ALAÇATI OT FESTİVALİ ve ÇEŞME TURU Tur Programı

GÜNÜBİRLİK 

 ALAÇATI OT FESTİVALİ 

ve ÇEŞME TURU

(ULAŞIM+ÇEVRE GEZİLERİ+REHBERLİK DAHİL) 800 TL

18 Nisan Perşembe /19 Nisan Cuma/20 Nisan Cumartesi /21 Nisan Pazar 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM

Sabah saat 07:35 Karşıyaka ( Mavişehir Mavibahçe Avm önü),  07:40 Karşıyaka (Bostanlı İskele), 07:50 Karşıyaka (Yunuslar-Anıt), 08:00 Bayraklı (Altınyol Üstgeçit), 08:15 Bornova (Ege Ünv.Hastanesi Önü), 08:30 Alsancak Lozan (Atatürk Lisesi Önü), 08:40 Üçyol (Terra Pizza Önü), 08:50 Hatay (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 09:00 Üçkuyular (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)’ nden siz değerli konuklarımızı alarak, turumuza başlıyoruz. Önce yol güzergahımızda URLA’ya  uğruyor ve doğanın dinginliği, kuş sesleri ve denizden esen hafif rüzgar ile sabah kahvaltımızı (ekstra) yapıyoruz. Kahvaltı sonrasında,  ÇEŞME ALAÇATI OT FESTİVALİ’ne katılmak üzere yolumuza devam ediyoruz. Alaçatı doğasının zenginliği, otlarının çeşitliliğini tanıtmak ve bu otlarla pişirilen geleneksel yemeklerin kaybolmaması için düzenlenen festivalde, .Alaçatı'nın Arnavut kaldırım taşı ile dar kaplı Rum mimarisi ile Osmanlı mimarisinin birleştiği sokaklarda, üreticilerin otlu stantlarını, çeşitli söyleşiler, eğlenceler, tezgahlar ve renkli kortej yürüyüşleriyle keyifli saatler geçiriyoruz. Tanınmış gurmelerin yemeklerinden ve festivale katılan yarışmacıların yaptığı ve Festival Komitesi tarafından sağlanan stantlarda ücret karşılığında servise sunulacak yemeklerin tadımını yapma imkânınız olacak. Güzel bir günün ardından,  ÇEŞME merkeze geçerek, serbest zaman veriyoruz. Bu esnada isteyen misafirlerimiz cafelerde çay kahve içebilir, dileyenlerde Çeşme sahilinde ve çarşısında yürüyüşler yapabilirler. Rehberimizin belirlediği saatte buluşarak, güzel anılarımızla geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam üzeri İZMİR’e ulaşıyor ve  bir başka ACADEMİC TOUR organizasyonunda buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Önü) (07:35)
  • BOSTANLI İSKELE (Konak İstikameti) (07:40)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (07:50)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (07:50)
  • BAYRAKLI (Altınyol-Üst Geçit) (08:00)
  • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (08:15)
  • ALSANCAK (Lozan-Atatürk Lisesi Önü) (08:30)
  • ÜÇYOL (Terra Pizza Önü) (08:40)
  • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (08:50)
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (09:00)
Notlar

» Araçta ve yolda kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
»Turlarımız talepler doğrultusunda 19-27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/cesme-alacati-ot-festivali
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 26.04.2024 23:57 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.