KIBRIS YILBAŞI Tur Programı

 KIBRIS YILBAŞI 

GİRNE MERKEZ, DOME HOTEL’DE MUHTEŞEM YILBAŞI

Canlı Müzik, Animasyon, Eğlence, Limitsiz İçki, Muhteşem Gala ile

Yeni Yıla Merhaba Diyoruz…

30 Aralık 2019 / 1 Ocak 2020 (3 Gün-2 Gece)

 ERKEN REZERVASYON FİYATINI KAÇIRMAYIN!!!  SINIRLI KONTENJAN!!! 

Batum Yılbaşı Programımızı incelemek isteyen misafirlerimiz bu linki tıklayabilirler.

Selanik Yılbaşı Programımızı incelemek isteyen misafirlerimiz bu linki tıklayabilirler.

Kalkış Yerleri: Sabah saat 04:50 Adnan Menderes Havalimanında buluşuyoruz.
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 04:50 Adnan Menderes Havalimanında buluşuyoruz. Pegasus Havayollarına ait Kıbrıs uçağı için check-in işlemlerimizi yaptırarak, 06:35 uçağı ile hareket ederek, saat 07:50’de Kıbrıs Ercan Havalimanına iniyoruz. Bizi bekleyen araçlarımızla buluşup, LEFKOŞA şehir merkezine geçiyor ve sabah kahvaltımızı alıyoruz. Daha sonra, ekstra olarak düzenlenen şehir turumuza başlıyoruz. Dr. Nihat İlhan Bey’in eşinin ve 3 çocuğunun katledildiği, Kanlı Küvet olayının izlerinin sergilendiği  BARBARLIK MÜZESİ, BARBARLIK MÜZESİ, CUMHURBAŞKANLIĞI KONUTU,  VENEDİK SUTUNU,  LOKMACI SINIR KAPISI, ARASTA SOKAK, SELIMIYE CAMİİ,  BÜYÜK HAN, SAMAN BAHÇE EVLERİ, gezilerimizi yapıp, Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesi lideri DrFAZIL KÜÇÜK’ün evini dışarıdan görerek, Lefkoşa şehir merkezinden ayrılıyoruz. Turumuzun devamında GAZİ MAGUSA’ ya geçiyor ve NAMIK KEMAL ZINDANI, LALA MUSTAFA PAŞA CAMİ ve şehrin muhteşem sur duvarlarını görüyoruz. Ardından, hayalet şehir KAPALI MARAŞ gezilerimizi de tamamlayıp, GİRNE merkezde bulunan otelimize transfer oluyoruz. Otelde odalarımıza yerleşiyor ve  akşam yemeğimizi alıyoruz. Yemekten sonra isteyen konuklarımız CASINO da oyun oynayabilir veya Girne merkez avantajıyla, farklı otel CASİNO veya eğlence mekânlarında gönüllerince eğlenebilirler. Konaklama 4* DOME HOTEL  www.hoteldome.com



2 Gün:

Otelde kahvaltımızı yaptıktan sonra, GİRNE ŞEHİR MERKEZİ’nde serbest zaman veriyoruz. İsteyen konuklarımız, YILBAŞI için sevdiklerine hediye alışverişi yaparken, dileyen konuklarımız da MARİNA’da yemek yiyebilir veya kahvelerini deniz manzarası eşliğinde yudumlayabilirler. Daha sonra tekrar otelimize dönerek, akşam için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Muhteşem yılbaşı balosu ve yemeği ile  gece geç saatlere kadar eğleniyor ve coşkuyla YENİ YILA MERHABA diyoruz…Konaklama otelimizde.

