5* MSC ORCHESTRA ile AKDENİZ RÜYASI Tur Programı

 

 MSC ORCHESTRA Gemisi ile AKDENİZ RÜYASI 

NICE - MONACO - MONTE CARLO - CENOVA - MARSİLYA

AİX EN PROVENCE - İBİZA - BARSELONA

1 Gece Nice'de (Fransa) OK Konaklama

3 Gece MSC Orchestra Gemisinde Tam Pansiyon Konaklama

TÜRK HAVA YOLLARI KONFORLU UÇUŞUYLA İZMİR'DEN NİCE'E / BARSELONA'DAN İZMİR'E

KABİNE KAHVALTI VE ÜCRETSİZ ODA SERVİSİ AYRICLIĞI İLE...

GÜNDE 20 SAAT HİZMET VEREN AÇIK BÜFE FARKI İLE...

HAVUZ,FİTNESS SALONU ve AÇIK HAVA SPOR FAALİYETLERİNE KATILMA İMKANIYLA...

ÜCRETSİZ ÖZEL ÇOCUK AKTİVİTELERİ FARKI İLE...

TEK TARİH KISITLI KONTENJAN İLE...

5 Gün 4 Gece (21-25 Eylül 2019)

 

Kalkış Yerleri: İzmir Adnan Menderes Hava Limanı/Cenova Limanı
PROGRAM
1 Gün: İZMİR-İSTANBUL-NİCE-MONACO-MONTE CARLO

Gece yarısından sonra saat 02:45’de İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminalinde buluşuyoruz. Gerekli check-in ve bagaj işlemlerimizi tamamladıktan sonra, saat 03:50 Türk Hava Yollarına ait TK 2305 sefer sayılı uçuşu ile İstanbul’a hareket ediyoruz ve ardından 08:40’da İstanbul-Nice uçuşu ile Nice Cote’d Azur Havalimanına varıyoruz. Yerel saat ile 10:40’da inişimizin ardından, bagajlarımızı alıp pasaport ve gümrük işlemlerimizi tamamlayarak, bizi bekleyen tur aracımıza yerleşiyor ve FRANSA kıyılarının Başkenti olarak anılan NİCE Panaromik Şehir turumuzu yapmak üzere yola koyuluyoruz. Göz alıcı mimarisi ve tarihi yapısıyla tüm çekiciliğiyle dikkatleri üzerine toplayacak olan Nice turumuzun ardından Saleya çiçek ve Antikacılar Pazarını geziyoruz. Çiçek, meyve ,hediyelik eşya ve bölge has yiyeceklerin satıldığı turumuzun ardından öğle yemeği için (ekstra) Cote d’ Azur sahilinde bulunan restoranımıza gidiyoruz. Öğle yemeği için alacağımız serbest zamanın ardından Dünya’nın en küçük ikinci ülkesi olan Monaco’ya hareket ediyoruz. Merkezde yapacağımız panoramik turumuzun ardından başkent Monte Carlo’ya geçiyoruz. Otelleri ve kumarhaneleriyle ünlü bu kent merkezinde serbest zaman alıyoruz. Rehberimizin yönlendirmeleriyle ve belirttiği buluşma saatinin ardından Nice’de bulunan otelimize yerleşmek üzere yola çıkıyoruz. Otele yerleşmemizin ardından dileyen misafirlerimiz dinlenebilirler, dileyenler ise rehberimizin yönlendirmeleri doğrultusunda Şehri keşfetmek üzere vakitlerini yakınları ve sevdikleriyle geçirmek üzere değerlendirebilirler. Konaklama Nice’deki otelimizde.



2 Gün: EZE - CENOVA - GEMİ Kalkış: 17:00

Otelde alacağımız sabah kahvaltısı sonrasında Fransız Rivierası’nın muhteşem doğa manzaraları ile süslü Ville franche, Eze kasabalarından geçerek Cenova’ya ulaşacağız. Cenova’ya varışta gerçekleştireceğimiz ve panoramik şehir turunda Piazza De Ferrari, San Lorenzo Katedrali ve Torre Della Lanterna görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi Cenova limanına transfer. Gemi biniş işlemlerimizin ardından kabinlerimize yerleşme ve serbest zaman.  Gemimiz saat 17:00’da Cenova’dan ayrılacaktır. Akşam yemeği ve konaklamamız MSC Orchestra Gemisinde.



