ŞİLE AĞVALI İSTANBUL KÜLTÜR VE KEYİF TURU (2019) Tur Programı

           SEZON BOYUNCA Otobüsle 3 Gün- 3 Gece

        ŞİLE AĞVA'LI İSTANBUL KÜLTÜR  VE KEYİF TURU 

                 1.TUR: 27-30 Mart    2.TUR: 2-5 Mayıs    3.TUR: 9-12 Mayıs    4.TUR: 16-19 Mayıs    5.TUR: 3-6 Haziran (Doldu) 
                 6.TUR: 20-23 Haziran  7.TUR: 4-7 Temmuz   8.TUR: 18-21 Temmuz  9.TUR: 11-14 Ağustos (Bayram)  10.TUR: 29 Ağustos-1 Eylül  
               11.TUR: 12-15 Eylül  12.TUR: 10-13 Ekim  13.TUR: 26-29 Ekim   14.TUR: 7-10 Kasım   15.TUR: 21-24 Kasım   16.TUR: 28 Kasım-1 Aralık

               HILTON GARDEN INN HOTEL'de Konaklama Ayrıcalığı ile

             SABAH ve AKŞAM YEMEKLERİ DAHİL !!!

Şile, Ağva, Üsküdar, Kız Kulesi, Mihrimah Sultan Camii, Kuş Konmaz Camii, Salacak Sahili, Kanlıca, 
Emirgan Korusu, Galata Köprüsü, Taksim, İstiklal Caddesi, Boğaz Turu,  Forum Avm, Sealife (Akvaryum), 
Beylerbeyi Sarayı, Çamlıca Tepesi, Adalar Turu

   ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!!  

SINIRLI KONTENJAN İÇİN GEÇERLİDİR… KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA, FİYATLAR KADEMELİ OLARAK ARTIŞ GÖSTEREREK,
NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR.

Kalkış Yerleri: Saat 22:30 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 22:40 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak), 22:50 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü), 23:05 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 23:20 KARŞIYAKA (Anıt), 23:25 KARŞIYAKA (Yunuslar), 23:30 BOSTANLI İSKELE (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 23:40 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı Eski Carrefour Önü), 00:00 BORNOVA (Ege Ünv. Kampus Girişi-Osman Kibar Meydanı)
PROGRAM
1 Gün:

AKŞAM 

Akşam saat 22:30 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 22:40 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  22:50 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü),  23:05 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü),  23:20 KARŞIYAKA (Anıt),  23:25 KARŞIYAKA (Yunuslar),  23:30 BOSTANLI İSKELE (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 23:40 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı Eski Carrefour Önü),  00:00 BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampus Girişi Önü-Osman Kibar Meydanı)’ ndan siz değerli konuklarımızı alarak seyahatimize başlıyoruz. MANİSA, SARUHANLI, AKHİSAR, BALIKESİR, SUSURLUK, GEMLİK, YALOVA, üzerinden, AĞVA’ ya ulaşıyoruz.

