YILBAŞI BURSA-ULUDAĞ KEYİF TURU Tur Programı

 

    YILBAŞI ÖZEL 2020    

  BURSA - ULUDAĞ TURU  

Uluabat Gölü - Gölyazı Köyü - Mudanya - Cumalıkızık Köyü

5* ALMIRA THERMAL&SPA HOTEL'DE Y.P. Konaklama Kalitesiyle...

MUHTEŞEM BİR YILBAŞI

         30 Aralık 2019 - 1 Ocak 2020 ( 3 Gün-2 Gece )

                TERMAL, ULUDAĞ KEYFİ ve  MUHTEŞEM BİR YILBAŞI GALA EĞLENCESİ

                31 Aralık 2019 tarihinde Lobby Lounge’ da Piyano Eşliğinde Kurabiyeli 5 Çayı+Karşılama Müziği + Yemek Müziği

               Canlı Müzik Eşliğinde Muhteşem Yılbaşı Eğlencesi + Oryantal Dans Show + Dans Müziği

               DJ + Limitsiz Yerli İçki + 1 Ocak 2020 Şampanyalı Bruch Keyfi (Saat 11.30&14:00)

    ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN!!!     
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün:

Sabah Saat: 06:00 ÜÇKUYULAR [Fahrettin Altay Meydanı, Kavşaktaki Pamukkale Yazıhane Önü] , Saat 06:15 KONAK [Sabancı Kültür Merkezi Önünden], Saat 06:30’ da LOZAN MEYDANI [Fuar Kapısı Önünden], Saat 06:50’ de KARŞIYAKA [Anıt, Yunuslar] Saat 06:55’ de BOSTANLI VAPUR İSKELESİ (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 07:00 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı) 07:20’ de BORNOVA KAMPÜS ÖNÜ’ nden siz değerli misafirlerimizi alarak, yolda alacağımız (ekstra) kahvaltının ardından, MANİSA-AKHİSAR-BALIKESİR üzerinden, Türk-Yunan Savaşı’nın son bulduğu MUDANYA ANLAŞMASI ile adı özdeşleşen MUDANYA’ ya geliyor ve MUDANYA MÜTAREKE EVİ’ ni geziyoruz. Mudanya’da restore edilen tarihi binaları panoramik olarak gördükten sonra, 19.yy Osmanlı konaklarını görüp, sahilde yürüyüş ve fotoğraf çekimi için mola veriyoruz. Daha sonra, Uludağ eteklerindeki meşhur Kızık Köylerinden biri olan CUMALIKIZIK Köyü’ ne doğru turumuza devam ediyoruz. CUMALIKIZIK, Osmanlı kır mimarisinin örneklerini Türkiye’de en iyi yaşatan köydür. Köyün en büyük özelliği ve güzelliği tarihi evleridir. Sokaklarında hayranlıkla gezerken birçok çeşme, ahşap bezemeli camii, kubbeli bir hamam göreceksiniz. Tarihi evleri gördükten sonra, köy içinde serbest zaman veriyor ve Osmanlı İmparatorluğu'na başkentlik yapmış, evliyalar ve türbeler şehri BURSA' ya varıyoruz.  Bölgenin en şık ve nezih otellerinden biri olan, 5* ALMİRA THERMAL & SPA Otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeğine kadar isteyen konuklarımız otelin kapalı termal yüzme havuzundan faydalanabilirler. Konaklama otelimizde.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, Türkiye’de en çok tercih edilen, kayak merkezlerinden biri olan, ULUDAĞ’a hareket ediyoruz. Yolumuzun üzerinde, İNKAYA (TARİHİ ÇINAR ) olarak bilinen yerde çay ve fotoğraf molası veriyoruz. Uludağ’a vardığımızda, arzu eden konuklarımız kayak ve snowboard yapabilir, diğer konuklarımız kar manzarasını seyrederek kafelerde sıcak sahleplerini içebilirler. Burada geçireceğimiz neşeli saatlerden sonra, yeni yıl heyecanı ile 5* ALMİRA THERMAL &SPA Otelimize geri dönüyoruz. Akşam için hazırlıklarımızı yapıp, muhteşem yılbaşı balosu ve nefis yemeklerden oluşan zengin menüsüyle, YENİ YILA MERHABA diyoruz. Gece geç saatlere kadar eğleniyoruz. Konaklama otelimizde



3 Gün:

Yeni yılın ilk gününde, öğleye kadar sürecek BRUNCH şeklinde alacağımız kahvaltının ardından, otelden ayrılarak, BURSA’ yı gezmeye devam ediyoruz. ULUCAMİİ, ORHAN GAZİ, OSMAN GAZİ TÜRBESİ ziyaret ederek, SAAT KULESİ’ ni, ve Bursa KALESİ’ nin SUR DUVARLARI’ nı da panoramik görme şansına sahip olacağız.  TOPHANE’ de,  BURSA’ nın muhteşem manzarası eşliğinde, keyifle çaylarımızı içerek, tarihi KOZAHAN' ı (İpekçiler Çarşısı) geziyoruz ve isteyen konuklarımız bu esnada, Bursa’nın meşhur kebabı’ndan tatma şansına sahip olabilirler. Dönüş güzergahımızda, ULUABAT GÖLÜ, GÖLYAZI KÖYÜ’ne uğruyoruz. GÖLYAZI KÖYÜ, ULUABAT GÖLÜ kenarında göz kamaştıran bir balıkçı köyü.  Kış mevsiminde gölün etrafında dolaşanlar benzersiz manzaralarla karşılaşıyor. Özellikle kış aylarında güneşin batışı muhteşem… Göl kıyısında konaklayan kuşlar da gölün başka bir güzelliği…Burada verilecek serbest zamanda, gölün kenarında balık ağlarını ve kerevit sepetlerini onaran balıkçıları görebilirsiniz.. Köy meydanında bulunan asırlık çınarın altında, akşam çaylarımızı içip, Arnavut kaldırımlı dar sokaklarından ilerleyerek, tarihi kent duvarları arasında keyifli yürüyüşler yapıyoruz. Köyde nereye baksanız bir fotograf karesi sizi bekliyor. Bu etkileyici ortamdan sonra, SUSURLUK-BALIKESİR-AKHİSAR-MANİSA üzerinden, akşam saatlerinde İZMİR’e ulaşıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR organizasyonunda görüşmek dileği ile vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (06:00)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) (06:15)
  • ALSANCAK ( Lozan-Fuar Kapısı Önü) (06:30)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (06:50)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:50)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (06:55)
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Karşısı) (07:00)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (07:20)
Notlar

»Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

» Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.

» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

»1618 sayılı yasa gereği tüm katılımcılarımız sigortalıdır. Sigorta seyahat süresindeki ani (akut) rahatsızlanmaları, kazaları ve 1. derecede yakın kaybı nedeni ile geri dönüşü kapsar. Daha önce mevcut olan kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamına girmez. Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.

» Yılbaşı Özel Bursa-Uludağ Turumuz ‘’Özel Ürün’’ kapsamındadır.  

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. 

» Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Gerekçe göstermeden yapılan iptaller, sigorta kapsamına girmemektedir.

 


İptal Şartları
https://academic-tour.com/2020-yilbasi-ozel-bursa-uludag-turu
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 16:44 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.