3 Gün: MARSİLYA - AIX EN PROVENCE - GEMİ Varış: 08:00 Kalkış: 16:00

5 * MSC Orchestra Gemisinde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından saat 08:00’de Marsilya Limanına yanaşmış olan gemimizden ayrılıyor ve dileyen misafirlerimizle ekstra olarak düzenlenecek olan Aix en Provence turumuzu gerçekleştirmek üzere yola koyuluyoruz. Turumuzda ilk olarak Sainte-Victoire dağının eteklerinde yer alan şarap bağlarının bulunduğu bölgeyi geziyoruz. Burada bulunan aile işletmelerinde rehberlerimiz eşliğinde toprak, iklim, yerel üzüm çeşitleri ve şarap üretimi hakkında bilgi alıp tadımlarımızı yaptıktan sonra Provence bölgesinin en güzel şehirlerinden biri olan Aix en Provence’e hareket ediyoruz. Ünlü ressam Cezanne’nin ve ünlü yazar Emile Zola'nın şehri Aix en Provence’i keşfediyoruz. Sanat ve ışığın kenti olan bu sevimli şehirde Dört Yunus Çeşmesi, Rahipşer Çeşmesi, Albertas ve Cardeurs Meydanları, Saint Sauveur Katedrali, CoursMirabeau gibi şehrin önemli noktaları görülecek yerler arasındadır. Şehir merkezinde vereceğimiz serbest zaman sonrası Marsilya’ya dönüş. İsteğe bağlı düzenlenecek turumuza katılmak istemeyen misafirlerimiz Marsilya şehir merkezinde dilediğince vakit geçirebileceklerdir. Gemimiz saat 16:00’da Marsilya’dan ayrılacaktır. Akşam yemeği ve konaklamamız 5 * MSC Orchestra Gemisinde.



4 Gün: İBİZA - GEMİ Varış: 10:00 Kalkış: 18:00

Gemimiz saat 10:00’da Ibiza Limanında olacaktır. Kahvaltımızı yaptıktan sonra ; Akdeniz’de yer alan Balear Adaları’nda bulunan, doğası ve kumsalları ile turistik bir cazibe merkezi İbiza’da ,eğlenceleriyle ünlü kumsallarında denize girerek geçirebilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz rehberimiz eşliğinde gerçekleştireceğimiz ekstra İbiza turumuza katılabilirler. İbiza turumuza 1000 yıldan beri ticaret merkezi haline gelen marina bölgesinden başlıyoruz. İlk durağımız adanın en eski fırını. Bu fırında üretilen ürünleri kahvemiz eşliğinde tatma fırsatımız olacak. Daha sonra İbiza gıda pazarına gideceğiz. Geleneksel etler ve peynirler satan tezgahlar arasında gerçekleştireceğimiz bu lezzet turumuzda yerel barlarda tapas ve atıştırmalıkları yerel içecekler tatma imkanı bulacağız. Bu lezzetli yürüyüş turumuzu adanın meşhur bir dondurmacısında sonlandıracağız. Bu keyifli ada turumuzun ardından İbiza’nın keyfini çıkarmak için serbest zaman veriyoruz.  Gemimiz saat 18:00’da İbiza’dan ayrılacaktır.Akşam yemeği ve konaklamamız MSC Orchestra Gemisinde.



5 Gün: BARSELONA - İSTANBUL - İZMİR Varış: 07:00

Gemimiz saat 07:00’de Barselona Limanında olacaktır. Kahvaltı sonrası gemimizden ayrılacağız. Rehberimiz eşliğinde panoramik şehir turumuzu gerçekleştireceğiz. Bu turumuzda göreceğimiz yerler arasında La Sagrada Familia Kilisesi, Endülüs Arenası, Montjuic Tepesi, Kristof Kolomb Heykeli, Kraliyet Sarayı, İspanya ve Katalunya Meydanı bulunmaktadır. Bu turumuzda Barselona’nın küçük bir Roma kentinden İmparatorluğun başkentine yükselişinin öğrenirken, aynı zamanda Barselona’nın en iyi tapaslarını geleneksel yerel içecekleri ile tatma imkanı bulacağız.  Serbest zamanımızın ardından rehberimizin belirleyeceği saatte buluşma ve havalimanına transfer. Check-in işlemlerinin ardından saat 19:05’de Türk Hava Yolları tarifeli seferleri ile İstanbul’a uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Yerel saat ile 23:30’da İstanbul’a varışımızın ardından TK 2354 sefer sayılı Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağı ile İzmir’e uçuyoruz. Varışımızın ardından bir sonraki ACADEMİC TOUR organizasyonunda buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    1- Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak, minimum 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir. Bu bilgi doğrultusunda misafirlerimiz pasaportlarını kendileri kontrol etmelidirler. 6 aydan az süreli pasaport ile seyahat eden misafirlerimiz, ülke pasaport polisleri tarafından, ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir. Ayrıca, yırtık, hasar görmüş pasaportlar sınır polisleri tarafından kabul edilmeyebilir.

