERESİ  ile beraber, bölgeye ayrı bir güzellik katmaktadır.  Buranın, boğaz manzarası ve güzel doğası sizleri derinden etkileyecek.. Daha sonra aracımıza binerek, İstanbul’ u  denizi  ve boğazı hissettiğimiz  günün ardından, konaklama yapacağımız İstanbul’un şık ve nezih  otellerinden biri olan  HİLTON GARDEN İNN OTEL’  imize yerleşiyoruz..  Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından,  EYÜP SULTAN CAMİİ VE TÜRBESİ ilk uğrayacağımız ziyaret noktamız olacak. Burada İstanbul’  un manevi havasını bir kez daha teneffüs etme imkânına kavuşacağız. Yönümüzü, İmparatorluklar şehri İstanbul’ un en kadim eserlerinin bulunduğu SULTANAHMET bölgesine çeviriyoruz. Güzergâhımız, Marmara denizini takiben haliç üzerinden boğazı ve Anadolu yakasını panoramik görüş açısına sahip... Bu sayede GALATA KULESİ, GALATA KÖPRÜSÜ, BEYAZIT KULESİ panoramik olarak görülebiliniyor. (Bundan sonra bütün müzeler yürüyüş mesafesinde olduğu için araca sadece dönüşte binilecektir ve uygun yürüyüş ayakkabıları, müze kartı için kimlik ve fotoğraf bulundurmanızı öneriyoruz.  Müze kartlarının İstanbul’ a gelmeden çıkarılması kuvvetle tavsiye edilmektedir.) Müze ziyaretlerimiz günün büyük bir kısmını alacak. Önce,  At meydanı da dediğimiz HİPODROM’ dan günümüze kalan 3 güzel  DİKİLİTAŞ’ ı görüp, gezimize devam ediyoruz.  1500 yıllık bir tarihiyle, İstanbul’ un en büyük camii olma özelliğine sahip olan, ardından müze olarak varlığını sürdüren AYASOFYA’ yı ( Hagia Sofia müzesini ) geziyoruz. Sonra Osmanlı Hanedanının 400 yıllık konutu olan, TOPKAPI SARAYI’ na gidiyoruz. Sarayı gezerek, yazlık avlusunda Marmara denizi, Boğaz ve Haliç’ e aynı anda sahip manzarasında, fotoğraflar çektiriyoruz. Ülkemizin en önde gelen Arkeoloji Müzelerinden İSTANBUL ARKEOLOJİ MÜZESİ, bu güzel günümüzü renklendirecek bir başka ziyaret noktamız.  Ardından, serbest zaman veriyoruz ve   bu esnada dileyen misafirlerimiz, YEREBATAN SARAYI’ nı (Sarnıcı) veya SULTANAHMET CAMİİ gibi yerlerden birini görebilirler.  Zevkli ve yoğun geçen bu harika günün ardından, misafirlerimiz ile akşam yemeğini almak ve dinlenmek üzere otelimize doğru yola çıkıyoruz. Dileyen konuklarımız yemekten sonra, otelimizin hemen  bitişiğinde yer alan ve yürüyüş mesafesinde olan  CAN PARK AVM’ ye gitme şansına sahipler.  Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, bavullarımızı aracımıza koyduktan sonra, İstanbul gezilerini taçlandıran BOĞAZ Turumuza çıkmak üzere, hareket ediyoruz. EMİNÖNÜ’ nden, BOĞAZ TURU’ na çıkarak, eşsiz manzaralara şahit olacağımız, İstanbul’un birçok güzel kıyı semtlerini (Kuzguncuk, Bebek, Arnavutköy, Küçüksu, Kandilli gibi…) tarihi binalarını, yalıları, hatta çeşitli dizilere mekân olan köşkleri görüyoruz. Yeni Camii, Mısır Çarşısı, Süleymaniye Camii, Galata Kulesi, Çırağan Sarayı bu güzel boğaz turumuz süresince, kıyı boyunca gözlerimizi süsleyecek tarihi yapılardan sadece bazıları. Bir sonraki ziyaret noktamız, İstanbul’ un en yeni müzesi ve turun en dikkat çekici kısımlarından olan, dünyanın en meşhur müzelerinden MADAME TUSSAUDS’ u görmeye gidiyoruz. İstanbul’ a yeni bir heyecan veren,  dünyanın ve ülkemizin ünlü kişilerinin balmumundan benzerlerinin sergilendiği müze, simge şehirleri öne çıkaran bir başka ilgi çekici noktamız. Ardından, konuklarımız ile TAKSİM İSTİKLAL CADDESİ’ nde, yürüyüşler yapmak üzere BEYOĞLU’ na geliyoruz. Burada misafirlerimiz ÇİÇEK PASAJI’ nı görebilir, St. Antonio kilisesinin ihtişamlı görünüşüne şahit olabilir, İstiklal Caddesinin 24 saat cıvıl cıvıl olan ortamında hoş vakitler geçirebilirler. Sonrasında, antika arabalardan buharlı trene, saltanat vagonundan, jet uçaklarına kadar birçok objeyi içinde barındıran, mimarisi ve koleksiyonu açısından dünyanın sayılı müzelerinden biri haline gelen RAHMİ KOÇ MÜZESİ’ ni gezmeye gidiyoruz. Ayrıca bu müze, Türkiye’ de ulaşım endüstri ve iletişim tarihine adanmış ilk önemli müzedir. 7 den 70 e herkesin ilgisini çekecek, çıkmak istemeyeceğimiz bu müzemiz içindeki güzel cafe ve restoranları ile de dinlenmemiz için farklı imkanlar sunuyor. Devamında, İstanbul’ un en yeni ve en son açılan akvaryumu olan EMAAR AKVARYUM ve SUALTI HAYVANAT BAHÇESİ’ ni görmek üzere LİBADİYE bölgesine gidiyoruz. Tünel akvaryumu, kıyı bölgeler, jungle, penguen adası ,timsah krallığı vb. gibi bölümleri olan, bu en yeni AKVARYUM her yaştan misafirimize hitap edecek niteliklere sahip. Akvaryumu ziyaret etmeyecek misafirlerimizde akvaryumun içinde bulunduğu ve  İstanbul’ un en yeni AVM’ lerinden olan EMAAR SQUARE MALL da vakit geçirebilirler. Keyifli bir günün ardından, akşam saat 21:40’ de kalkacak uçağımız için Sabiha Gökçen Havalimanı’ na geliyoruz.  Saat 22:50’ da İZMİR’ e ulaşıyoruz. Unutamayacağınız anılarla, bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde, tekrar sizleri ağırlamak dileği ile vedalaşıyoruz.  



