KIBRIS TURLARI (2021) Tur Programı

     KIBRIS TURLARI    

4* DOME HOTEL Y.P. KONAKLAMALI

(GİRNE MERKEZ KONAKLAMA AYRICALIĞI İLE)

ACADEMİC TOUR GÜVENCESİ VE KALİTESİ İLE KIBRIS TURLARI BİR BAŞKA GÜZEL...
UÇAK BİLETLERİ DAHİL !!!
    

1.TUR: 27-29 Nisan 2021     2.TUR: 2-4 Mayıs 2021     3.TUR: 23-25 Mayıs 2021

                                      (3 GÜN-2 GECE) E  ŞOK  UÇAK BİLETİ 

Kalkış Yerleri: Adnan Menderes Havalimanı Buluşma
PROGRAM
1 Gün:

Sabah Adnan Menderes Havalimanında buluşuyoruz.Pegasus Havayollarına ait Kıbrıs uçağı için check-in işlemlerinden sonra, Kıbrıs Ercan Havalimanına iniyoruz. Bizi bekleyen araçlarımızla buluşup, GİRNE merkezde bulunan otelimize transferimizin ardından, GİRNE’ de yat limanını görüp, alışveriş için mola veriyoruz. Öğle yemeğimizi de yedikten sonra otelde odalarımıza yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Yemekten sonra isteyen konuklarımız CASINO da oyun oynayabilir veya Kordon boyunca keyifli bir akşam gezintisi yapabilirler. 4* DOME HOTEL  www.hoteldome.com



2 Gün:

Otelde kahvaltımızı yaptıktan sonra ekstra olarak düzenlenen, Makarıos’ un Avukatı ve çok büyük silah tüccarı olan İtalyan asıllı Pablo Pavilides’ in evi  MAVİ KÖŞK (Kaçakçının Köşkü), GEÇİT KÖY BARAJI, VASİLYA bölgesinde bulunan AŞK AĞACI, ÇIKARMA PLAJI, BARIŞ, ÖZGÜRLÜK MÜZESİ, KARAOĞLANOĞLU ŞEHİTLİĞİ, Fransızcada Barış Manastırı anlamına gelen BELLAPAİS KÖYÜ MANASTIRI ve KİLİSESİ ile GİRNE KALESİ gezilerimizi yaparak otele dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. 4* DOME HOTEL  www.hoteldome.com



3 Gün:
Sabah kahvaltısı sonrasında ekstra olarak düzenlenen Kıbrıs Barış Harekatı’ nda yer alan şehitlerimizin yattığı BOĞAZ ŞEHİTLİĞİ,  LEFKOŞA, Dr. Nihat İlhan Bey’in eşinin ve 3 çocuğunun katledildiği, Kanlı Küvet olayının izlerinin sergilendiği BARBARLIK MÜZESİ, CUMHURBAŞKANLIĞI KONUTU,  VENEDİK SUTUNU,  LOKMACI SINIR KAPISI, ARASTA SOKAK, SELIMIYE CAMİİ,  BÜYÜK HAN, gezilerimizi yapıp, GAZİ MAGUSA’ ya geçerek, burada bulunan NAMIK KEMAL ZINDANI, LALA MUSTAFA PAŞA CAMİ ve şehrin muhteşem sur duvarlarını görüyoruz. Ardından, hayalet şehir KAPALI MARAŞ gezilerimizi de tamamlayıp, ERCAN HAVALİMANI' na geçiyoruz. Pegasus Havayolları kontuarında işlemlerimizi tamamlayıp, uçağa biniyor ve İZMİR' e ulaşıyoruz. Bir sonraki ACADEMİC TOUR organizasyonunda buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.
 
