MARMARİS-DATÇA TURU (EKİM AYI ÖZEL) 2019 Tur Programı

 

  MARMARİS - DATÇA TURU  

            OTEL KALİTESİNİ BEĞENDİĞİNİZ VE ÖZLEDİĞİNİZ TUR…

              ACADEMİC TOUR AYRICALIĞI İLE  EKİM AYINA ÖZEL...

               5* AQUA OTEL Kalitesiyle Konaklama (Marmaris-İçmeler)  

      HERŞEY DAHİL KONAKLAMA   

            Doğa gezileri ve otel’de eğlence ile muhteşem bir tur sizleri bekliyor…  

 20-22 Ekim 2019    (3 Gün-2 Gece)

   Erken Rezervasyon Kampanyasını Kaçırmayın!!!

Kalkış Yerleri: Sabah saat 06:50’da KARŞIYAKA (Mavişehir Mavibahçe Önü), 07:00 KARŞIYAKA (Bostanlı iskele) saat 07:05 KARŞIYAKA (Yunuslar, Anıt), 07: 20 ALSANCAK (Lozan meydanı-Atatürk Lisesi Önü), 07: 35 KONAK ( Sabancı Kültür Merkezi Önü), 07:45 ÜÇYOL’ dan hareketle turumuza başlıyoruz.
PROGRAM
1 Gün:

 Sabah saat 06:50’da KARŞIYAKA (Mavişehir Mavibahçe Önü), 07:00 KARŞIYAKA (Bostanlı iskele) saat 07:05 KARŞIYAKA (Yunuslar, Anıt), 07: 20 ALSANCAK (Lozan meydanı-Atatürk Lisesi Önü), 07: 35 KONAK ( Sabancı Kültür Merkezi Önü), 07:45 ÜÇYOL’ dan hareketle turumuza başlıyoruz. AYDIN, üzerinden, GÖKOVA KÖRFEZİ’ nin büyüleyen manzarasını seyredip, mavi ve yeşilin muhteşem tonları eşliğinde, küçük bir balıkçı kasabası olan AKYAKA’ ya geliyoruz. Burada, isteyen konuklarımızla, Tekne Turuna katılıyoruz. AZMAKBAŞI deresinin, denizle buluştuğu noktayı gördükten sonra, MARMARİS’ e hareket ediyoruz. Merkezde vereceğimiz serbest zaman sonrasında, İÇMELER’ de deniz kıyısındaki, 5* AQUA otelimize yerleşiyoruz. Herşey Dahil konseptinde olan otelimizde, isteyen konuklarımız akşam yemeğine kadar, denizinden, otelin tüm aktivitelerinden faydalanabilirler… Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.



2 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından, öğle yemeğine kadar, bu güzel otelimizin tüm aktivitelerinden denizinden havuzundan faydalanıyoruz. Yemekten sonra, isteyen konuklarımızla beraber,  dağların arasından, kıvrılarak uzanan bir yoldan, çam, zeytin, badem ağaçlarının mis kokuları ve eşsiz güzellikleri arasından geçerek DATÇA’ ya ulaşıyoruz. Ünlü coğrafyacı ve tarihçi Strabonun ‘’Tanrı, yarattığı kulunun uzun ömürlü olmasını istiyorsa Datça Yarımadasına bırakır’’  sözünde de dediği gibi, bu muhteşem güzellikteki şirin beldede, önce ESKİ DATÇA’ nın dar sokaklarında gezip tarihi dokusunu inceliyoruz. Sonrasında,  YENİ DATÇA gezimizi de tamamlayarak, 5*AQUA OTEL’ imize geri dönüyoruz. Akşam yemeğimizi aldıktan sonra, otel’ de müzik eşliğinde unutulmaz bir gece yaşıyoruz. Konaklama otelimizde.



3 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, öğleye kadar bu güzel otelimizin keyfini sürerek, öğle yemeğimizi aldıktan sonra köy turuna çıkıyoruz. Doğa güzellikleriyle göz kamaştıran SELİMİYE ve KIZ KUMU gezilerimizi gerçekleştiriyoruz. Buralarda vereceğimiz serbest zamanda, bal ve kekik alışverişleri yapma şansınız olacak. Daha sonra, geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Yolda alacağımız molaların ardından, akşam saatlerinde İZMİR’ e varıyoruz ve bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Önü) (06:50)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (07:00)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (07:05)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (07:06)
  • ALSANCAK (Lozan-Atatürk Lisesi Önü) (07:20)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) (07:35)
  • ÜÇYOL (07:45)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
» Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
» Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.
»Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.
»FİYATLAR OTELDE KARA MANZARALI ODA FİYATLARIDIR.KISMİ DENİZ MANZARALI ODA İSTEYENLER KİŞİ BAŞI 30 TL FARK ÖDER..

 


İptal Şartları
https://academic-tour.com/marmaris-datca-ekim-ozel
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 28.03.2024 13:54 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.