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    » Araçta, uçakta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

    » Programda yazan uçuş saatleri belirtilen Havayollarından alınmıştır.  ACADEMİC TOUR, uçak saatlerinde olabilecek değişiklikten, rötardan, grev ve fors majör (deprem, iç savaş, terör alarmı, doğal afet vb.) durumlar yüzünden uçuş iptallerinden sorumlu değildir.

    » Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

    » Otellerde aynı standartlarda olmak koşulu ile ACADEMİC TOUR değişiklik yapma hakkına sahiptir.

    » Programda yazan uçuş saatleri belirtilen Havayollarından alınmıştır.  ACADEMİC TOUR, uçak saatlerinde olabilecek değişiklikten, rötardan, grev ve fors majör (deprem, iç savaş, terör alarmı, doğal afet vb.) durumlar yüzünden uçuş iptallerinden sorumlu değildir.

    » Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

    » Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.

    » Turların kalkış tarihinden en az 48 saat evvel, tur kalkış saati, rehber telefonu, tekrar teyit edilir.

    » Tur programı ACADEMİC TOUR. Kayıt formu maddeleri bir bütündür.

    » Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi, TC. Kimlik no ibrazı şarttır.

    » Turlarımızda katılan kişi sayısı doğrultusunda araç seçimi yapılmaktadır. (27.31.46 kişilik) Yolcu turu satın alırken bu şartı kabul etmiş sayılır.

    » Gezi süresi 3 GÜN-2 GECE’ dir. Otel konaklaması 2 GECE’ dir.

    » Rezervasyon esnasında, kimliğinizde yazılı olan isim ve soy isminizi açık olarak kayıt görevlimize bildiriniz. Havaalanında check-in esnasında isimden kaynaklanan problemden ACADEMİC TOUR sorumlu değildir.
    » Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.


    İptal Şartları
    https://academic-tour.com/2018-ucakla-istanbul-turlari-sezon-boyunca
    İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
    Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
    0232 463 25 25


    Bu çıktı 28.03.2024 20:52 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.