2020 Yılbaşı ABANT-KARTALKAYA ve MAŞUKİYE TURU Tur Programı

 

YILBAŞI ÖZEL ( Gündüz Çıkışlı )

 ABANT-KARTALKAYA-MAŞUKİYE TURU 

BOLU'DA 4* SOYLU HOTEL KALİTESİYLE MUHTEŞEM YILBAŞI GALASI

YILBAŞI GALA YEMEKLİ VE EĞLENCESİ, LİMİTSİZ YERLİ ALKOLLÜ ALKOLSÜZ İÇECEKLİ, GECE ÇORBASI İKRAMLI,

AÇIK BÜFE BRUNCH İLE MUHTEŞEM BİR YILBAŞI SİZLERİ BEKLİYOR…

SAUNA-TÜRK HAMAMI-FITNESS

KAÇIRILMAZ FIRSAT!!! SINIRLI KONTENJAN!!!

Her sene YILBAŞI’nda, otel kalitesiyle ve çevre gezileriyle memnuniyetle döndüğümüz bu turumuzu 2020’de sizler için tekrarlıyoruz… 

 30 ARALIK 2019 – 1 OCAK 2020 ( 3 Gün - 2 Gece )

   ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN!!    

SINIRLI KONTENJAN İÇİN GEÇERLİDİR… KONTENJAN DOLDUKTAN SONRA, NORMAL ÜCRETLENDİRME UYGULANACAKTIR…

 

Kalkış Yerleri: Sabah saat 05:15 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay Meydanı, Kavşaktaki Pamukkale Yazıhane Önü) 05:30 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) 05:45 LOZAN (Atatürk Lisesi Karşısı) 06:05 KARŞIYAKA (Anıt-Yunuslar) 06:10 KARŞIYAKA BOSTANLI VAPUR İSKELESİ (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 06:15 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı) 06:35 BORNOVA (Kampus Önünden) siz değerli konuklarımızı alarak seyahatimize başlıyoruz.
PROGRAM
1 Gün: İZMİR-SAPANCA GÖLÜ- MAŞUKİYE-BOLU

Sabah saat 05:15 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay Meydanı, Kavşaktaki Pamukkale Yazıhane Önü) 05:30 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) 05:45 LOZAN (Atatürk Lisesi Karşısı)  06:05 KARŞIYAKA (Anıt-Yunuslar)  06:10 KARŞIYAKA BOSTANLI VAPUR İSKELESİ (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 06:15 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı) 06:35 BORNOVA (Kampus Önünden) siz değerli konuklarımızı alarak seyahatimize başlıyoruz. MANİSA, AKHİSAR, BALIKESİR, BURSA güzergâhını takip ederek yol üzerinde SAPANCA GÖLÜ’ nü panaromik olarak görebilme fırsatına sahip olacağız. Yolda alacağımız molaların ardından, KARTEPE eteklerinde bulunan, tertemiz ve bol oksijenli havası, büyülü ormanı ile bir doğa harikası olan, MAŞUKİYE’ ye geliyoruz. Maşukiye’ nin ismi aşık anlamına gelen maşuktan geliyor. Gerçekten de etraftaki doğal güzellikler “buraya gelen aşık olur” denilen ve herkesin dudaklarından bir daha geleceğim dedirten Maşukiye’ de, KARTEPE eteklerinde, rehberimiz eşliğinde kısa doğa yürüyüşleri yapıyoruz. Yemyeşil ağaçların altında, suların şırıltısı ve kuşların cıvıltısı arasında, doğanın muhteşem görüntüsünü gözlemliyoruz. Burası Karadeniz’ in tüm yeşilliğini içinde barındıran ve de Türkiye’ nin en geniş ağaç ve bitki çeşitlerine ev sahipliği yapan ender beldelerden biridir.Bu güzel ortamda, fotoğraf ve çay molaları veriyoruz. Ardından akşam yemeği ve konaklama için BOLU’ da 4* SOYLU OTEL’ imize yerleşiyoruz. http://www.soyluotel.com/



