2019 Yılbaşı AKYAKA-MARMARİS TURU Tur Programı

YILBAŞINA ÖZEL  (3 GÜN 2 GECE)

 AKYAKA - MARMARİS TURU 

AKYAKA' nın En Güzel Oteli 4*YÜCELEN OTEL' de Konaklama Ayrıcalıklı...

      Denize sıfır konumda, mavi ve yeşilin kucaklaştığı, büyüleyici doğal güzellikler içerisinde yer alan 4* YÜCELEN OTEL,

               aynı zamanda AKYAKA merkeze yürüme mesafesindedir… 

          KAPALI YÜZME HAVUZU, SAUNA, FİTNESS

             30 Aralık 2018 Akşam Yemekte Müzik Programı

           31 Aralık Yılbaşı Gecesi Gala Yemeği (Limitsiz Yerli İçecekler) Gala Eğlencesinde,

         Didem & Kerem ikilisi, Ender Kasal ve Soner eşliğinde muhteşem bir YILBAŞI GECESİ sizleri bekliyor.

       30 Aralık 2018 – 1 Ocak 2019 (3 Gün-2 Gece) 

ERKEN REZERVASYON FIRSATINI KAÇIRMAYIN!!!

 

Kalkış Yerleri: Sabah saat 07:30 KARŞIYAKA (Bostanlı iskele), 07:35 KARŞIYAKA (Yunuslar, Anıt), 07:55 ALSANCAK (Lozan Meydanı-Atatürk Lisesi Önü), 08:10 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 08:25 ÜÇYOL’ dan siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 07:30 KARŞIYAKA (Bostanlı iskele), 07:35 KARŞIYAKA (Yunuslar, Anıt), 07:55 ALSANCAK (Lozan Meydanı-Atatürk Lisesi Önü), 08:10 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 08:25 ÜÇYOL’ dan siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Yolda alacağımız (ekstra) kahvaltının ardından, AYDIN üzerinden,  “GÜZELKÖY” dizisi ile özdeşleşen BOZÜYÜK’ e ulaşıyoruz. Birçok dizi ve filme ev sahipliği yapan bu güzel beldede rehberimizin anlatımları eşliğinde gezintimizi yaparak, fotoğraf molası veriyoruz. Ardından, gürül gürül akan suları çevreleyen ağaçlar ile huzur veren ortama sahip PINARBAŞI’ na geçiyoruz. Öğle yemeğimizi bu keyifli ortamda aldıktan sonra, GÖKOVA KÖRFEZİ’ nin büyüleyen manzarasını seyredip, mavi ve yeşilin muhteşem tonları eşliğinde, küçük bir balıkçı kasabası olan AKYAKA’ ya geliyoruz. Burada isteyen konuklarımızla Tekne Turuna katılıyoruz. Ağaçlar ve sazlıklar arasından tekne ile süzülerek, Azmakbaşı deresinin, denizle buluştuğu noktayı görüyoruz. Sonrasında, AKYAKA’ da yer alan Muğla evleri konseptli YÜCELEN OTEL’ e yerleşiyoruz. Kısa bir süre dinlendikten sonra, yemyeşil ormanların içinde bulunan, bu güzel otelimizin etrafında keyifli yürüyüşler yapıyoruz. Denizin kokusu, doğası ve ortamın dinginliği sizlere ayrı bir huzur verecek.



2 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından, isteyen konuklarımızla, (diğer konuklarımız otelin tüm aktivitelerinden faydalanabilir veya doğası ile göz kamaştıran otelin etrafında gezintiler yapabilirler) MARMARİS’ e hareket ediyoruz. MARMARİS sahilde yürüyüşler yaparak serbest zaman veriyoruz. Bu esnada çarşıdan sevdiklerinize yılbaşı hediyeleri alma şansına da sahip olacaksınız. Güzel bir günün ardından yılbaşı eğlencesi için erken saatlerde YÜCELEN HOTEL’ imize geri dönüyoruz. Akşam için hazırlıklarımızı yapıp, muhteşem yılbaşı balosu ve nefis yemeklerden oluşan zengin menüsüyle otelimizde YENİ YILA MERHABA diyoruz. Gece geç saatlere kadar eğleniyoruz… Konaklama otelimizde.



3 Gün:

Yeni yılın ilk gününde, sabah geç saatlerde açık büfe Brunch kahvaltımızı alıyoruz. Otelin bir süre daha keyfini sürerek, öğle saatlerine doğru, unutulmaz anılarımızla otelden ayrılıyoruz. Daha sonra, Ege’den yankılanan Ormancı Türküsü’nün yaşandığı yer BELEN KAHVESİ’ ne geçiyoruz. Buranın etkileyici manzarası eşliğinde kahvelerimizi içtikten sonra, geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Yolda alacağımız uygun molaların ardından, akşam saatlerinde İZMİR’ e varıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

ACADEMİC TOUR Ailesi olarak;   yeni yılınızı kutlar, 2019 Yılı Turlarımızda da görüşmek dileğiyle, mutlu, sağlıklı yıllar dileriz…

 

2019 YILBAŞI GALA MENÜSÜ

ORDÖVR TABAĞI

Sebzeli enginar kalbi,Patates salatası,Mercimek köfte,Kızartma,Çerkez Tavuğu,Fava,Patlıcan dolması,

SARKÜTERI TABAĞI

Ezine peyniri,Tulum peyniri,Keçi peyniri,Dana jambon,Tavuk jambon,Kuru incir,Ceviz içi,Zeytin çeşitleri,

ARA SICAK

Keşkek,Pastırmalı Paçanga böreği,

ANA YEMEK

Baby patates ve Sebze buketi eşliğinde Tereyağlı İç Pilavlı Tandır,

SALATA

Mevsim salatası,

MEYVE VE TATLI TABAĞI

Mevsim meyveleri,Yeni yıl pastası,

İÇECEK VE ÇEREZ

Limitsiz yerli içki ve içecek,

Çerez tabağı,Kestane,

GECE ÇORBASI

İşkembe Çorbası,

ÇOCUK MENÜSÜ

Köfte,Makarna,Patates Cipsi,Soğan Halkası,Yeni yıl tatlısı,Meşrubat



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (07:30)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (07:35)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (08:10)
  • ÜÇYOL (08:25)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.

» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» Yılbaşı Akyaka-Marmaris Turumuz ‘’Özel Ürün’’ kapsamındadır.

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

» 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunumuz'un 78. maddesi ile sürücülerin ve yolcuların koruyucu tertibat kullanmaları zorunlu hale getirilmiştir. 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanun'un 78/1-a maddesince taşıtlarda emniyet kemeri kullanmayanlar para cezası ile cezalandırılır. Misafirlerimiz otobüs yolculuklarında emniyet kemerlerini takmalıdırlar.

» Otelde 1. Gece Y.P. Konaklama olup içecekler ekstradır. 2. Gece Gala yemeği limitsiz Yerli İçecek şeklindedir.

» Gala gecesinde masa düzeni rezervasyon önceliğine göre yapılır.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/yilbasi-ozel-akyaka-marmaris-turu
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 20.04.2024 13:07 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.