BATI KARADENİZ TURLARI (Klasik) Tur Programı

2018 SEZON BOYUNCA ve BAYRAMLAR 3 GÜN-3 GECE

 KLASİK 

   BATI KARADENİZ TURU   

4* EMİRGAN OTEL’DE Y.P. KONAKLAMA (Zonguldak’ta)

 BOLU-ABANT GÖLÜ-MENGEN-YEDİGÖLLER-DEVREK-AMASRA -SAFRANBOLU-YENİCE ORMANLARI-ZONGULDAK- EREĞLİ-CEHENNEM AĞZI MAĞARASI-AKÇAKOCA-DÜZCE-MAŞUKİYE

İLAVE TARİH : 12-15 Nisan 449 TL

1 TUR: 20-23 Nisan 459 TL         2 TUR:3-6 Mayıs 449 TL            3 TUR:10-13 Mayıs 449 TL  
4 TUR:24-27 Mayıs 449 TL    5 TUR: 14-17 Haziran (Bayram 479 TL)  5 TUR: 16-19 Haziran (Bayram Dönemi 479 TL) 
6 TUR: 19-22 Ağust (Bayram Dönemi 529 TL DOLDU)     7 TUR: 20-23 Ağust.(Bayram Erken 529 TL DOLDU)   

8 TUR: 21-24 Ağust.(Bayram 529 TL DOLDU)   9 TUR: 27-30 Eylül 479 TL  10 TUR:4-7 Ekim 479 TL  11 TUR:26-29 Ekim 509 TL

ERKEN REZERVASYON KAMPANYASI !!!

HER TARİHTE SINIRLI KONTENJAN İÇİN GEÇERLİDİR…KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA
FİYATLAR KADEMELİ ARTIŞ GÖSTEREREK, NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR...

BATI KARADENİZ TURLARI (Abant Konaklamalı ve Şile, Ağva`lı) görüntülemek için tıklayınız !

BATI KARADENİZ TURLARI (Abant Konaklamalı, Şile ve Ağva`lı) Bayramlar Özel görüntülemek için tıklayınız !

 

Kalkış Yerleri: 19:45 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay Meydanı- Kavşakta Pamukkale Yazhanesi Önü), 20:00 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) 20:15 LOZAN (Fuar Kapısı Önü), 20:35 KARŞIYAKA (Anıt), KARŞIYAKA (Yunuslar), 20:40 KARŞIYAKA BOSTANLI İSKELE (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 21:00 BORNOVA (Kampus Önü)
PROGRAM
1 Gün:

AKŞAM:

Akşam saat 19:45 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay Meydanı- Kavşakta Pamukkale Yazhanesi Önü), 20:00 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) 20:15 LOZAN (Fuar Kapısı Önü), 20:35 KARŞIYAKA (Anıt), KARŞIYAKA (Yunuslar),  20:40 KARŞIYAKA BOSTANLI İSKELE (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 21:00 BORNOVA (Kampus Önü)’ nden siz değerli konuklarımızı alarak seyahatimize başlıyoruz. BALIKESİR, BURSA, KOCAELİ, SAKARYA güzergahını takip ederek, yolda alacağımız molaların ardından BOLU’ ya varıyoruz.

1 GÜN:

BOLU civarında alacağımız extra sabah kahvaltısının ardından, ülkemizin eşsiz yörelerinden biri olan, ABANT GÖLÜ’ne ulaşıyoruz. Gölün ve doğanın güzelliklerini seyredip, göl etrafında, yürüyüşler yapıyoruz. Buradan, MENGEN` e hareket ediyoruz. Bizi bekleyen minibüslerle, YEDİGÖLLER’e çıkıyoruz. SAZLIGÖL, İNCEGÖL, KÜÇÜKGÖL, DERİNGÖL, BÜYÜKGÖL, KURUGÖL ve SERİNGÖL’ü görerek, muhteşem bir doğa ile baş başa kalacağımız Yedigöller’de,  yürüyüşler yapıyoruz. Gökkuşağı renklerini andıran rengarenk ağaçlarla kaplı bu ortamda, piknik yaparak, keyifli saatler geçiriyoruz. ..Güzel bir günün ardından, DEVREK’te Baston Atölyelerine uğrayıp, alışveriş yaptıktan sonra, ZONGULDAK’daki 4* EMİRGAN OTEL’e geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde. www.emirganhotel.com