2 Gün: KARTALKAYA KAYAK MERKEZİ VE YILBAŞI GALA EĞLENCESİ

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından, ülkemizin önemli kış sporları ve kayak merkezlerinden KARTALKAYA’yı görmek üzere kısa bir yolculuk yapıyoruz. Kartalkaya’ da vereceğimiz serbest zamanda,  isteyenler kayak yaparken, dileyenlerde kar üzerinde doğa yürüyüşleri yapabilir ve eşsiz fotoğraf kareleri yakalayabilirler. Arzu eden konuklarımız ise KARTALKAYA’ da bulunan otellerin kafe ve restaurantlarında kar manzarası eşliğinde burada bulunmanın keyfini yaşayabilirler. Güzel bir günün ardından, yılbaşı gala gecesi eğlencesi için erken saatlerde BOLU’ da ki 4* SOYLU OTEL’ imize doğru hareket ediyoruz. Akşam için hazırlıklarımızı yapıp, muhteşem yılbaşı balosu ve nefis yemeklerden oluşan zengin menüsüyle YENİ YILA MERHABA diyoruz. 2020’de otelimizde merhaba derken, yılbaşı gala gecesinde; gala yemeği, limitsiz yerli alkollü ve alkolsüz içecekler siz değerli misafirlerimizi bekliyor. Gece geç saatlere kadar eğleniyoruz…



3 Gün: ABANT GÖLÜ-İZMİR

Yılbaşı gala gecesinin ertesinde, otelde sabah geç saatlerde alma imkanına sahip olduğunuz açık büfe Brunch Kahvaltının ardından otelden ayrılıyor ve ülkemizin eşsiz güzelliklerinden biri olan, ABANT GÖLÜ’ ne ulaşıyoruz. Kış mevsiminde ayrı güzelliğe sahip olan ABANT GÖLÜ kenarında yürüyüşler yaparak, muhteşem güzel manzaraları fotoğraf karelerimize ve tur sonrası anılarımıza ekliyoruz. Bu unutulmaz saatlerin ardından dönüş yolculuğumuza başlıyor, BURSA-BALIKESİR güzergâhını takiben akşam saatlerinde İZMİR’ e ulaşıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR organizasyonunda görüşmek dileği ile siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

***   ACADEMİC TOUR Ailesi olarak;   yeni yılınızı kutlar, 2020 Yılı Turlarımızda da görüşmek dileğiyle, mutlu, sağlıklı yıllar dileriz…

*** NOT:

· Ücretli aktivitelerimiz; Masaj, Paintball, Doğa sporları, Kuaför, Market, Taksi ,Kiralık araç, Trek-king, Ambulans hizmetleri, Soyçi cafe v.s.

· Ücretsiz aktivitelerimiz; Türk hamamı, Sauna, Fitness, Sinema gösterimi, Açık otopark v.s.

· Dünya ya tanıtılmış SOYÇİ (Bolu) çikolatamız otel bünyesinde servis edilmektedir.

· Misafirlerimiz yerel alanlarda ve odalarında Ücretsiz İnternet hizmetinden yararlanabilirler.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (05:15)
  • KONAK (Sabancı Kültür Merkezi) (05:30)
  • LOZAN (Atatürk Lisesi Karşısı) (05:45)
  • KARŞIYAKA (Anıt) (06:05)
  • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:07)
  • KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (06:10)
  • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Karşısı) (06:15)
  • BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (06:35)
Notlar

» Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız

» Academic Tour ve Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve oteller’ de değişiklik yapma hakkına sahiptir.

» Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

»  Tüm Otellerde, oda durumlarında 3. yatak ilave yataktan oluşmakta olup, kırma veya standart yatak verilebilir. Oda dağılımları uygunluk durumlarına göre otel tarafından yapılır .Misafirimiz turu satın alırken,  bu şartı kabul etmiş sayılır.

»Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.

» Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı İZMİR ACADEMİC TOUR’ da saklıdır. Turun iptali durumunda İZMİR ACADEMİC TOUR iptali bizzat bildirmek zorundadır.

» İptal-İade ve değişiklik şartları; Academic Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

» Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi  mümkün değildir.


İptal Şartları
https://academic-tour.com/2020-yilbasi-abant-kartalkaya-masukiye
İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti.
Ataturk Cad. No: 270/A 1.Kordon-Alsancak
0232 463 25 25


Bu çıktı 29.03.2024 15:02 tarihinde verilmiştir. İZMİR ACADEMİC TOUR İzmir Egetur Turizm Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.