ANKARA ve ANITKABİR TURU (2020) Tur Programı

GÜNDÜZ ÇIKIŞLI

 ANKARA VE ANITKABİR TURU 

4* TZOB HOTEL Y.P. (Yenimahalle-Ankara)

ANADOLU MEDENİYETLERİ MÜZESİ - ANKARA KALESİ - 1.MECLİS - 2. MECLİS - ETNOGRAFYA MÜZESİ
ANITKABİR - KURTULUŞ SAVAŞI MÜZESİ - KIZILAY

1 TUR:21-22 Mart      2 TUR:4-5 Nisan     3 TUR: 24-25 Nisan    4 TUR:13-14 Haziran

    5 TUR: 26-27 Eylül     6 TUR:10-11 Ekim    7 TUR:9-10 Kasım    (2 Gün 1 Gece)

Kalkış Yerleri: Sabah saat 05:30 ÜÇKUYULAR ( Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 05:40 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak), 05:50 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü), 06:05 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 06:20 KARŞIYAKA (Anıt), 06:25 KARŞIYAKA (Yunuslar), 06:30 BOSTANLI (Bostanlı İskele-İskelenin Karşısı), 06:35 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı), 06:50 BORNOVA (Ege Ünv. Hastanesi Önü)
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 05:30 ÜÇKUYULAR ( Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü),  05:40 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  05:50 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü),  06:05 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü),  06:20 KARŞIYAKA (Anıt),  06:25 KARŞIYAKA (Yunuslar),  06:30 BOSTANLI (Bostanlı İskele-İskelenin Karşısı),  06:35 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı),  06:50 BORNOVA (Ege Ünv. Hastanesi Önü)’ nden siz değerli misafirlerimizi alarak TURGUTLU-SALİHLİ-KULA-AFYON üzerinden ANKARA'ya ulaşıyoruz. Önce, ANADOLU’da iz bırakmış birçok medeniyetin izlerini görebileceğimiz, dünyanın sayılı müzeleri arasında gösterilen ANADOLU MEDENİYETLERİ MÜZESİ’ni ziyaret ediyoruz. Daha sonra hanları, hamamları, konakları, sepetçileri, bakırcıları ve ilginç müzeleri ile başka bir Ankara’yı içinde barındıran ANKARA KALESİ’ni geziyoruz. Burada geçireceğimiz keyifli dakikalardan sonra, Ankara’da 4* TZOB HOTEL’e yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. 



2 Gün:

Otelde alacağımız sabah kahvaltısından sonra, 1.MECLİS BİNASI’nı, 2.MECLİS BİNASI’nı geziyoruz. Ardından, Büyük Önder'imizin 15 yıl süre ile kaldığı geçici kabri ETNOGRAFYA MÜZESİ’ni ziyaret ediyoruz. Turumuzun devamında, Yüce Atamızın ebedi istirahatgâhı, Türk mimarlarının üstün bir eseri olan ANITKABİR’e hareket ediyoruz. Her iki yanı, gücü temsil eden Aslan heykelleriyle donatılmış olan, Aslanlı yoldan başlayarak, hüzünlü bir yürüyüşle, ANITKABİR’e ulaşıyoruz. Atamızın huzurunda, saygı duruşumuzu gerçekleştirip, burada bulunmanın hazzını yaşıyoruz. KURTULUŞ SAVAŞI MÜZESİ gezimizi de tamamladıktan sonra, Ankara’nın kalbi KIZILAY’a geçiyoruz. Rehberimizin belirlediği saat’e kadar serbest zaman veriyor ve AFYON üzerinden İZMİR’e dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Geç saatlerde İZMİR’e ulaşıyor ve bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde görüşmek üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

Not: 9-10 Kasım tarihlerinde ki turumuz 10 Kasım Anıtkabir yoğunluğu sebebiyle, 1. Gün programı aynen uygulanacak, 2. Gün programında 1. ve 2. Meclis, Kızılay programa dahil edilmeyecektir.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇKUYULAR(Pamukkale Yazh. Önü-F.Altay) (05:30)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (05:40)
  • ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü) (05:50)
  • ALSANCAK ( Lozan-Fuar Kapısı Önü) (06:05)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (06:20)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:25)
  • BOSTANLI İSKELE ( Mavişehir İstikameti) (06:30)
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Karşısı) (06:35)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (06:50)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda  ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun    iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» Koltuk numaraları rezervasyon önceliğine göre verilir. Turu erken satın alan konuklarımız ön koltuklarda oturmayı hak ederler.

» Trafik Kanunu gereğince araçta bulunulan tüm seyahat sürecinde emniyet kemeri takılması zorunlu olup, aksi haldeki durumlarda Academic Tour sorumluluğu yoktur.

» Dönüşte yolcu bindiği durakta, tersten dağıtım yapılarak bırakılır.

» Otel’de akşam yemeği yoğunluk durumuna göre Set Münü veya Açık Büfe verilecektir.

» 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçük olabilir. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, Açma-kapama ve coachbed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. 

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Turlarda iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Seyahat sigortası, acil ve akut rahatsızlıklar için geçerlidir. Daha önce mevcut olan ve kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamına girmez. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten, tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar, ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur İptallerinde; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilinir

ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!


İptal Şartları
https://academic-tour.com/ankara-anitkabir-2019
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 01:57 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.