5* MSC BELLISIMA ile BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ & KATAR & BAHREYN Tur Programı

SÖMESTRE TATİLİNE ÖZEL...

 5* MSC BELLİSSİMA ile 

 B.A.E  &  KATAR  &  BAHREYN 

DUBAİ - ABU DHABİ - SİR NAİ YAS - BAHREYN - DOHA

7 GECE   5  YILDIZLI MSC BELLİSSİMA GEMİSİNDE TAM PANSİYON KONAKLAMA

17-25 OCAK 2020 (Sömestr) 

MSC BELLİSSİMA GEMİSİNDE DÜNYACA ÜNLÜ SİRQUE DE SEUL - BAHA GÖSTERİSİ İLE...

 

 

Kalkış Yerleri: İZMİR ADNAN MENDERES HAVA YOLLARI
PROGRAM
1 Gün: İZMİR - DUBAİ

İzmir Adnan Menderes Hava Limanı  dışhatlar terminalinde saat 16:00'daki buluşmamızın ardından check-in işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Saat 17:00'de Pegasus Hava Yolları tarifeli sefer ile İstanbul aktarmalı olarak Dubai uçuşumuzu gerçekleştirdikten sonra gemiye transfer ve Turumuzun başlangıcı.



2 Gün: DUBAİ Kalkış: 23:00

Gece saat 23:00 'e kadar Limanda bizleri bekleyecek olan gemimizde hoşça vakit geçirmek isteyen misafirlerimiz serbest zaman kullanırken,dileyenler ekstra olarak düzenlenecek olan Dubai Şehir Turumuza katılabilirler.



3 Gün: ABU DHABİ Varış: 05:00 Kalkış: 21:00

Gece boyunca yol alan gemimizin Abu Dhabi Limanına yanaşmasının akabinde gemide kahvaltımızı yapıyor ve sevdiklerimizle gün boyu vakit geçiriyoruz. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Abu Dhabi turumuza katılabilirler.



4 Gün: SİR BANİ YAS Varış: 07:00 Kalkış: 17:00


5 Gün: DENİZDE SEYİR

Bu gününüzü tamamen dinlenmeye ve Gemimizin birbirinde güzel aktivite alanlarında değerlendirmeye yönelik değerlendirebilirsiniz. Tüm gün seyir halindeki Gemimizde keyifli saatler dileriz.



6 Gün: BAHREYN Varış: 08:00 Kalkış: 18:00

Rotamızın en keyifli duraklarından biri olan Bahreyn'de gezmek isteyen misafirlerimiz rehberimizin düzenleyeceği Bahreyn Turuna katılabilirler.



7 Gün: DOHA Varış: 08:00 Kalkış: 18:00

Bugün için sizlere Doha Özel turu sunulacaktır. Dileyen misafirlerimiz katılabileceklerdir.



8 Gün: DUBAİ Varış: 09:00 Kalkış: 23:59

Günün tavsiye edilecek turu Dubai İkonları ve Kontrast Turu.



9 Gün: DUBAİ - İZMİR

Sabah Kahvaltımızın ardından erken saatlerde gemimizden ayrılıyoruz ve Dubai Hava Limanına gidiyoruz. Bilet ve Bagaj işlemlerimizden sonra yerel saat ile saat 10:10'da varacak şekilde İstanbul aktarmalı olarak uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz.

EKSTRA TURLAR PAKETİ
•  Dubai Şehir Turu •  Abu Dhabi Turu
•  Dubai İkonları ve Kontrast Turu
•  Bahreyn Turu •  Doha Turu

Erken Rezervasyon Paket Alımda
Tüm Ekstra Turlar 175 €
 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    5* MSC BELLISSIMA GEMİSİ
    MSC Cruises şirketinin 2018 yılında filosuna dahil olan gemisidir. 19 Katlı olan MscBellissima Gemisi 315,83 metre uzunluğunda ve 43 metre genişliğindedir. 2244 adet yolcu kabin sayısı ile toplam 5714yolcu kapasitesine sahiptir. İki katlı gezi güvertesi, 80 metre uzunluğunda muhteşem bir Led tavana sahip olup, alışveriş ve yeme-içme mekanlarıyla çevrilidir.Butcher'sCutsteakhouse ve KaitoSushi&Teppanyaki gibi özel restoranlarla birlikte, aralarında bistro ve sokak lezzetleri marketi  de olan birbirinden farklı 20 bar ve 10 restoran bulunmaktadır.

    Eğlence için, MSC Bellissima gemisine özel olarak tasarlanan 2 adet yeni Cirque du Soleil gösterisinin tadını çıkarabilir, çöl temalı Su Parkında (çocuklar ve aileler için bir vaha) rahatlayabilirsiniz.

     

    NOTLAR& GENEL ŞARTLAR
    • Belirtilen fiyatlar başlangıç fiyatı olup doluluk oranına göre artış gösterecektir.
    • Bu turumuz için çok girişli Dubai vizesi gerekmekte olup,yeşil pasaport sahiplerine vize uygulaması yoktur. Acentamız misafirlerimiz ile konsolosluk arasında aracı kurum olup, herhangi bir vize alım garantisi vermez. Tüm katılımcıların  bir yıl geçerli pasaportunun bulunması gerekmektedir.
    • Tüm Estra turlar panoramik olup müze ve ören yeri giriş ücretleri dahil değildir. Dubai İkonları ve Kontrast turumuzda BurjKhalifa bilet ücreti kişi başı 39 USD, UnderwaterZoo bilet ücreti kişi başı 30 USD’dir
    • Panoramik şehir turları müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup, şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır.
    • Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak minimum 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir. 6 aydan az süreyle seyahat eden misafirlerimiz, ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir. Bu gibi durumlarda sorumluluk pasaport sahibine aittir.
    • Kara yolculuklarında kişi sayısına veya fiziki şartlara bağlı olarak Lüks Otobüs, Midibüs, Minibüs tipi araçlar kullanılır.
    •Uçak  saatlerine gelebilecek herhangi bir değişiklikten, iptalinden, teknik aksaklıklarından dolayı ortaya çıkabilecek rötarlardan, uçuşlarda yolcunun iç hat uçuşlarını kaçırmasından kaynaklanan aksaklık veya doğabilecek problemlerden acenta sorumlu tutulamaz.
    • Programda belirtilen saatler Havayolları ve Gemi şirketlerinden alınmıştır. Saatlerde olabilecek herhangi bir değişiklikten Acenta sorumlu tutulamaz
    •Gemi firması rota değiştirme hakkını kendinde saklı tutar.Gemi şirketinin yapacağı saat  ve rota değişikliklerinden dolayı Acenta sorumlu tutulamaz
    •Geminin kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Limanlarda gemimizin kalkış saatinden en geç 45 dakika önce gemiye giriş yapılması gerekmektedir. Gecikmelerden kaynaklanan aksaklıklardan Acenta sorumlu tutulamaz   


    İptal Şartları
    https://academic-tour.com/tur-823-5*-msc-bellisima-ile-birlesik-arap-emirlikleri-katar-bahreyn.html
    İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
    Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
    0232 463 25 25


    Bu çıktı 25.04.2024 04:13 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.