SABAH

Doğa harikası AĞVA’ da, uygun bir yerde sabah kahvaltımızı alıyoruz. Bir yanında YEŞİLÇAY, diğer yanında GÖKSU DERESİ, Karadeniz’e bakan altın sarısı kumsallarıyla adeta bir yeryüzü cenneti olan AĞVA’ yı geziyoruz. Sazlıkların arasında yapacağımız TEKNE TURU’ nun ardından, ŞİLE’ ye hareket ediyoruz. Ünlü ŞİLE FENERİ’ ni görerek, şile bezi alışverişi yapıyoruz. Karadeniz’ e karşı dinlenerek, kahvelerimizi yudumladıktan sonra, ÜSKÜDAR ’a doğru yol alıyoruz. ÜSKÜDAR’ da bulunan, MİMAR SİNAN’ ın KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN’ ın kızı olan MİHRİMAH SULTAN adına boğazın kenarında yaptığı, MİHRİMAH SULTAN CAMİİ ve KUŞ KONMAZ CAMİİ gezi güzergâhımızda, seyir esnasında gözümüze çarpacak değerli yapılardan bazıları… Burada verilecek serbest zamanda öğle yemeğimizi alıyoruz ve isteyen konuklarımız, eşsiz tarihi manzarası ile SALACAK SAHİLİ’ nde yürüyüşler yapabilirler. Arzu eden konuklarımız aynı zamanda,  adeta İstanbul’un simgesi olan KIZ KULESİ ’ne,  tekneyle geçerek, panoramik olarak İSTANBUL’ un iki yakasını ayrı ayrı fotoğraflayıp, keyifli dakikalar geçirebilirler. Bu güzel günümüzün sonunda, ÇENGELKÖY, VANİKÖY, KANDİLLİ ve ANADOLU HİSAR’ ını takiben, KANLICA’ ya geçiyoruz. Meşhur, KANLICA yoğurdundan tadarak, akşam kahvelerimizi boğaza karşı keyifle içiyoruz. Akşamüzeri İstanbul’ un şık ve nezih otellerinden biri olan HİLTON GARDEN INN Otel’ imize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, EMİRGAN’ a hareket ediyoruz. Muhite de adını veren meşhur EMİRGAN KORUSU’ na geçiyoruz. Tarihi ağaçları, dokusu ve boğaza nazır konumu ile İstanbul’ un adeta bir soluk alma noktasında, yeşillikler içerisinde bir ortamda, sincapları fotoğrafladığımız EMİRGAN KORUSU’ nda keyifle turumuza devam ediyoruz. Bu esnada isteyen konuklarımız, boğaza nazır yürüyüşler yapabilir veya çaylarını yudumlayabilirler.  Otobüsümüze tekrar binerek, GALATA KÖPRÜSÜ’ ne ulaşıyoruz. GALATA KÖPRÜSÜ’ nde İstanbul’ un eşsiz manzaralarına tanık olup, dünyanın en eski yeraltı treni hatlarından tünel yolculuğumuzla, İstanbul’ un can damarı eğlence ve kültür merkezi konumundaki TAKSİM İSTİKLAL CADDESİ’ ne geçiyoruz. Tünelden indikten sonra, TAKSİM’ in simgesi Anıt’ a doğru, rehberimiz eşliğinde yürüyüşümüzü gerçekleştiriyoruz. Bu esnada,  Tarihi Konsolosluk Binaları, Galatasaray Lisesi, Çiçek pasajı,  hepsi bu rota üzerinde olacak… Serbest zaman sonrasında, EMİNÖNÜ’ nden BOĞAZ TURU' na çıkıyoruz. İstanbul’ un KARAKÖY, KABATAŞ, BEŞİKTAŞ, ORTAKÖY, KURUÇEŞME, BEBEK, RUMELİHİSARI, KANDİLLİ, KANLICA,  TARABYA boyunca ilerleyerek, erguvan ağaçlarının süslediği, yalıları, tarihi binalarını, hatta çeşitli dizilere mekân olan köşklerini görüyoruz ve tekrar EMİNÖNÜ’ nde tekneden iniyoruz. Aracımız binerek, BAYRAMPAŞA’ da, bulunan FORUM İSTANBUL’ a geçiyoruz. Okyanus balıkları ve köpekbalıklarının, vatozların, daha önce hiç görmediğimiz, duymadığımız birçok enteresan balık türlerinin yaşam alanı haline getirilen ve ziyaretçi rekorları kıran, dev AKVARYUM’ u geziyoruz. Sonrasında,  otelimize dönüyoruz. Dileyen konuklarımız yemekten sonra, otelimizin hemen  bitişiğinde yer alan ve yürüyüş mesafesinde olan  CAN PARK AVM’ ye gitme şansına sahipler. Otelimiz ayrıca, Kız Kulesi’ nin de  bulunduğu Üsküdar Merkeze-Boğaza giden metro hattının üzerinde olup, istasyon da otelimizin yanında bulunan,  Avm’ nin  altındadır. Keyifli bir İstanbul gecesi geçirebilirsiniz. Konaklama otelimizde.