TARİHLERE GÖRE GİDİŞ-DÖNÜŞ UÇUŞ SAATLERİ :

*   27 NİSAN Gidiş: Kalkış 06:00  Varış 07:20  -  29 NİSAN Dönüş: Kalkış 22:10  Varış 23:30
*     2 MAYIS Gidiş: Kalkış 05:45  Varış 07:05  -    4 MAYIS Dönüş: Kalkış 21:45  Varış 23:05
*   23 MAYIS Gidiş: Kalkış 05:45  Varış 07:05  -  25 MAYIS Dönüş: Kalkış 21:45  Varış 23:05

 

NOT: Seyahat edilen tarihlerde Yerel otoritelerce ikinci bir PCR testi talep edilirse, test sonrası otelimize geçip 4 ila 10 saatlik test sonucu sürecimizi bekliyor, programımıza sonrasında devam ediyoruz.

 

*18 yaş altı ve bakıma muhtaç olan, tek başına seyahat edemeyen misafirlerden özel bir muvafakatname isteniyor. Sadece annesi ile seyahat edecekse, babasının muvafakatnamesi, sadece babası ile seyahat edecekse, annesinin muvafakatnamesi ve anne babanın haricinde birisiyle veya yalnız gidiliyor ise anne ve babanın her ikisinin de muvafakatnamesi gerekiyor. Eğer çocuğun velayeti kanuni bir temsilcide ise kanuni temsilcisinin iznini belirten noterce veya resmi makamlarca tasdik edilmiş muvafakatname gerekiyor.

* Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile geçerlidir.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • Adnan Menderes Hava Limanı Buluşma (06:00)
Notlar

» Araçta, Uçakta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

»  Rezervasyon esnasında, kimliğinizde yazılı olan isim ve soy isminizi açık olarak kayıt görevlimize bildiriniz. Havaalanında check-in esnasında isimden kaynaklanan problemden İzmir ACADEMİC TOUR sorumlu değildir.
»  Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Programda yazan uçuş saatleri belirtilen Havayollarından alınmıştır. ACADEMİC TOUR, uçak saatlerinde olabilecek değişiklikten, rötardan, grev ve fors majör (deprem, iç savaş, terör alarmı, doğal afet vb.) durumlar yüzünden uçuş iptallerinden sorumlu değildir.

» Otellerde aynı standartlarda olmak koşulu ile değişiklik yapılabilir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.0–6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. 

» Turların kalkış tarihinden en az 48 saat evvel, tur kalkış saati, rehber telefonu, tekrar teyit edilir.

» Tur programı İZMİR ACADEMİC TOUR. Kayıt formu maddeleri bir bütündür.

» Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi, TC. Kimlik no ibrazı şarttır. Acente bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

» Uçaklı Turlarımız, 12-18-27-31-46 Kişilik Lüks Araçlarla Yapılır.

»  Gezi süresi 3 GÜN-2 GECE’ dir. Otel konaklaması 2 GECE’ dir.
»  Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı İZMİR ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» Uçakla Kıbrıs Turumuz ‘’Uçaklı Özel Ürün’’ kapsamındadır.  

» 18 yaş altı ve bakıma muhtaç olan, tek başına seyahat edemeyen misafirlerden özel bir muvafakatname isteniyor.

Nüfus cüzdanı ile seyahat etmek isteyen bu kişiler sadece annesi ile seyahat edecekse, babasının muvafakatnamesi, sadece babası ile seyahat edecekse, annesinin muvafakatnamesi ve anne babanın haricinde birisiyle veya yalnız gidiliyor ise anne ve babanın her ikisinin de muvafakatnamesi gerekiyor. Eğer çocuğun velayeti kanuni bir temsilcide ise kanuni temsilcisinin iznini belirten noterce veya resmi makamlarca tasdik edilmiş muvafakatname gerekiyor.

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. 

» Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Gerekçe göstermeden yapılan iptaller, sigorta kapsamına girmemektedir.

» Misafirlerimiz, Sağlık Bakanlığı ve Yerel Yönetimin alacağı kararlar doğrultusunda ek bir sağlık taraması veya test gerekliliğinde uygulamalara tabi olunacağını ve oluşabilecek masraflardan sorumlu olacağını kabul eder.

 

ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!


İptal Şartları
https://academic-tour.com/kibris-turlari-2021
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 09:40 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.