TRAKYA TURLARI (2019 Sezon Boyunca) Tur Programı

 TRAKYA TURLARI 

EDİRNE-KIRKLARELİ-LONGOZ ORMANLARI-İĞNEADA-DUPNİSA MAĞARASI-TEKİRDAĞ

    EDİRNE, İĞNEADA' veya ÇORLU'DA KONAKLAMA AYRICALIĞI BU PROGRAMDA...  

1 GECE; Edirne’ de 5*MARGİ HOTEL & SUİTES OTEL Y.P.
1 GECE; İĞNEADA’ da 5* İĞNEADA RESORT HOTEL veya ÇORLU'da HİLTON GARDEN INN OTEL Y.P.  

1.TUR: 20-23 Nisan    2.TUR: 25-28 Nisan    3.TUR: 2-5 Mayıs     4.TUR: 16-19 Mayıs    5.TUR: 3-6 Haziran (Doldu)  
6.TUR: 20-23 Haziran    7.TUR: 12-15 Temmuz    8.TUR: 10-13 Ağustos (Bayram)     
9.TUR: 29 Ağustos-1 Eylül    10.TUR: 12-15 Eylül   11.TUR: 26-29 Eylül     12.TUR: 10-13 Ekim    13.TUR: 26-29 Ekim
14.TUR: 7-10 Kasım   15.TUR: 21-24 Kasım
  (3 Gün-3 Gece)

   ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!!   

ERKEN REZERVASYON SINIRLI SAYIDA KONTENJAN İÇİN GEÇERLİDİR… KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA,
FİYATLAR KADEMELİ OLARAK ARTIŞ GÖSTEREREK, NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR.

 

Kalkış Yerleri: Akşam saat 21:30 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay Meydanı, Kavşaktaki Pamukkale Yazıhane Önü) 21:45 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 22:00 Alsancak LOZAN (Fuar Kapısı Önü), 22:20 KARŞIYAKA’ dan (Anıt-Yunuslar), 22:25 KARŞIYAKA (Bostanlı İskelesinin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 22:30 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı Eski Carrefour önü)
PROGRAM
1 Gün: Akşam İZMİR-ÇANAKKALE-ECEABAT-KEŞAN-EDİRNE

Akşam saat 21:30 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay Meydanı, Kavşaktaki Pamukkale Yazıhane Önü)  21:45 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 22:00 Alsancak LOZAN (Fuar Kapısı Önü), 22:20 KARŞIYAKA’ dan (Anıt-Yunuslar), 22:25 KARŞIYAKA (Bostanlı İskelesinin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 22:30 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı Eski Carrefour Önü) hareket ediyoruz. Yolda alınacak uygun molalarla, ALTINOLUKKÜÇÜKKUYU üzerinden, Çanakkale Savaşı ile dünya tarihine damgasını vuran, güzel şehrimiz, ÇANAKKALE’ yi takiben LAPSEKİ’ ye ulaşıyoruz. Buradan, feribotla  GELİBOLU’ ya geçiyoruz. KEŞAN üzerinden dünyanın en uzun taş köprüsü olan, II. Murat tarafından yaptırılan UZUNKÖPRÜ’ nün bulunduğu, UZUNKÖPRÜ ilçesinden geçerek, yıllar boyu Osmanlı’ ya başkentlik yapmış, 18. yüzyılda ise Avrupa' nın en büyük yedi şehrinden biri olan serhat şehri EDİRNE’ ye varıyoruz.



1 Gün: TAM GÜN EDİRNE GEZİSİ

Sabah kahvaltımızı uygun bir yerde alarak, turumuza başlıyoruz. Önce, 3 ŞEREFELİ CAMİİ, SAAT KULESİ (MAKEDONYA KULESİ) HADRİANOPOLİS’ i çevreleyen surları (ULU CAMİİ) MİMAR SİNAN’ ın 80 yaşında yarattığı SELİMİYE CAMİİ,  RÜSTEM PAŞA KERVANSARAYI’ nı gördükten sonra, EDİRNE’ de, ARASTA ÇARŞISI’ nda; Edirne‘ nin sembolü Deva-i Misk tatlısı, Badem Ezmesi, Edirne Peyniri, Yöresel Meyve Sabunlarıi Aynalı Gelin Süpürgesi, alışverişleri için serbest zaman veriyoruz. Camileri, çarşıları, köprüleri, tarihi evleriyle kültürel mirasın en yoğun hissedildiği Edirne merkezde gezintiler yapıyor ve öğle yemeği için, Edirne’ nin meşhur  ciğerinden tatma şansına sahip olacaksınız. Turumuzun devamında, II. BEYAZIT KÜLLİYESİ ve 2004 yılında Avrupa Birliği en iyi müze ödülünü almış SAĞLIK MÜZESİ’ ni geziyor ve SARAYİÇİ semti’ne geçiyoruz.. Burada, ESKİ SARAY MEYDANI, BALKAN ŞEHİTLİĞİ,TUNCA Nehri üzerinde bulunan FATİH KÖPRÜSÜ, ADALET KASRI VE KIRKPINAR GÜREŞLERİ SAHASI’ nı görüyoruz. Daha sonra, suyun öte yanında kalan tek toprağımız olan KARAAĞAÇ semtine gidiyoruz. Burada, Rumeli demiryolu hattının en güzel istasyonlarından,  KARAAĞAÇ İSTASYONU, LOZAN ANITI gezdikten sonra, MERİÇ NEHRİ kıyısında  yürüyüşlerimizi yapıp çay molası veriyoruz. Akşam üzeri Edirne’ nin şık otellerinden biri olan  5* MARGİ HOTEL yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: EDİRNE- KIRKLARELİ- DUPNİSA MAĞARASI- LONGOZ ORMANLARI-İĞNEADA