YILBAŞI MENÜSÜ:
*Şef’in Zengin Ordövr Tabağı-*Meze Çeşitleri-*Mevsim Yeşilikler-*Hardal Soslu Iceberg Salata-
*Pide’de Hellim Izgara-*Puf Böreği-*Mini Tavuk Şiş-*Mantar Dolma*Biftek Madalyon
*Frambuazlı Çikolatalı Parfe-*Mevsim Meyveleri
YILBAŞI SANATÇILARI:
*HÜLYA MUTLU ERDEM – MELİH YÜKSEL & ORKESTRASI ile MUHTEŞEM YILBAŞI BALOSU


3 Gün:

Yeni yılın ilk gününde güzel bir kahvaltı ile güne başlıyoruz. İsteyen konuklarımızla, ekstra olarak düzenlenecek olan  turumuza başlıyoruz. Makarıos’ un Avukatı ve çok büyük silah tüccarı olan İtalyan asıllı Pablo Pavilides’ in evi  MAVİ KÖŞK (Kaçakçının Köşkü), GEÇİT KÖY BARAJI’nı görüyor ve  VASİLYA bölgesinde bulunan AŞK AĞACI, ÇIKARMA PLAJI, BARIŞ, ÖZGÜRLÜK MÜZESİ, KARAOĞLANOĞLU ŞEHİTLİĞİ, Fransızcada Barış Manastırı anlamına gelen BELLAPAİS KÖYÜ MANASTIRI ve KİLİSESİ ile GİRNE KALESİ gezilerimizi yaparak, Kıbrıs Barış Harekatı’ nda yer alan şehitlerimizin yattığı BOĞAZ ŞEHİTLİĞİ’ni ziyaret ediyoruz. Unutulmaz anılarımızla, akşam ERCAN HAVALİMANI' na geçiyoruz. Pegasus Havayolları kontuarında işlemlerimizi tamamlayıp, 20:45 uçağa biniyor ve İZMİR' e ulaşıyoruz. Bir sonraki ACADEMİC TOUR organizasyonunda buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    » Araçta, Uçakta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

    »  Rezervasyon esnasında, kimliğinizde yazılı olan isim ve soy isminizi açık olarak kayıt görevlimize bildiriniz. Havaalanında check-inesnasında isimden kaynaklanan problemden İzmir ACADEMİC TOUR sorumlu değildir.
    »  Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

    » Programda yazan uçuş saatleri belirtilen Havayollarından alınmıştır. ACADEMİC TOUR, uçak saatlerinde olabilecek değişiklikten, rötardan, grev ve fors majör (deprem, iç savaş, terör alarmı, doğal afet vb.) durumlar yüzünden uçuş iptallerinden sorumlu değildir.

    » Otellerde aynı standartlarda olmak koşulu ile değişiklik yapılabilir.

    » Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.0–6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. 

    » Turların kalkış tarihinden en az 48 saat evvel, tur kalkış saati, rehber telefonu, tekrar teyit edilir.

    » Tur programı İZMİR ACADEMİC TOUR. Kayıt formu maddeleri bir bütündür.

    » Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi, TC. Kimlik no ibrazı şarttır. Acente bu bilgileri teyit etmekle yükümlü değildir.

    » Uçaklı Turlarımız, 12-18-27-31-46 Kişilik Lüks Araçlarla Yapılır.

    »  Gezi süresi 3 GÜN-2 GECE’ dir. Otel konaklaması 2 GECE’ dir.
    »  Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı İZMİR ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır. 

    » Uçakla Kıbrıs Turumuz ‘’Uçaklı Özel Ürün’’ kapsamındadır.  

    » İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. 

    » Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Gerekçe göstermeden yapılan iptaller, sigorta kapsamına girmemektedir.

    • 00-02 Yaş çocuk ücreti uçak alan vergisi ve seyahat sigortasına istinaden alınmaktadır.
    •  Çocuk indirimleri sadece ve sadece iki büyük yanında geçerlidir.       
    •  Yanında anne veya baba olmadan katılacak 18 yaş altı tüm çocukların muvafakatname ile çıkış yapmaları gerekmektedir

    İptal Şartları
    https://academic-tour.com/yilbasi-kibris-turu
    İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
    Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
    0232 463 25 25


    Bu çıktı 26.04.2024 04:35 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.