2019 Yılbaşı ANTALYA-SİDE TURU Tur Programı

 YILBAŞINA ÖZEL (Gündüz Çıkışlı) 

 ANTALYA & SİDE YILBAŞI TURU 

Lüks Bir Otelde MUHTEŞEM YILBAŞI

5* PORTO BELLO RESORT HOTEL & SPA' DA HERŞEY DAHİL KONAKLAMALI

ANTALYA'DA YENİ YILA MERHABA DİYORUZ...

  30 Aralık 2018 - 1 Ocak 2019  ( 3 Gün-2 Gece ) 

ANTALYA KALEİÇİ MERKEZ - MANAVGAT ŞELALESİ – SİDE - APOLLON TAPINAĞI - DÜDEN PARK ŞELALESİ    

* Zengin Yılbaşı Menüsü

* Limitsiz Yerli İçki

* Muhteşem Yılbaşı Gala Gecesi Eğlencesi

Kalkış Yerleri: Sabah saat 06:00 KARŞIYAKA (Bostanlı Vapur İskelesi) 06:05 KARŞIYAKA (Yunuslar,Anıt), 06:25 LOZAN (Atatürk Lisesi Önü-Alsancak), 06:40 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi önü) 06:55 ÜÇYOL
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:00 KARŞIYAKA (Bostanlı Vapur İskelesi) 06:05 KARŞIYAKA (Yunuslar,Anıt), 06:25 LOZAN (Atatürk Lisesi Önü-Alsancak), 06:40 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi önü)  06:55 ÜÇYOL’ dan siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Yolda vereceğimiz kahvaltı molasının (ekstra) ardından, AYDIN-NAZİLLİ-DENİZLİ-ACIPAYAM-KORKUTELİ üzerinden, uygun molalarla ANTALYA’ ya varıyoruz. ANTALYA KALEİÇİ ziyaretimize başlıyoruz.Burada, YİVLİ MİNARE, SAAT KULESİ, YAT LİMANI gezilerimizi keyifle gerçekleştirerek, alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Konyaaltı’nda 5* Porto Bello Hotel Resort & Spa Otelimize yerleşiyoruz. Herşey Dahil Konseptindeki otelimizde akşam yemeğini alıyoruz. Konaklama otelimizde.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltının ardından, isteyen konuklarımızla,  (diğer konuklarımız tam gün otelin aktivitelerinden faydalanabilir) SİDE’ye hareket ediyoruz. Burada önce, bir doğa harikası MANAVGAT ŞELALESİ’ ni gezmeye gidiyoruz. Bu etkileyici ortamda, fotoğraflarımızı çekerek, ülkemizin önde gelen turizm merkezlerinden biri olan SİDE’ ye geçiyoruz. Tarih ve denizin bir araya geldiği bu muhteşem antik kenti rehberimiz eşliğinde ziyaret ediyoruz. Göreceğimiz yerler arasında Antik Tiyatro, Agora, Side Arkeoloji Müzesi ve Apollon Tapınağı var. SİDE ÇARŞI’ nda alışveriş için serbest zaman sonrasında, otelimize dönüyoruz. Gala yemeği için dinleniyor ve hazırlıklarımızı yapıyoruz. Muhteşem yılbaşı balosu, nefis yemeklerden oluşan zengin menüsü, limitsiz içki ile YENİ YILA coşkulu bir eğlence ile giriyoruz. Gece geç saatlere kadar eğleniyoruz. Konaklama otelimizde.



3 Gün:

Yeni yılın ilk gününde, öğleye kadar sürecek BRUNCH şeklinde alacağımız kahvaltının ardından, ANTALYA’ nın cennet köşelerinden biri olan DÜDEN PARK ŞELALESİ’ ni gezdikten sonra, KORKUTELİ – ACIPAYAM-DENİZLİ üzerinden, İZMİR’ e geri dönüş yolculuğuna başlıyoruz. Yolda alacağımız molaların ardından, akşam saatlerinde İZMİR’ e ulaşıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

ACADEMİC TOUR Ailesi olarak;   Yeni yılınızı kutlar, 2018 Yılı Turlarımızda da görüşmek dileğiyle, mutlu, sağlıklı yıllar dileriz…



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • BOSTANLI İSKELE (Konak İstikameti) (06:00)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (06:05)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:05)
  • ALSANCAK (Lozan-Atatürk Lisesi Önü) (06:25)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) (06:40)
  • ÜÇYOL (06:55)
Notlar

- TURLARIMIZDA MEVCUT DURAKLAR HARİCİ DURAKLAMA YAPILMAZ. YOLCU BİNDİĞİ DURAKTA BIRAKILIR.

- ARAÇTA VE TESİSLERDE KAYBOLAN EŞYALARDAN ACENTAMIZ SORUMLU DEĞİLDİR.

- REHBER; HAVA, YOL VE KONAKLAMA ŞARTLARINA UYGUN OLARAK, TURDA DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINA SAHİPTİR.

- ÇOÇUK İNDİRİMLERİ 2 YETİŞKİN İLE BİRLİKTE KONAKLAMAK ŞARTI İLE GERÇEKLEŞTİRİLİR.

- ODA DAĞILIMINDA, DENİZ KARA AYRIMI YOKTUR. OTEL MÜSAİTLİK DURUMUNA GÖRE DAĞILIM YAPACAKTIR.

- MASA DÜZENİ; OTEL TARAFINDAN REZERVASYON ÖNCELİĞİNE GÖRE YAPILACAKTIR

- ÇOCUKLAR İÇİN MİNİ CLUB GALASI DÜZENLENECEKTİR.  ANA GALA SALONUNA OTURMAK İSTERSE 175 TL DAHA FARK ÖDER

- YILBAŞI ANTALYA TURUMUZ ‘’ÖZEL ÜRÜN’’ KAPSAMINDADIR.

 

İptal-İade ve Değişiklik Hakkında

*** İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon, Özel ve Uçaklı Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

***  Tur iptal ve iadesi katılımcının MUCBİR sebep göstermesiyle sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına '' katılımcının vefatı, ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi'' gibi durumlar girmektedir.   

Bunların dışında Psikolojik tedaviler, daha önce tekrarlanmış kronik (akut) rahatsızlıklar, estetik tedaviler, rehabilitasyon tedavileri, doğum ve salgın hastalıklar sigorta kapsamında değerlendirilmemekte ve bu sebeplerden ötürü başvuran katılımcıların tur iptal işlemi sağlanamamaktadır. Bu değerlendirme acentemiz nezdinde yapılmayıp, tüm başvurular ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/yilbasi-antalya-side-turu
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 16.04.2024 21:04 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.