MARMARİS-DATÇA (Mayıs Özel) Tur Programı

ACADEMIC TOUR AYRICALIĞI İLE 2019 BAHAR'DA 

 MARMARİS-DATÇA TURU 

             HER SENE YOĞUN TALEP ALAN, OTEL KALİTESİNİ BEĞENDİĞİNİZ, ÖZLEDİĞİNİZ TUR…

Begonvillerle çevrili dar sokakları, kartpostal güzelliğindeki ormanları, tarihi değerlerleri, Tertemiz havası ile DATÇA ,

Birbirinden güzel koyları, göz alabildiğine uzanan ormanları, köyleri, şelaleleri ile MARMARİS baharda bir başka güzel…

5* AQUA OTEL' DE MUHTEŞEM HAFTASONU TATİLİ

Herşey Dahil Konaklama Ayrıcalığıyla !!!

3-5 Mayıs 2019  (3 Gün- 2 Gece)

 ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!! 
SINIRLI KONTENJAN İÇİN GEÇERLİDİR… 
KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA, NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR...

Kalkış Yerleri: Sabah saat 06:40 KARŞIYAKA (Bostanlı iskele) saat 06:50 KARŞIYAKA (Yunuslar, Anıt), 07: 20 ALSANCAK (Lozan meydanı-Atatürk Lisesi Önü), 07:35 KONAK ( Sabancı Kültür Merkezi Önü), 07:50 ÜÇYOL
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:40 KARŞIYAKA (Bostanlı iskele) saat 06:50 KARŞIYAKA (Yunuslar, Anıt), 07: 20 ALSANCAK (Lozan meydanı-Atatürk Lisesi Önü), 07:35 KONAK ( Sabancı Kültür Merkezi Önü), 07:50 ÜÇYOL’ dan hareketle turumuza başlıyoruz. AYDIN, üzerinden, GÖKOVA KÖRFEZİ’ nin büyüleyen manzarasını seyredip, mavi ve yeşilin muhteşem tonları eşliğinde, küçük bir balıkçı kasabası olan AKYAKA’ ya geliyoruz. Burada, isteyen konuklarımızla, Tekne Turuna katılıyoruz. AZMAKBAŞI deresinin, denizle buluştuğu noktayı gördükten sonra, MARMARİS’ e hareket ediyoruz. Marmaris şehir merkezinde vereceğimiz mola sonrası, İÇMELER’ de deniz kıyısındaki 5* AQUA otelimize yerleşiyoruz. Herşey Dahil konseptinde olan otelimizde, isteyen konuklarımız akşam yemeğine kadar, denizinden, otelin tüm aktivitelerinden faydalanabilirler… Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.



2 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından, öğle yemeğine kadar, bu güzel otelimizin tüm aktivitelerinden denizinden havuzundan faydalanıyoruz. Yemekten sonra, isteyen konuklarımızla beraber,  dağların arasından, kıvrılarak uzanan bir yoldan, çam, zeytin, badem ağaçlarının mis kokuları ve eşsiz güzellikleri arasından geçerek DATÇA’ ya ulaşıyoruz. Ünlü coğrafyacı ve tarihçi Strabon’ un, ‘’Tanrı, yarattığı kulunun uzun ömürlü olmasını istiyorsa Datça Yarımadası’na bırakır’’ dediği gibi, bu muhteşem güzellikteki şirin beldede, önce ESKİ DATÇA’ ın dar sokaklarında gezip tarihi dokusunu inceliyoruz. Sonrasında,  YENİ DATÇA gezimizi de tamamlayarak,  MARMARİS’ e hareket ediyor ve 5* AQUA OTEL’ imize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, öğleye kadar otelin keyfini sürüyoruz ve öğle yemeğimizi aldıktan sonra Köy turu’ na çıkıyoruz. Doğa güzellikleriyle göz kamaştıran SELİMİYE ve KIZKUMU gezilerimizi gerçekleştiriyoruz. Buralarda vereceğimiz serbest zamanda, bal ve kekik alışverişleri yapma şansınız olacak. Daha sonra, geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Yolda alacağımız molaların ardından, akşam saatlerinde İZMİR’ e varıyoruz ve bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

 

Not: Yukarıdaki fiyatlar otelde kara manzaralı oda fiyatlarıdır. Kısmi deniz manzaralı oda isteyenler kişi başı 50 TL fark öder..



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (06:40)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:50)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (06:51)
  • ALSANCAK (Lozan-Atatürk Lisesi Önü) (07:20)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) (07:35)
  • ÜÇYOL (07:50)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» YUKARIDAKİ FİYATLAR OTELDE KARA MANZARALI ODA FİYATLARIDIR.KISMİ DENİZ MANZARALI ODA İSTEYENLER KİŞİ BAŞI 50 TL FARK ÖDER.

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

» 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunumuz'un 78. maddesi ile sürücülerin ve yolcuların koruyucu tertibat kullanmaları zorunlu hale getirilmiştir. 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanun'un 78/1-a maddesince taşıtlarda emniyet kemeri kullanmayanlar para cezası ile cezalandırılır. Misafirlerimiz otobüs yolculuklarında emniyet kemerlerini takmalıdırlar.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/marmaris-datca-mayis
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 28.03.2024 22:29 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.