3 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından,  BEYLERBEYİ semtine geçiyoruz. Anadolu Yakası’ nın en önemli, nadide sarayı BEYLERBEYİ SARAYI ile buradaki turumuza devam ediyoruz. 2. Abdülhamit’ in son 6 yılını sürgün yeri olarak geçirdiği bu saray, boğazın çok özel noktasında bizi tüm güzelliği ile karşılıyor. Boğazın sularına bakarak, yürüyüşlerimizi yapıyoruz. Sarayın hem içi, hem de dışında yapacağımız gezimiz bizlere unutamayacağımız anlar hediye edecek. Daha sonra, İSTANBUL’ un tacı, adalardan Boğaziçi’ne ve hatta Avrupa yakasına panoramik manzaraya hâkim, şairlere, sultanlara, ressamlara âşıklara ev sahipliği yapmış, en romantik tepeye ÇAMLICA TEPESİ’ ne çıkıyoruz. Safa tepesi olarak bilinen bu yerde, Tarihi Yarımada’ yı, İstanbul' a giriş yapan gemileri ve boğazın muhteşem manzarasını seyredebilirsiniz. Ardından, KADIKÖY ilçesinin BOSTANCI semtine giderek, ADALAR TURU yapmaya çıkıyoruz.  Adalar motorumuza binerek sırasıyla uzaktan, KINALIADA, BURGAZADA, KAŞIKADASI, daha arkalarda, SİVRİADA, TAVŞAN ADASI, HEYBELİADA’ yı görerek, en son olarak, adaların incisi BÜYÜKADA’ ya varıyoruz. Dileyen misafirlerimiz adanın doğa kokusunu içine çekmek, ağaçlarla kaplı dar sokaklarından geçerken, bakmaya doyamayacağı köşkleri ve manzarayı izlemek üzere, bisiklet kiralayarak adayı dolaşabilir, yürüyüşler yapabilir veya hediyelik eşya tezgâhlarında alışveriş yapabilirler… Verilecek serbest zamanda bu güzel semtte öğle yemeğimizi aldıktan sonra, İSTANBUL’ u istemeyerek te olsa geride bırakarak, geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Yolda gerekli molalarımızı verdikten sonra, akşam geç saatlerde İZMİR’ e ulaşıyor ve bir başka ACADEMİC TOUR seyahatimizde görüşmek üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (22:30)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (22:40)
  • ÜÇYOL (22:50)
  • ALSANCAK ( Lozan-Fuar Kapısı Önü) (23:05)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (23:20)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (23:25)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (23:30)
  • KARŞIYAKA ( Mavişehir Mavibahçe Karşısı ) (23:40)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (23:59)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz. Tura çıkmadan önce almanızı öneririz. Bölgede yoğunluktan dolayı çok sıra beklemeniz gerekecek ve zaman kaybına sebep olacaktır.

» Turlarımızda mevcut duraklar harici duraklama yapılmaz. Yolcu bindiği durakta bırakılır.

» ACADEMİC TOUR, hava,yol ve teknik sebeplerden dolayı otel ve programda her türlü değişiklik yapma hakkına sahiptir.,

»Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» Şile Ağvalı İstanbul Kültür ve Keyif Turumuz ‘’Promosyon ve Erken Rezervasyon Ürün’’ kapsamındadır.  

İptal-İade ve değişiklik şartları; ACADEMİC TOUR Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon, Uçaklı ve Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Bunların dışında Psikolojik tedaviler, daha önce tekrarlanmış kronik (akut) rahatsızlıklar, estetik tedaviler, rehabilitasyon tedavileri, doğum ve salgın hastalıklar sigorta kapsamında değerlendirilmemekte ve bu sebeplerden ötürü başvuran katılımcıların tur iptal işlemi sağlanamamaktadır. Bu değerlendirme acentemiz nezdinde yapılmayıp, tüm başvurular ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir.  


İptal Şartları
https://academic-tour.com/sile-agvali-istanbul-kultur-keyif-turu
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 19.04.2024 00:24 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.