    2- Yeşil Pasaport ve geçerli Schengen vizesi olanların vize almalarına gerek yoktur. Tur tarihine göre, pasaportunuzun ve Schengen vizenizin geçerlilik tarihini ve tura gerekli giriş-çıkış sayılarını (misafirin sorumluluğundadır) kontrol ediniz.

    3- Shengen vizesi alacak yolcularımızın(bebek dahil) vize için gerekli evraklarını tur tarihinden en az  40-30 gün önce acenteye  teslim etmesi gerekmektedir. Ayrıca konsolosluk getirdiğiniz evrakların yanında, tur ücretinin tamamının yattığını gösteren belgeyi de istemektedir. Ödemenin tam yapılması durumunda Acentemiz, ödeme otel araç evraklarını vb. konsolosluğa sunacaktır. 

    4- ACADEMIC TOUR yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir. Yolcunun vize alamaması, vizenin yetişmemesi veya tek girişli alması ile ilgili olarak ACADEMIC TOUR`un hiç bir sorumluluğu yoktur.

    5- Konsolosluğun vize vermemesi durumunda, ödenen vize, sigorta ve tur ücreti iade edilmez.

    6- Firmamız havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Tüm uçuşlarda rötar riski her zaman mevcuttur ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Yolcu uçuştan 24 saat önce, uçuş saatlerini acenteden teyit etmekle yükümlüdür. Yolcu turu saat değişme riskini kabul ederek satın almıştır. Havayolları’ndan kaynaklanan uçuş saati değişiklikleri, rötar veya gecikmelerden ACADEMIC TOUR sorumlu tutulamaz.

    7- Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine El bagajının bir adedi geçmemesi, 20 cm x 40 cm x 55 cm boyutlarını ve 8 kg ağırlığını aşmaması gerekmektedir. El bagajı hakkının, serbest bagaj hakkına eklenmesi mümkün olmamaktadır. Bu seyahat esnasında kişi başına valiz hakkı maksimum 20 kg ile sınırlıdır. Ekstra valiz veya ağırlıktan ödenecek ekstra bagaj ücretinden ACADEMIC TOUR ve tur rehberi kesinlikle sorumlu değildir.

    8- Vize olduğu halde ülkenin gümrük memurunun veya polisinin yolcuyu ülkeye kabul etmeme hakkı vardır. Bu durumda acentemizin sorumluluğu bulunmamakta olup, misafir tur ile ilgili haklarını kaybetmiş demektir.

    9- Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

    10- Tur programı MSC KRUVAZİYER GEMİ  Seyahat Acentası  kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

    11- Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından ACADEMIC TOUR sorumlu tutulamaz.

    12- Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan ACADEMIC TOUR sorumlu değildir. Pasaportunuzun kaybolması yada çalınması halinde Acentemiz yetkilisi/rehberi, diğer seyahat eden misafirlere acentenin taahhüt ettiği üzere Tur Programına devam etmek zorunda olduğundan; kaybın/çalınmanın gerçekleştiği ülkede Pasaport işlemleri, geri dönüş yada tura dahil olma işlemleri ile ilgili tüm organizasyonda kendi sorumluluklarında hareket edeceklerini bilmelidirler. Bu hususta doğabilecek sıkıntı ve sorunlar ile ilgili Acentemiz sorumluluk kabul etmez.

    13-  Seyahatiniz süresince konakladığınız oteli ve Gemiyi terk ederken, lütfen eşyalarınızı eksiksiz aldığınıza emin olunuz. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında Ülke ve/veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir.

    14-  Konaklamalarımızı gerçekleştireceğimiz ülkede 4* Otel statüsü, ülkemiz 3* statüsüne denk gelebilir. Seyahat edilen ülke standartları göz önünde bulundurulmalıdır.

