ROMANTİK REN NEHRİ TURU Tur Programı

 

 5* MPS Crucevita GEMİSİ İLE

REN NEHRİ 

AMSTERDAM - ARHEIM - KÖLN - KOBLENZ - RUDESHEIM - MANNHEIM - STRAZBURG - MAINZ

8 GÜN  7 GECE

05-12 HAZİRAN 2019  (DİĞER TARİHLERİ LÜTFEN SORUNUZ !)

 

 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL-AMSTERDAM-HOLLANDA

07.45    Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde Cruisera yetkilileriyle buluşma. Bilet ve bagaj işlemleri

10.45    Türk Hava Yolları’nın TK 1957 sefer sayılı uçuşu ile Amsterdam’a hareket.

13.15    Amsterdam’a varış ve kısa bir şehir turu.

15.00    Gemiye varış, kabinlere yerleşme ve serbest zaman.

Hoş geldin kokteyli ve mürettebat ile tanışma ve akşam Yemeği. Ardından rehberimiz eşliğinde Kırmızı fener sokağı gezisi. (Geminin varış noktası yürüme mesafesinden uzak ise otobüs transferi için sadece ücret ödenmesi gerekebilir).



2 Gün: AMSTERDAM-HOLLANDA

Serbest zaman veya dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan “ZaanseSchans ve Volendam”turuna katılabilirler



3 Gün: ARHEIM-HOLLANDA

Ren nehri üzerinde bulunan ve 160 bin nüfusu bulunan orta ölçekli güzel bir Hollanda şehridir. Buradan Güzel Sanat Müzesine, ünlü  Hollanda Açık hava Müzesi, Hayvanat Bahçesine ve Doğal spor Alanları merkezine gidilir.



4 Gün: KÖLN-ALMANYA

Köln’e varış. Kahvaltı sonrası, Katedrale kadar güzel bir yürüyüş turu ile serbest zamanımız olacak. Köln’ün, gotik tarzdaki Katedrali dünya çapında ün salmıştır. Köln, eyaletin en önemli ulaşım, kültür, bilim, sanat, ticaret ve eğlence merkezidir. Ren Nehri, kentin tam ortasından geçmektedir. Nehrin her iki yakası sekiz köprüyle bağlanmıştır.



5 Gün: KOBLENZ-RUDESHEIM-ALMANYA

07.00    Sabah erken saatlerinde, tam bir kavşak noktası olan ve Moselle ile Ren Nehrinin buluştuğu Koblenz’e varıyoruz.  Ekstra olan Koblenz şehir turumuzda şehrin tarihi kesimlerini yürüyerek ziyaret ediyoruz.

19.00    Rüdesheim’a varış.

Ekstra turumuzda Şarap bölgesinin merkezi olan Rüdesheim’ın üzüm bağlarında gezintiden sonra şarap tadımı ve Müzik Müzesi ziyareti yapılacaktır. Ardından verilecek olan serbest zamanda dileyen misafirlerimizle tur esnasında da gördüğümüz küçük restoranlarındaki orkestraları ile ünlü “Drosselgasse” doğru yürüyüp, orda eğlenmeye devam edip kasabanın güzel Reisling şaraplarını veya dileyenler ünlü Brandili kahveleri “RudesheimCoffee” içebilirler.



6 Gün: MANNHEIM-ALMANYA

Bu limanda ünlü Heidelberg kalesi ve şehrini ekstra tur ile ziyaret ediyoruz. Elvis Presley ve ünlü tiyatrocumuz Haldun Dormen’in de bir dönem yaşadığı bu güzel şehri kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Otobüs ile limandan 30 dk. sürmektedir.