2 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısından sonra, Karadeniz’in en güzel sayfiye kasabalarından biri olan, AMASRA’ ya giderek turumuza devam ediyoruz. Bu şirin, sahil kasabasında, ANADOLU’  da ki maif kaya üzerine yapılmış tek örnek olan, ROMA YOL ANITI (Kuşkaya Anıtı’nı) geziyoruz ve BAKACAK TEPESİ’ nde Amasra manzarasını fotoğraflıyoruz. CENEVİZ KALESİ ve ÇEKİCİLER ÇARŞISI gezilerimizi tamamlayarak, Amasra’ nın meşhur balık ve salatasından tatma şansına sahip oluyoruz. Sonrasında, müze kent SAFRANBOLU’ ya geçiyoruz. SAFRANBOLU’ da göreceğimiz yerler; HIDIRLIK TEPESİ, KAYMAKAMLAR EVİ, CİNCİ HANI, KÖPRÜLÜ CAMİİ, İZZET PAŞA CAMİİ, AKÇASU KANYONU, ARASTA… Serbest zaman ve esnasında, lokum alışverişi yapma imkânı buluyoruz. Daha sonra,  KARABÜK üzerinden YENİCE ORMANLARI’ nın dünyada ender bölgelerde görülebilecek bir çoğu anıtsal boy ve kalınlığa ulaşmış, adeta bir ağaç müzesini andıran rengârenk ağaç türlerini keyifle seyrederek, ZONGULDAK’ ta ki 4* EMİRGAN OTEL’ imize yerleşiyoruz



3 Gün:

Sabah kahvaltımızı erken saatlerde aldıktan sonra otelimizden ayrılıyoruz. KARADENİZ EREĞLİSİ’ ne ulaşıyoruz. EREĞLİ’ de tarihi çınar ağaçlarının altında vereceğimiz molanın ardından, Yunan Mitolojisinde Herkül` ün 12 görevinden birinin geçtiği rivayet edilen, Hristiyanlığın ilk dönemlerinde gizli ibadet yeri olarak kullanılan Ayazma Vadisi olarak ta bilinen 3 adet mağaranın bulunduğu CEHENNEM AĞZI MAĞARASI’ nı ziyaret ediyoruz. Buradan, AKÇAKOCA’ ya hareket ediyoruz. Mavi bayraklı plajları, kıyıdan dağlara kadar uzanan yemyeşil bitki örtüsüne sahip olan bu yöremizde, Çınar Caddesini, farklı mimari tarzdaki AKÇAKOCA CAMİİ’ ni ve KONURALP BEY HEYKELİ’ ni görerek, fotoğraf molası veriyoruz. DÜZCE’ yi takiben, KARTEPE’ nin eteklerinde bulunan, tertemiz ve bol oksijenli havası, büyülü ormanı ile bir doğa harikası olan, MAŞUKİYE’ ye geliyoruz.  Maşukiye’ nin ismi aşık anlamına gelen maşuktan geliyor. Gerçekten de etraftaki doğal güzellikler “buraya gelen âşık olur” denilen ve herkesin dudaklarından bir daha geleceğim dedirten Maşukiye’ de, KARTEPE eteklerinde, rehberimiz eşliğinde kısa yürüyüşler yapıyoruz. Yemyeşil ağaçların altında, suların şırıltısı ve kuşların cıvıltısı arasında, doğanın muhteşem görüntüsünü gözlemliyoruz Burası Karadenizin tüm yeşilliğini içinde barındıran ve de Türkiye’ nin en geniş ağaç ve bitki çeşitlerine ev sahipliği yapan ender beldelerden biridir. Adeta kendinizi cennet bahçesinde gibi hissedeceğiniz bu ortamda, fotoğraf ve çay molaları veriyoruz. Ardından, BURSA-BALIKESİR üzerinden geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam saatlerinde İZMİR’ e ulaşıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak dileği ile siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

 

65 YAŞ ÜSTÜ MİSAFİRLERİMİZ SEYEHAT YOL İZİNLERİNİ E-DEVLET SAYFASI LİNKİNE TIKLAYARAK ALABİLİRLER.

HES KODU ALMAK ÇOK KOLAY...



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • GÖSTEPE KÖPRÜSÜ (19:50)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (20:00)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (20:35)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (20:40)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (21:00)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

»Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» Tur programı ACADEMİC TOUR Kayıt Formu Maddeleri ile bir bütündür.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/klasik-bati-karadeniz-turlari-2018-sezon-boyunca
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 16:06 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.