    15- 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Gemide ise ek yatak uygulaması bulunmamakta olup, üstten açılıp kapanan ranza tipi yatak bulunmaktadır.

    16- Otellerde gruplara sunulan oda tipi haricindeki taleplerinizi (superior,suit,kral dairesi vb.) acentemizden bağımsız otel resepsiyonundan yapabilirsiniz. ACADEMIC TOUR bundan doğabilecek ödeme, ihtilaf veya aksaklıklardan sorumlu tutulamaz.

    17- Tur programında dahil olan hizmetlerden otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. Kahvaltı salonuna yiyecek getirilmesi oteller tarafından kabul edilmemekte olup, salondan dışarı yemek çıkartılması ekstra ücrete tabidir.

    18- Turun gerçekleşmesi için, yeterli sayıda katılımcıya ulaşılamadığı takdirde önceden haber vermek kaydı ile Acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Misafirimize ödenen ücret, ödendiği şekilde iade edilecektir.

    19- 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne ve babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakat namelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurmaları zorundadır.

    20- Kişiler seyahat öncesi yurtdışına çıkış izni, belge vb. durumlarını kontrol etmelidirler.

    21- Araçlı Yolculuk esnasında Emniyet Kemerlerinizin takılma zorunluluğu bulunmaktadır. 0-4 Yaş arası yolcularımız için “araç bebek koltuğu” getirilmesi zorunludur. Kurallara uyulmaması halinde ACADEMİC TOUR uygulanacak olan Trafik cezalarından veya yaptırımlarından sorumlu tutulamaz.

    22- Araç Tipleri, gezilecek noktalar, kişi sayısı ve bölgeye göre ; Lüks Otobüs, Midibüs veya Minibüs şeklinde olabilmektedir.

    23- Tur esnasında programda bulunan tüm ülkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için, Euro bulundurmanız yeterlidir.Yerel para birimi kullanılan bölgelerde Rehber para çevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır.

    24- Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı tercih edilmelidir. Gece için yanınıza hırka v.b bir kıyafet bulundurmanızda fayda vardır.

    25- Uçakla ve Gemiyle gerçekleşen “MSC Orchestra ile Akdeniz Rüyası turu ‘’ Özel  Ürün’’ kapsamındadır. 

    26- İptal-İade ve değişiklik şartları; MSC Kruvaziyer Gemi Şirketi Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon, Uçaklı ve Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Bunların dışında Psikolojik tedaviler, daha önce tekrarlanmış kronik (akut) rahatsızlıklar, estetik tedaviler, rehabilitasyon tedavileri, doğum ve salgın hastalıklar sigorta kapsamında değerlendirilmemekte ve bu sebeplerden ötürü başvuran katılımcıların tur iptal işlemi sağlanamamaktadır. Bu değerlendirme acentemiz nezdinde yapılmayıp, tüm başvurular ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir.

    27-  Tur kayıt esnasında yapılan ödemeler hangi para birimi ve miktarda yapıldıysa; iptal-iade durumunda da aynı para birimi ve miktarlarda geri ödemesi yapılır.

    28-  Rezervasyon iptali, şirkete veya Yolcunun Satış Acentesine yazılı olarak yapılmalıdır (taahhütlü posta, e-posta veya faks). Düzenlenen bütün biletler ve teyit faturası, iptal bildirimiyle birlikte iade edilmelidir.

    29-  İptal nedeniyle doğan tahmini zararı karşılamak için şirket aşağıdaki skalaya göre iptal ücretleri uygulayacaktır. Hastalık, tedavi ve her türlü mücbir sebep nedeniyle olanlar da dahil yolcu tarafından rezervasyonun iptal edilmesi durumunda aşağıda belirtilen iptal cezaları uygulanacaktır. 

    15 geceden daha az süreli turlarda

    60 gün ve üzeri                         50€*

    59 -  30 gün                                % 25

    29 -  22 gün                                % 40

    21- 15 gün                                   %60

    14 -  6 gün                                   %80

    5 -  0 gün                                   %100

    28- Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turu satın almış sayılırlar.


    İptal Şartları
    https://academic-tour.com/msc-orchestra-ile-akdeniz-ruyasi
    İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
    Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
    0232 463 25 25


    Bu çıktı 28.03.2024 14:29 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.