Sabah erken alacağımız kahvaltı sonrası, KIRKLARELİ şehir merkezine ulaşıyoruz. Şehir merkezinde, KARAGÖZ’ ün heykelini görüyoruz ve DEMİRKÖY’ e hareket ediyoruz.. Burada bizi bekleyen minibüslerimize binerek (ekstra) Istranca Dağları’nın gizemli dünyasına bir yolculuk yapıyoruz ve yeraltı cenneti DUPNİSA MAĞARASI’ na ulaşıyoruz.  Dupnisa Mağarası girişten itibaren sizi büyülemeye başlıyor. Mağara sarkıtları ve mağara içerisinde akan pırıl pırıl dere suyunun uyumunu hayranlıkla izledikten sonra, KARADENİZ’ in maviliği ile Trakya bölgesinin en yüksek dağ kütlesi olan YILDIZ DAĞLARI’ nın (ISTRANCA) buluştuğu İĞNEADA’ ya hareket ediyoruz. Yol güzergahımızda, dünyanın ender ekosistemlerinden olan LONGOZ ORMANLARI’ nın eteklerinde yürüyüşler yapıyoruz. Hayranlıkla, gezeceğimiz bu doğal ortamdan, kumsallarıyla ve doğasıyla göz kamaştıran İĞNEADA sahiline geliyoruz. Longoz Gölleri’ nin en büyüğü olan ERİKLİ GÖLÜ’ nü gördükten sonra, İĞNEADA’ da 5* İĞNEADA RESORT OTEL’ imize veya ÇORLU’da HİLTON GARDEN INN yerleşiyoruz.



3 Gün: VİZE-TEKİRDAĞ - BOLAYIR-LAPSEKİ-EZİNE- İZMİR

Sabah kahvaltısının ardından, VİZE üzerinden, ÜÇ KEMALLER ŞEHRİ TEKİRDAĞ’ a hareket ediyoruz. Tekirdağ’ da NAMIK KEMAL ANITI ile KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN’ ın damadı ve sadrazamı RÜSTEM PAŞA’ ya yaptırdığı, MİMAR SİNAN eseri RÜSTEM PAŞA CAMİİ’ panoramik olarak görüyor ve Tekirdağ sahilinde çay molası veriyoruz..Buradan, BOLAYIR’ da, GAZİ SÜLEYMAN PAŞA TÜRBESİ ve NAMIK KEMAL’ in mezarını ziyaret ederek, geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. GELİBOLU üzerinden feribotla LAPSEKİ ‘ye geçiyoruz. ÇANAKKALE yolu üzerinden, uygun molalarla, EZİNE’ ye ulaşıyoruz. Meşhur, EZİNE PEYNİRİ alışverişleri sonrasında, akşam saatlerinde İZMİR‘ e ulaşıyor ve bir başka ACADEMIC TOUR gezisinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

NOT:                                                                                                                                                                                                                                                   ***10 TUR 29 Ağust-1 Eylül tarihlerinde  İğneada’ da 5* İğneada Resort yerine, Çorlu’da Hilton Garden Inn Otelde konaklama yapılacaktır.           *** Otellerde TRPL Oda, (3 Kişilik oda) 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar Açma-kapama olarak adlandırılan yataklardan oluşmaktadır. 3 kişi kalacak misafirlerimize 3.kişi SNGL olarak kalmalarını öneririz. TRPL oda istenirse açılır kapanır kırma yatağı kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.                                                                                                                                                                                                                             ***26-29 Ekim tarihindeki turumuz, tersten uygulanıp ilk gece İĞNEADA sonraki gün EDİRNE konaklama yapılacaktır.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (21:30)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (21:45)
  • ALSANCAK ( Lozan-Fuar Kapısı Önü) (22:00)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (22:20)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (22:22)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (22:25)
  • KARŞIYAKA ( Mavişehir Mavibahçe Karşısı ) (22:30)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.

»Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» Trakya Turumuz ‘’Promosyon ve Erken Rezervasyon Ürün’’ kapsamındadır.  

» İptal-İade ve değişiklik şartları; ACADEMİC TOUR Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon, Uçaklı ve Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. 

Bunların dışında Psikolojik tedaviler, daha önce tekrarlanmış kronik (akut) rahatsızlıklar, estetik tedaviler, rehabilitasyon tedavileri, doğum ve salgın hastalıklar sigorta kapsamında değerlendirilmemekte ve bu sebeplerden ötürü başvuran katılımcıların tur iptal işlemi sağlanamamaktadır. Bu değerlendirme acentemiz nezdinde yapılmayıp, tüm başvurular ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir.  


İptal Şartları
https://academic-tour.com/trakya-turlari-2019
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 18.04.2024 15:55 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.