AVŞA ADASI & ERDEK TURU 2019 Tur Programı

 AVŞA ADASI & ERDEK TURLARI 

ULUABAT GÖLÜ-GÖLYAZI-BAYRAMDERE SAHİLİ-BANDIRMA-ERDEK-AVŞA ADASI-MANYAS KUŞ CENNETİ

5* GRAND ASYA HOTEL’ DE Y.P. Konaklama ( Bandırma' da )

1.TUR: 17-19 Mayıs    2.TUR: 4-6 Haziran (Doldu)    3.TUR: 13-15 Temmuz     4.TUR: 11-13 Ağustos(Bayram)   
5.TUR: 30 Ağustos-1 Eylül    6.TUR: 13-15 Eylül    7.TUR: 4-6 Ekim    8.TUR: 27-29 Ekim 

(3 Gün-2 Gece)

   ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!!  
 
SINIRLI KONTENJAN İÇİN GEÇERLİDİR… KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA, 
FİYATLAR KADEMELİ OLARAK ARTIŞ GÖSTEREREK, NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR...
Kalkış Yerleri: Sabah saat 06:00 ÜÇKUYULAR ( Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 06:10 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak), 06:20 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü), 06:35 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 06:50 KARŞIYAKA (Anıt), 06:55 KARŞIYAKA (Yunuslar), 07:00 BOSTANLI (Bostanlı İskele-İskelenin Karşısı), 07:10 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı), 07:25 BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampüs Önü-Osman Kibar Meydanı)
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:00 ÜÇKUYULAR ( Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü),  06:10 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  06:20 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü),  06:35 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü),  06:50 KARŞIYAKA (Anıt),  06:55 KARŞIYAKA (Yunuslar),  07:00 BOSTANLI (Bostanlı İskele-İskelenin Karşısı),  07:10 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı),  07:25 BORNOVA (Ege Üniversitesi Kampüs Önü-Osman Kibar Meydanı)’ ndan siz değerli konuklarımızı alarak seyahatimize başlıyoruz. Yolda (ekstra) kahvaltımızı aldıktan sonra, AKHİSAR- BALIKESİR üzerinden, ULUABAT GÖLÜ, GÖLYAZI KÖYÜ’ ne uğruyoruz. GÖLYAZI KÖYÜ, ULUBAT GÖLÜ kenarında, göz kamaştıran bir balıkçı köyü. Kıyıya bir köprü ile bağlı durumda olan, sit alanı olarak kabul edilmiş kasabada verilecek serbest zamanda, gölün kenarında balık ağlarını ve kerevit sepetlerini onaran balıkçıları görebilirsiniz. Köy meydanında bulunan tarihi çınarın altında akşam çaylarımızı içip, Arnavut kaldırımlı dar sokaklarından ilerleyerek, tarihi kent duvarları arasında keyifli yürüyüşler yapıyoruz. Köyde nereye baksanız bir fotoğraf karesi sizi bekliyor. Bu etkileyici ortamda, öğle yemeğimizi aldıktan sonra, dağların yeşilliğin ve denizin birleştiği BAYRAMDERE’ ye hareket ediyoruz. Bayramdere’ nin muhteşem sahilinde yürüyüşlerimizi gerçekleştirerek, fotoğraf molası veriyoruz. Denize karşı çay keyfi sonrasında, KARACABEY üzerinden,  BANDIRMA’ ya ulaşıyoruz. Güzel bir günün ardından, Bandırma’da 5* GRAND ASYA HOTEL’ e yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, Erdek Limanına gidiyoruz. AVŞA ADASI’ na geçmek üzere, Feribota biniyor ve  PAŞA LİMANI ADASI’ nı görerek, güzel manzaralar eşliğinde  AVŞA ADASI’ na ulaşıyoruz. Güzellikte birbiriyle yarışan sakin koyları, altın sarısı kumsalları, Ada ruhunu koruyan huzurlu atmosferi, mavisi, yeşili ile MARMARA’ nın gözde tatil merkezi olan adayı tanımak için rehberimiz eliğinde kısa bir tur yapıyoruz. Bu esnada şarapları ile ünlü bu beldemizde alışveriş yapma imkânımızda olacak… Daha sonra pırıl pırıl plajlarından yararlanmak için serbest zaman alıyoruz. Akşamüzeri feribotla ERDEK‘ e geri dönüyoruz ve kısa bir yolculuk sonrası tekrar 5*GRAND ASYA HOTEL’ imize geliyoruz. Akşam yemeği sonrasında, isteyen konuklarımız Bandırma’ nın sahilinde yürüyüş ve kahve keyfi yapabilirler…



3 Gün:

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra,  deniz kokusu ve martı sesleri arasında güne başlayarak, Bandırma' nın simgesi AŞK KÖPRÜSÜ’ nde fotoğraf molası veriyoruz. Bandırma’ dan ayrılarak, doğası, tarihi, kültürel ve sosyal değerleri açısından önemli bir tatil beldesi olan ERDEK merkeze geçiyoruz. Sahilinde, yürüyüşler yapıyor ve cafelerinde oturup, bu güzel ortamda, çay molamızı veriyoruz. Erdek gezimizi tamamladıktan sonra, Türkiye’ nin en önemli kuş cennetlerinin başında gelen MANYAS KUŞ CENNETİ Milli Parkına hareket ediyoruz. Burada yürüyüşlerimiz esnasında hayranlıkla izleyeceğimiz birbirinden ilginç kuşları fotoğraflarımıza ekliyoruz. Güzel anılarımızla,  geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Uygun molalarla akşam saatlerinde İZMİR’ e ulaşıyor ve bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde  buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (06:00)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (06:10)
  • ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü) (06:20)
  • ALSANCAK ( Lozan-Fuar Kapısı Önü) (06:35)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (06:50)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:55)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (07:00)
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Karşısı) (07:10)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (07:25)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» Avşa Adası-Erdek Turumuz‘‘Erken Rezervasyon, Promosyonlu Ürün’’ kapsamındadır.  

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon, Uçaklı ve Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. 

 

Bunların dışında Psikolojik tedaviler, daha önce tekrarlanmış kronik (akut) rahatsızlıklar, estetik tedaviler, rehabilitasyon tedavileri, doğum ve salgın hastalıklar sigorta kapsamında değerlendirilmemekte ve bu sebeplerden ötürü başvuran katılımcıların tur iptal işlemi sağlanamamaktadır. Bu değerlendirme acentemiz nezdinde yapılmayıp, tüm başvurular ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir.  


İptal Şartları
https://academic-tour.com/avsa-adasi-erdek-turlari-
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 16.04.2024 21:30 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.