7 Gün: STRAZBURG(KHEL)-FRANSA

09.00    Strazburg şehir merkezine 30 km uzaklığındaki Kehl’e varış. Dileyen misafirlerimiz Strazburg Ekstra Şehir Turuna katılabilirler. Strazburg Fransa'nın nüfus bakımından yedinci en kalabalık kenti olup Alsas bölgesi ve Bas-Rhine bölgesinin başkentliğini yapar. Kuzeydoğu bölgesinin ekonomik merkezlerinden biri olan şehir aynı zamanda Avrupa Konseyi ve Avrupa Parlamentosu'nu barındırır. Cenevre ve New York'la birlikte ülke başkentliği yapmadan uluslararası bir organizasyon merkezi barındıran az sayıda kentten biridir. Şehir, 1988'de UNESCO tarafından Dünya Mirasları Listesi'ne dâhil edilmiştir. Şehir "Avrupa'nın Başkenti" unvanını taşır.



8 Gün: MAINZ-FRANKFURT-FRANSA

08.30    Mainz’a varış ve gemide kahvaltı. Kısa bir Mainz turunda sonra Frankfurt’a transfer. Trafik durumuna göre kısa bir Frankfurt panoramik şehir turu ve havaalanına transfer.

19.15    TK1594 İstanbul’a hareket   



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Önemli Notlar.

    • Vize için en az 6 ay geçerli hiçbir şekilde zedelenmemiş pasaport gerekmektedir. (Gerekli evrakları acentenizden öğrenebilirsiniz.)
    • Vize işlemleri için pasaportunuz tur başlangıç tarihinden en geç 30 gün öncesi ofisimize ulaşmalıdır. Pasaportun en az 2 vize sayfası boş olmalıdır.
    • Ekstra tur fiyatları 20 kişi katılım temel alınarak hesaplanmıştır. 20 kişinin altına düşmesi halinde fiyatlar, yüksek maliyetler nedeni ile artacaktır. Grubumuz sayı bakımından küçük olduğu zaman ekstra turlarda geminin diğer müşterileri ile otobüsümüzü paylaşıyoruz. Ekstra turlarda alınacak içecekler gezi ücretine dâhil değildir.
    • Uçuşlarımız Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferleri ile ekonomik sınıfta yapılmaktadır. Uçak bileti pasaporttaki isim & soy isme göre düzenlenir. Yanlış veya eksik isim ve soy isim beyanında sorumluluk tamamen müşteriye aittir
    • Nehir trafiğine göre gemi varış ve kalkışları değişebilir. Buna bağlı olarak programların/ekstra turların saatleri değişebilir.
    • Kesin rezervasyon tam ödeme ile yapılabilir.
    • Programda belirtilen saatler Türk Havayolları ve Cruise firmasından alınmıştır. Saatlerde olabilecek herhangi bir değişiklikten acentemiz sorumlu değildir. Dolayısıyla herhangi bir saat değişikliğinden ötürü acentemiz programın içeriğini ve hizmet muhteviyatını bozmadan günlerde oynama yapabilir. İçerik aynı kalmak koşuluyla tur programında değişiklik olabilir.
    • Gezimiz için geçerli tüm yasal hükümler ve sorumluluklar Yolcu Satış Sözleşmemizde belirtilmiştir.
    • Gezimize kayıt yaptırmış olan yolcularımız sözleşme hükümlerini kabul etmiş sayılırlar.
    • Sigara sadece güneşleme güvertesindeki belirli bir alanda içilir, gemide diğer mekanlar da sigara içmek kesinlikle yasaktır!
    • Navigasyon güvenliğinden dolayı kaptan ve mürettebatı gezi güzergahını değiştirmeye tek başına karar verebilir.

     

    İPTAL ŞARTLARI

    • Münferit Rezervasyon İptal Şartları; kayıttan itibaren seyahate 69 gün kalaya kadar toplam tutarın %20’si, 68 – 60 gün arası %40’ı, 59 – 50 gün arası %60’ı, 49 – 30 gün arası %80’i, 30 – 0 gün arası %100 kadar cezai işlem uygulanmaktadır.
    • Grup Rezervasyon İptal Şartları; grup rezervasyonlarında iptal şartları değişiklik göstermektedir.

     

     


    İptal Şartları
    https://academic-tour.com/tur-680-romantik-ren-nehri-turu.html
    İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
    Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
    0232 463 25 25


    Bu çıktı 28.03.2024 14:07 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.